Perhepäivähoito Kirkkonummella

Kommentoitu viesti


Vieras

#8

10.01.2012 22:55

Perhepäivähoidon laatu taataan huolehtimalla hoitajan työskentelyolosuhteista. Valitettavasti olen joutunut sivusta toteamaan, että valvonta ontuu Kirkkonummella. Muutama lapsi kärsii edelleen. Hoitajien henkisestä hyvinvoinnista pitäisi huolehtia paremmin ja jos ei jaksa työtä, on etsittävä muuta. Pieni lapsi ei osaa aina kertoa, mitä hoidossa tapahtuu, oirehtii vaan.

Vastaukset

Marianne Ojala
Adressin tekijä

#10 Re:

2012-01-11 06:49:05

#8: - Perhepäivähoidon laatu taataan huolehtimalla hoitajan työskentelyolosuhteista. Valitettavasti olen joutunut sivusta toteamaan, että valvonta ontuu Kirkkonummella. Muutama lapsi kärsii edelleen. Hoitajien henkisestä hyvinvoinnista pitäisi huolehtia paremmin ja jos ei jaksa työtä, on etsittävä muuta. Pieni lapsi ei osaa aina kertoa, mitä hoidossa tapahtuu, oirehtii vaan.

Perhepäivähoidon ohjaajat tekevät kotikäyntejä hoitajien luona, joten tällaisen ei periaatteessa pitäisi olla mahdollista. Kotikäyntejä voisi kyllä olla enemmänkin, ei siitä ainakaan haittaa olisi. Jos tuo kertomasi pitää paikkansa ja sinulla on ihan oikeasti faktatietoa asiasta, on asiasi ja velvollisuutesi tehdä siitä ilmoitus eteenpäin! Muussa tapauksessa tuollainen vihjailu on erittäin ikävää, sillä tässä(kin) kunnassa työskentelee erittäin hyviä perhepäivähoitajia.