Hyvinvointivaltion puolesta

Kommentoitu viesti

"koska ministerit saanevat miljardi bonuksia sijoituksista"

#1 Hyvinvointivaltion puolesta

11.10.2011 18:14

Suomesta ei voida niin yksiselitteisesti sanoa,että on hyvivointivaltio.Hyvinvointia on luotu
työlläkin ja myymällä kaikki myytävissä oleva ulkomaille,sekä lainarahalla.Velkaa on tosipailjon suomalaisilla.Ei se,etteikö olisi rahaa ja rikkautta suomalaisilla myökin ole salaisuus.
Sosialidemokraatit ajavat maan ahdinkoon lopullisesti.Nostavat veroja perustavat tuottamattomia työpaikkoja.Suomalaisten pääomasijoitukset suuntautuvat sen seurauksena enempi ulkomaille.Velat jäävät.Pääministerin viittaus suomalaistenkin pankkien kohtalosta on osoitus siitä mille pohjalle hyvinvointi valtio rakentuu.
Pääomitetaan ulkomaisia pankkeja ja maksellaan valtioiden velkoja.Siis raha virtaa ulkomaille päin,kuin sensijaan hyvinvointi valtiossa se tulisi olla toiste päin.Säilyttää pääomat.
On todella oikein puolustaa ulkomaisia sijoituksia,aina puhutaan vain siitä kuinka paljon on mahdollista saada sijoituksilleen tuottoa.
Toinen asia on se menot kasvavat ja raha vauhdilla menettää arvoansa.Tarvitaan aina enempi rahaa.

Vastaukset

Markku J Kekäläinen

#4 Re: Hyvinvointivaltion puolesta

2011-10-15 19:10:30

#1: "koska ministerit saanevat miljardi bonuksia sijoituksista" - Hyvinvointivaltion puolesta

Hyvinvointivaltion perustana on työnteko, ilman työtä ei synny jaettavaa. Hyvinvointivaltion alasajoa on juuri se, että myydään tai siirretään suomalaisella työllä syntynyttä omaisuutta ulkomaille verottajan ja valvonnan ulottumattomiin.

Hyvinvointivaltion alasajo alkoi suuren laman myötä 90-luvun alussa. Tuolloin sosiaaliturvaa heikennettiin ja rahat käytettiin niiden taloudelliseen tukemiseen, jotka olivat syypäitä lamaan. Vaikka tuota alasajoa, jonka voi mitata tuloerojen kasvuna, edelleen jatketaan, on meillä vielä paljon säilyttämisen arvoista. Harvan maan lapset voivat nauttia ilmaisesta koulutuksesta, johon sisältyy päivittäinen ateria ja opetusvälineet. Vaikka terveydenhoitoa on heikennetty, toimii se vielä kohtuullisesti. Monta muutakin hyvää asiaa on jäljellä. Siksi Sinunkin kannattaisi allekirjoittaa adressi!