Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa

Kommentoitu viesti

Jaakko Pasanen
Adressin tekijä

#3 Luontokin jo opettaa

02.07.2010 22:13

Jos jätetään jopa hengelliset asiat ulkopuolelle, niin mielestäni aika selvästi jo luontokin puhuu tähän asiaan.

Meitä nyt sattuu olemaan miehiä ja naisia. Ja sattuu vielä niin, että ainoastaan miehen ja naisen välisessä yhdynnässä on mahdollisuus tulla jälkeläisiä. Tämä ei tietenkään aina erinäisistä syistä tapahdu, mutta eipä se muussa tapauksessa ole edes luonnollisesti mahdollista.

Ajattelisin siis, että miksi ihmeessä edes ajatella lasten kuuluvan muunlaiseen ympäristöön kuin miehen ja naisen kumppanuuden yhteyteen, kun se ei ole edes luonnollisesti mahdollista muualla!

Myönnetään, ettei miehen ja naisen väliset avioliitot suinkaan mitään täydellisiä automaattisesti ja aina ole! Sehän on jo selvää kun katsotaan eroamisprosentteja Suomessa. Tämä ei kuitenkaan poista edellä mainittua todellisuutta.

Lisäksi jos vielä otetaan hengellisyys mukaan tähän, niin mielestäni jos Jumalan siunausta halutaan liitolle, niin silloin liiton tulisi olla myös Jumalan mielen mukainen, ja Raamatun näkökanta tähän asiaan on hyvin selvä, eli avioliitto on yhden miehen ja yhden naisen eliniäksi tarkoitettu liitto.

Eihän tietenkään voida estää ihmisiä touhuamasta keskenään mitä huvittaa, mutta johonkin täytyy vetää raja, että mitä suositaan ja mitä ei. Mielestäni se raja on viimeistään tässä.

Vastaukset

sivustaseuraaja

#6 Re: Luontokin jo opettaa

2010-07-03 03:38:03

#3: Jaakko Pasanen - Luontokin jo opettaa

Anteeksi Pasanen, mutta miten ihmeessä tuo "luonto" liittyy mitenkään kasvatusasioihin? Biologisesti kyllä tarvitaan miestä ja naista jotta saataisiin lapsi mutta tällä ei ole minkäänlaista tekemistä lapsen kasvatuksen kanssa. Kuten jo aikaisemmin mainitsin niin jos vanhemmat on lapsen elämässä aktiivisesti mukana, auttamassa lasta tarpeen tullen niin mielestäni tämä on tärkeämpää kuin se miten lapsi syntyy. Ei ole väliä onko kyseessä homoseksuaalinen vai heteroseksuaalinen pariskunta vaan se että lapsi saa tarvitsemansa tuen ja kasvatuksen.

Hengellisiin asioihin kommentoin sen verran että on mielestäni typerää että nykypäivänäkin vaikuttaa vanhat uskonnot niin vahvasti ihmisten elämään. Uskonnot on epäselvien maailmankuvien ajoilta ja nykypäivänä on typerää että ne vielä voi vaikuttaa ihmisten yksityiselämään näinkin vahvasti.  Avioliitto ei sitäpaitsi edes ole alunperin kristinuskoon liittyvä asia joten mitä raamattupointteihin tulee niin sanon vaan että melkoista bullshittiä. Jos homoseksuaalipariskunnalla on lapsi, josta pidetään hyvää huolta ja taataan hyvä kasvatus on mielestäni sekundäärinen asia se että onko se jonkin vanhoillisen uskontomateriaalin sääntöjen mukaista. Mielestäni ei ole mitään järjellistä estettä homoseksuaalipariskuntien avioliittoon.