Energiajuomat K-15

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Energiajuomat K-15.


Vieras

#26

24.11.2010 16:41

Jos ne kiellettäisiin, kaupat menettäisi aikamoisen siivun tuloista. Varsinkin ne kaupat jotka ovat koulujen lähellä

jumalauta½
Vieras

#27 turha adressi

19.03.2011 14:01

seuraavaksi coca-colan myynti on kiellettävä alle 15 vuotiailta, sillä se sisältää kofeiinia.
hankkikaa nyt elämä, ei ne edes piristä, ja tauriinia esiintyy ihmiskehossa muutenkin, ja energiajuomissa on sokeria yhtä paljon, kuin lasillisessa tuoremehua, tai virvoitusjuomaa.
adressin tekiä nauttii sumppia joka päivä muutaman pannullisen, joten ei ole mitään varaa sanoa! poistakaa nämä adressit.
Abnormal

#28 Joo

08.05.2011 08:52

Otetaan eka selvää asioista.... itse olen add diakkarilla oleva henkilö eli adhd:n toinen puolisko (tarkkaavaisuushäiriö ilman ylivilkkautta)

ilman energiajuomia olisin kusessa työni kanssa.... koska kofeiini ja muut stimulantit tekevät add/adhd aivoissa erillaisen reaktion kuin normaaleissa aivoissa.... stimulantit auttavat keskittymään työtehtäviin ja pystyy keskittymään jopa niihinkin asioihin mitkä ovat itsestä erittäin epäkiinnostavia (jotka ylipäätään ovat add/adhd:lle ylitsepääsemättömiä asioita vaikka tappamisella uhattaisiin)

koulumenestys on ollut sitäsun tätä.... pääsin kuitenkin läpi.... ja omassa tapauksessa ei ainakaan ole elintavoista tai kasvatuksessa ollut vikaa.... jälkiviisautta ajatellen.... olisinpa silloin jo tiennyt mitä kofeiini tekee minunlaisilleni :)

Vieras

#29

02.08.2011 19:48

Milad Dehghan vois painua sinne mistä tulikin, kerran sitä eletään, turhaan mitää energiajuomia kieltää rupee, mihin tää maailma on menossa saat*na?

Vieras

#30

04.12.2011 00:16

Ihan turhiahan nuo on. Nuoret juo noita koska ne maistuu limulta ja niissä on hiilihappoja. Osa nuorista ei pidä kahvista eikä opi juomaan sitä koskaan ja sit ne juo näitä energiajuomia.
o tempora,, o mores

#31 - voi teitä

13.03.2012 20:58

juon energiajuomaa koska
- saan siitä energiaa (et saa sen enempää kuin limsasta, puhumattakaan sokerittomista energiajuomista, joissa ei energiaa ole laisinkaan)
- se auttaa keskittymään (höpöhöpö, itse kertaalleen kofeiinin yliannostuksen kahvilla hommanneena voin kertoa että kaikkea muuta)
- sillä lähtee jano (hui hai, kofeiini on diureetti, eli mitä enemmän juot, sitä enemmän pissaat)
- se auttaa pysymään hereillä (juu, mutta onko se sitten kivaa olla hereillä kun ei tajua mitään, mitä ympärillä tapahtuu. Hereilläolo ja toimintakyky ovat kaksi eri asiaa. Oletkos joskus kuullut semmoisesta asiasta kuin riittävä yöuni)

En väitä, että asiasta olisi joka suhteessa tutkimisstuloksia, mutta nämä argumentit nyt ovat puhdasta faktaa

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

10.09.2012 16:58


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

10.09.2012 17:03