Kuntakentän ääntä kuultava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kuntakentän ääntä kuultava.


Vieras

#201

12.01.2012 20:56

Små kommuner har lättare förvaltning och större kostnadsmedvetenhet än större kommuner med tungrodd byråkrati. Demokratin fungerar bättre i små kommuner. Med bra samarbete kan också svåra och tyngre frågor skötas genom gemensam hälso-och sjukvård.Blir inte bättre med fusioner,tvärtom vem skulle ställa sig till förfogande i en storkommun för att fatta otrevliga beslut för alla andra än de som bor i centrum.
SIMPLEX III

#202 KOLMAS SORTOKAUSI

14.01.2012 12:11

Keskittävät voimat, kokoomus, sosiaalidemokraatit ja vihreät ajavat pakkoliitoksia, taloudellisia pakkoliitoksia kuntiin.
Keskittäminen
kokoaminen
tehostaminen
tuotteistaminen
yhtiöittäminen
ulkoistaminen jne

Kunnallista itsehallintoa tuhoamalla
aluepolitiikan lopettamalla
yllättämällä
pakottamalla
läheispalveluja syömällä.
Sellainen on aika nyt. Vastustan tiukasti ja pidän tärkeänä, että muitakin polkuja näille noviiseille, Virkkunen, Vapaavuori, Urpilainen, Haavisto, näytetään ja perustellaan.

Demokraattisestikin oltaisiin voitu mennä eteen päin:
1. vapaaehtoisuus tuotti edellisellä eduskuntakaudella porkkanoilla tukien 56 liitosta ja 100 kuntaa poistui maailman kartalta
2. Yhteistyövelvoitteilla monet palvelut oltaisiin voitu rauhanomaisesti ja
kunnallista itsehallintoa kunnioittaen, säästäen, sitoutuneesti viedä palvelutehtävien hoitamiseksi tuloksellisesti pitkälle eteen päin.
Nyt ovat rauhan ja demokratian puolustajat joutuneet noiden vouhottajien kyytiin.
On alkanut kolmas sortokausi. Ensimmäinen oli 1899-1905 ja toinen 1908-1917.
Maa jakaantuu kahtia monilla mittareilla mitattuna ja se koske niin aluetta kuin kansaa. Tutkimusnäyttöjä on . Tämä huolestuttava kehitys syvenee. Samalla todellinen ongelma jää hoitamatta: Kysymys on maan alueellisesta ja väestöllisestä hallitusta saattohoidosta. Siihen olisi tarvittu parlamenttaarinen komitea valmistelemaan sitoutuneesti ratkaisua ja samalla sallia kuntien vapaaehtoiset yhdymiset tyytyväisyyteen saakka ja kannustava yhteistyön kausi sortokauden sijaan. Holodna Pravda.
menettelytavat

#203 YHTEISTYÖMENETTELY

14.01.2012 12:17

Keskustelin keittiöhenkilökunnan , kiinteistöhoitajien ja kenttämestareiden kanssa kuntaliitosasista, josta eilen eilen ja tänään oli oikein revitelty mediassa. Olivat poikkeuksetta yllättyneitä, ettei kukaan koskaan ollut heille informoinut, ei yhteistyöneuvotteluja käyty, eikä mitään yhteistoiminnallista ole ollut ja nyt näytetään jo kartat kuntaliitosten edenneistä kuvioista- Loppusuora oli heille yllätys.
ihmettelijä

#204 Re: Jo olisi aika

19.02.2012 17:59

#196: lietolainen - Jo olisi aika 

 Höpö höpö juttujasi.Miksi sinun mielestäsi hyväpalkkainen veronmaksaja muuttaa kehyskuntiin,eikös siellä lähtökunnassa ole sitten jotain pielessä,mietippä sitä.Ja nyt se sitten korjattaisiin kuntaliitoksella,onpa asioiden yksinkertaistaminen  voimissaan.


Vieras

#205

04.03.2012 13:22

Vastustan kuntauudistusta.
Kannus ei Kokkolaan!