Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Kommentoitu viesti

Pirkka Keskinen
Hämeenlinna

#322 Re: Re: Re: Perussuomalaisissa on fasisteja

24.08.2011 14:02

#263: Mikko Laaksonen - Re: Re: Perussuomalaisissa on fasisteja

Heh. Sinä puhut jostain koodista, joka osoittaisi Nuivan vaalimanifestin rasistiseksi (kykenemättä osoittamaan tätä mitenkään konkreettisesti), mutta itse "koodaat" viestisi täysin läpinäkyvästi kiertääksesi kunnianloukkaussyytökset. Jopa niin läpinäkyvästi, että minulta meni se kokonaan ohi.

Sanoit aiemmin: "Ikävä tosiasia on se, että Perussuomalaisisten kansanedustajista ainakin neljä on todistettavasti fasisteja..."

Ja kahdessa samoihin aikoihin kirjoitetussa viestissä (ennen ja jälkeen tuon) mainitset nimeltä juurikin neljä perussuomalaista, ja yhdistät heidät selvästi fasismiin. Henkilön haukkuminen fasistiksi varmasti on kunnianloukkaus, ja yhteys tässä on niin selvä, että luulisi syytteen nostamisellekin olevan perusteita, vaikka et täysin suoranaisesti tuota teekään. Toisekseen, sanominen voi olla kunnianloukkaus, vaikka se olisi fakta, jos henkilölle voidaan katsoa aiheutuvan siitä merkittävää haittaa tai kärsimystä.

Tiedän kyllä, ettei oikeushenkilön kunniaa voi lain mukaan loukata, tästä ei ollut kyse.

Suosittelen, että poistat loukkaavat viestisi tai ainakin siistit niitä.

Vastaukset


Vieras

#324 Re: Re: Re: Re: Perussuomalaisissa on fasisteja

2011-08-24 14:10:34

#322: Pirkka Keskinen - Re: Re: Re: Perussuomalaisissa on fasisteja

Onko siis Mikko Laaksosen syy että hänen mainitsemansa henkilöt ovat avoimesti ja vapaaehtoisesti olleet jäseninä fasistisen järjestössä?

Perussuomalaiset kehuskelevat rehellisyydellään tuon tuosta, mutta suoraselkäisestä vastuunkannosta heitä ei todistetusti voida syyttää.

Mikko Laaksonen

#327 Koodi on yksinkertainen ja Suomen Sisun jäsenet ovat fasisteja

2011-08-24 15:06:52

#322: Pirkka Keskinen - Re: Re: Re: Perussuomalaisissa on fasisteja

Pirkka Keskiselle:

Nuivassa vaalimanifestissa on ihan yksinkertainen koodi. Siinä on mainittu yhteen kertaan ne ryhmät, jotka manifestilla on tarkoitus leimata, eli muslimit, afgaanit, irakilaiset, somalialaiset ja Romanian kansalaiset. Useampia mainintoja on vältetty, jotta kriitikoille voisi väittää, että manifesti ei ole rasistinen.

En tule poistamaan viestejäni koska ne perustuvat faktaan.

Pidän Suomen Sisuun järjestön oman ilmoituksen mukaan kuuluvia kansanedustajia Juho Eerola, Jussi Halla-aho, James Hirvisaari ja Olli Immonen (Suomen Sisu / Perussuomalaiset) fasistisina ja rasistisina, koska he ovat Suomen Sisun jäseninä hyväksyneet järjestön periaateohjelman, joka sisältää lainauksia ja mukailuja Suomen 1930-40-luvun äärioikeistolaisten puolueiden sekä Saksan kansallissosialistisen puolueen (NSDAP) ohjelmista ja periaatteista sekä miscegenaatiokiellon. Pidän lisäksi heitä ja kansanedustajia Maria Lohela ja Vesa-Matti Saarakkala rasistisina, koska he ovat allekirjoittaneet rasistisen Nuivan vaalimanifestin.

Tässä ei ole mitään loukkaavaa, itsepähän ovat kyseiset asiakirjat hyväksyneet.

Lopetan kritisoinnin tältä osin heti kun he julkisesti ilmoittavat irtisanoutuneensa ko. kirjoituksista esimerkiksi eroamalla Suomen Sisu - järjestöstä.