Ei maahanmuuttajia Suomeen

Kommentoitu viesti


Vieras

#15 Lyyli ja Yrjö

09.02.2015 07:29

Jos maahanmuuttajat ajetaan pois, kuka ajaat bussivuorot? Kukaa siivoaa? Kuka tekee remonttihommat? Kuka jakaa aamulehdet? Mihin me joutuisimmekaan?

Vastaukset

näin se vaan menee

#18 Re: Lyyli ja Yrjö

2015-08-31 10:38:46

#15: - Lyyli ja Yrjö 

 Bussivuorot ainakin Salossa ajaa SUOMALAISET MIEHET, siivoojina toimii ulkomaalaisia ihmisiä, remonttihommissa pyörivät suurimmaksi osaksi virolaiset, aamulehdet jakavat suomalaiset. 

Joo ei mitään lisää vaan maahanmuuttajia tänne niin tilanne on kohta se että suomalaiset ovat kaikki työttömiä lusmuilijoita ja maahanmuuttajat tekevät työt ja elättävät meidät. 

Realisti

#21 Re: Lyyli ja Yrjö

2016-05-19 12:17:36

#15: - Lyyli ja Yrjö 

 En ole nähnyt yhtäkään maahanmuuttajaa avajan bussia. Tuskin edes osaavat. En ole nähnyt muita kuin yhden muslimisiivoojan hämeenlinnan kaupunginkirjastossa, ja sielläkin muut siivoojat olivat suomalaisia. Kaikki remonttihommat minulle ja kavereideni perheille on tehnyt suomalainen/ei-maahanmuuttaja. Missä olen nähnyt maahanmuuttajia on kauppakeskus goodman, sen takana diilaamassa päihteitä ja hölmöilemässä. En kiellä että suomalaiset eivät tekisi tätä mutta vielä vähemmän pitäisi maahanmuuttajien...