Ei maahanmuuttajia Suomeen

Kommentoitu viesti

Viktoria Frolova
Heinola

#1 Kuka siivoo sitten p..ka?

15.07.2009 14:34

Toivon, että en loukkaa Minnan herkää korvaa, mutta todella, maahanmuuttajat aika usein siivoavat vessat, vaihtavat sairaaloissa vaipaat, siivoavat hotellit ja porraskäyttävät, ja tekevät muuta ruumiillista ja raskasta työtä, johon esimerkiksi kantasuomalainen juoppo tai vähemmistöedustaja ei suostu missään tapauksessa.
Kuka hoitaa sitten ne likaiset hommat, Minna?

Vastaukset

Vieras

#10 Re: Kuka siivoo sitten p..ka?

2010-12-04 02:58:10

#1: Viktoria Frolova - Kuka siivoo sitten p..ka? 

No ei ainakaan ne maahanmuuttajat - tai kalliiksi tulee.  Ensin maksetaan toimeentulotuki + sitten kustannetaan harmaa työvoima tai (jos joku raukka joutuu suomessa töihin menemään) maksetaan vielä päälle palkat+ sotu maksut.  Muutamia "mamu siivojin"  olen nähnyt  "luutun varteen nojailevan" .

On siis täyttä paskaa jauhaa, että maahanmuutolla pelastetaan Suomi ja palvelualat. Päinvastoin Suomi köyhtyy kun "elättivarikset " pitää ylläpitää.

Ulosheti

#23 Re: Kuka siivoo sitten p..ka?

2022-05-31 09:51:40

#1: Viktoria Frolova - Kuka siivoo sitten p..ka? 

 Tilastot osoittaa maahanmuuton täysin kestämättömäksi. Me "suomalaiset juopot" emme halua ylläpitää lähi-idän ja afrikan maiden rikollisia Suomessa. Työttömyys,tuki ja rikostilastot osoittavan maahanmuuton olevan näistä maista täysin kestämätön ilmiö, joka näkyy kaikkialla euroopassa  mutta josta ei saisi kritisoida, koska yhyy rasistikortti.