Pelastakaa Fazerin lakupoika

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pelastakaa Fazerin lakupoika.

Eeva K
Porin seutu

#76

20.02.2007 17:02

olen qs
Eva Date
Espoo

#77

22.02.2007 05:34

Voi taivaan vallat teitä kultamussukoita kun jaksatte tällasestakin asiasta tehdä maailmaa kaatavan härkäsen kaikkine ylilyönteineen. Kysymys nyt ihan lyhyesti. Mikä yhteys mielestänne mustilla kasvoilla on lakujen kanssa? Ei niin mitään. Lakut ovat mustia siis laitetaan hassun näköiset mustat kasvot niitä mainostamaan. Aika outo syy-yhteys. Entäs miksi niiden suukkojen nimeksi annettiin neekerinsuukkot? Aika kummallinen yhteys siinäkin on ollut ja neekeri todellakin on halventava ilmaisu jo muutenkin. Tämä on tehty aikana kun mustaa rotua on muutenkiin ylenkatsottu ja pidetty jotenkin valkoihoisia yksinkertaisempina. En todellakaan aio allekirjoittaa. Minusta ne mustat kasvot joutaa pois koska syy miksi ne siinä lakupatukassa on on täysin aikansa elänyttä ja halventavaa. Johan joku sanoi, että ihan sama mikä niissä on. Eli ne 'hupaisat' mustat kasvot eivät todellakaan ole vältämättömiä olemassa niissä patukoissa.

Pertti Kantola
Laukaa

#80

28.02.2007 11:22

Jos tuollainen asia ihmisissä herättää rasismin luuloja niin minkä sille mahtaa. Mutta kuten tuolla jo on sanottu niistä Elovena pakkauksista sun muista Ville Vallaton-jäätelöistä niin periaatteessa pakettien kylkeen voisi laittaa molemmat. Eli valkoinen ja tumma ihminen vierekkäin. Jos ilmoitettaisiin kaikkien tummien hahmojen poistamista ei tulisi yhtään mitään. Simpsoneissa on esimerkiksi tummia hahmoja ja monissa muissa piirretyissä. Amerikassa on monia tummia näyttelijöitä kuten Eddie Murphy ja monet muut. Koripalloilijat ovat tummia. jne jne...
Kuuluisa Lakupoika saa mielestäni pysyä karkkipusseissaa ja lakupötköissä.
Onhan korttipeleissäkin mainintoja mustista kuten Musta Maija olisi typerä nimi jos keksittäisiin nimen vaihtoa Valkoiseksi Maijaksi. Sitten Black Jack --> White Jack... Täysin typerää. Ja sitten on vielä Mikki Hiiri sarjoista tuttu Musta Pekka. Valkoinen Pekka Menisi jo yli hilseen. Kyllä varmaan ymmärrätte mitä ajan takaa.
Juha Lehtinen
Hämeenlinna

#81

02.03.2007 17:40

Kohta varmaan halutaan muuttaa tapolan mustamakkarakin kun makkaran eessä lukee musta ja kun makkara on yleensä on ruskeaa niin en ihmettelisi jos Eu rupeaisi tästäkin suuta soittamaan. Niin kävi muutama vuosi sitten Voimariinille joka on nykyään Oivariini. ETTÄ PISTÄÄ VIHAKSI >=(
Henna Virtanen
Jokioinen

#82

04.03.2007 19:01

Kuten jo aikaisemmin on sanottu, se on enemmän rasismia, että Lakupoika pitäisi poistaa, kuin että se saisi jäädä. Muuta en voi sanoa, että jo ollaan menossa pikkumaisuuksiin tässäkin päin maailmaa! Tuskin kukaan edes noteerasi Lakupojan ihonväriä, ennen kuin siitä tuli tämmöinen haloo..
Tatu Mikkola
Helsinki

#83

05.03.2007 16:20

Niimpä, taas yksi asia lisää eeuuta vastaan>:C
Siis niinkuin tääläon jo monta kertaa sanottu:
Kääreessä on musta nainen... Hei katos se lakukin onmustaa. Siis se on vaan lakuukko! Miks siitä pitää nostaa tollanen häly? Siis eeuun mukana meni kaikki Voimariinit ja muut! Se on ollut siinä kääreessä aina ja saisikin olla, siis ite mieluummin ostaisin lakua jonka kääreessä on lakuukon kuv kuin tollast millasta se nyt on, musta kääre vai millanen onkaan=? Ite en oo mikään hirvee lakritsin ystävä mutta kuitenkin toi menee ihan liiallisuuksiin!>:
Siis pistää niin vihaks siis jos joku puhuu lakritsipatukast mulla ainakin tulee heti ekaks mieleen patukka jossa on musta lakuukko! Siis *****un eeuut ja maahanmuuttajat, en oo rasisti mut siis toi vaan pistää niin vihaks...
KIMMO SUOMI
HELSINKI

#85

13.03.2007 17:35

Fazer Karkki tehtaalla eli ole enään väliä, jos Fazer ei ala tehdä Suomen ja Maailman parasta Karkkia, siirtykön Fazer Panda Pepe omistukseen. Paras Karkki on=: LakritsiSuklaa. LakritsiSuklaa tehdas on:= Panda Oy. Panda oy,VaajaKoski,Suomi. http://www.panda.fi
AinesOsat: Lakritsi-Lakritsa-MaitoSuklaa.
("Tavallinen Lakritsa-Lakritsi, ei salmiakki.!")
Toinen Suomen vastaava on Porvoon Laku, mutta se on heillä huono puoli että Porvoon Laku ei myy Karkkia Kaupan karkki hyllyllä, vaan siellä on aina erillinen myyjä ja koju.
markus saunamaa
ähtäri

#86

18.03.2007 22:22

veikkaanpa että kaikki ählämit yrittää saada sen pois, mutta mitä pahaa siinä on, että musta mies poseeraa karkkipötkön kyljessä?
Juho Lamminmäki
vantaa

#87

28.03.2007 16:42

Mielestäni juuri tämä lakupoika juttu voitaisiin tulkita niinkin että suomalaiset olisivat hyväksyneet mustaihoisetkin kun kerran viitsitään pistää niiden kuvia lakupötköihin

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.03.2007 19:57


Anni Mäkiranta
Seinäjoki

#92

20.04.2007 21:27

Kyllä minä sen ymmärrän että rasismi halutaan poistaa, mut tämä on mennyt liian pitkälle! Ei kai nyt kaikki tummat luokkaannu yhdestä kuvasta lakritsipatukassa? Jos se on niin, pitäisikö minun loukkantua elovenasta? Elovenan tyttö on valkoinen! Tässä on ihan selvästi piilorasismia.
Bettina Prykäri
Helsinki

#93

21.04.2007 12:01

Tää koko homma on aivan naurettavaa. Lakupoika ei saa lähteä mihinkään.
Niko Heikkilä
Espoo

#94 Häpeävät itseään...

02.05.2007 21:05

ei ne tummaihoiset kestä kattoo itteensä.... ei mua ainakaa haittaa jos mä nään valkoihoisen ukkelin tai vastaavaan jossain paketin tai pussin kyljessä, mut ootaha ku ne näkee jonku mustan naaman jossai ni heti ollaan haukkumassa rasistiks. miten ne viittii kattoo ees peilii, samanlainen naama sielläki on........
Niko Heikkilä
Espoo

#95 neekeri sanasta vähän lisää vielä...

02.05.2007 21:08

se neekeri ei ole rasistinen sana. sitähän käytettiin normaalisti puhuttaessa tummaihoisesta joskus vuonna nakki, kun amerikkaan vietiin orjia. Nekru taas ON haukkumasana, koska se on tarkoitettu haukkumiseen päinvastoin kuin neekeri.
Otso Omena
Espoo

#96 Bullshittua

15.05.2007 17:39

Pitäisi varmaan muutaa lakupoika valkoiseksi ja katsoa valittaako kukaan enää. Turha skeidan jauhantaa tällainen. Kohta varmaan pitää kaikki henkiöt poistaa kaikista mainoksista ja karamellikääreistä. Paperin väri loukkaa minua suuresti haluan, että kaikki paperi värjätään tästä lähtien vihreäksi.
Jesse Lahtonen
Uusikaupunki

#97

17.05.2007 12:07

Kaikki lakupojan puolesta
Timo Kervinen
Espoo

#98

29.05.2007 12:33

Jos paketissa olis "loukkaava" kuva valkoihoisesta, ei kukaan sanoisi mitään. Suurinta rasismia on liiallinen rasistiselta materiaalilta suojelu.
Jari Suominen
Turku

#99 Lakupojat ja poliittiset pellet

22.06.2007 10:53

Lakussa ja kaikissa muissakin tuotteissa pitäisi olla poliitikon kuva.Ehdotan. että Fazer vaihtaa lakuun tämän britin kuvan.Neekeripusuun voisi laittaa Matti Vanhasen ja kondomeihin Sauli Niinistön varoitustekstillä.
Kaisa Suokas
Jyväskylä

#100

22.07.2007 17:55

Kohta käsketään tuhoamaan eskimo jäätelötkin! Ihan pönttöä tollasesta tulistua! Jos laittaa tummaihosen tyypin kuvan karkkipaperiin ni siin ei oo siis tasan mitään loukkaavaa. Sais noi EU hemmot keskittyä johonki oikeesti tärkeeseen juttuun, eikä pieniin karkkipapereihin!!!