Vieras

/ #21

01.06.2015 07:02

Eurooppa on kristitty yhteisö. Raamatusta olemme omaksuneet asenteen, että olemme heikonpien puolella. Kaupoissa työssä on yleensä enemmistö naisia. Nykyinen aukioloaikalaki on tuhoisa kotielämälle. Monet naiset joutuvat ottamaan lisäksi toisen työn, koska kaupoissa käytössä oleva tuntipalkka on mitätön kannattamaan arkeen liittyviä lukuisia maksuja. Tiedän, että siivoustyö on usein heille toinen ansainti keino. Nuoret naiset Suomessa ovat yliväsyneitä. Heidät olemme jättäneet yksin taakkaansa kantamaan.
Omassa asiassa ei pysty puolustautumaan. Se on meidän kristittyjen kansalaisten vastuulla. Poliisien ei olisi tarvinnut marssia omien työpaikkojensa puolesta, sen olisi pitänyt olla meidän, kansalaisten, vastuullamme. Samoin kaupassa työssä olevien henkilöiden kohdalla.
Välinpitämättömyys antaa vallanhaluisille valtakirjan jatkaa epäoikeudenmukaisuuksia. Me emme voi luulla, että kun toivomme että hyvä voittaa niin se sen myös tekee. On olemassa vapaus vastuun alla. Ilman vastuuta ei ole vapautta.