Pro Kupari

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

05.06.2012 13:39

Alueella on ainakin yksi iso peuralauma, harvinaisia lintuja vierailee säännöllisesti ja rauhoitettuja lintuja jopa pesii alueella. Pöllöjen pesimäaluekin mahtuu alueelle, lepakoista puhumattakaan. Missä päin Imatraa muualla on näin rikasta ja monimuotoista elämää kuin tällä kyseisellä alueella?

Talot olisivat peruskorjauksen jälkeen hyvässä kunnossa ja alue ei ole mielestäni turhan tiiviisti rakennettu, kuten nykyaikana on tapana. Todella rauhallinen ja uniikki alue, jonka vertaista saa hakea.

Vastaukset


Vieras

#2 Re:

2012-06-06 11:45:29

#1: -

Korppi perhekkin asustaa alueella! Upea näky!

Minna Pino / Pro Kupari

#6 Re: Eläimellistä menoa!

2012-06-08 10:11:07

#1: - Totta puhut. Lisäksi täällä on nähty ilveksen jälkiä ja olipa supikoirakin eksynyt tämän talon pihaan edellisen asukkaan vieraaksi. Lisäksi tuolla rannassa on nähty kivikon päällä/sen läheisyydessä todella suuri kakkakasa. Että mikähän eläin sen lienee tehnyt? Myös alueen läpi virtaavassa Taimenpuron elinvoimainen kanta on vaarassa liito-oravista puhumattakaan. Rakastan koko sydämestäni tätä paikkaa enkä tule lähtemään täältä kuin kilon palasina... Jos silloinkaan..? Täällä kuulee satakielen laulun ja puiden huminan seassa historian siipien havisevan hiljaa...