Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa

-.-
Vieras

/ #16 Herran jessus sentään

06.07.2010 12:22

Hyvä vieras,

 

Sillä ei ole merkitystä kuka kasvattaa ja huolehtii lapsesta, kunhan vain lapsi saa huolenpitoa ja rakkautta. Lapselle riittää yksikin rakastava aikuinen. Miksei sitten kahta, samaa sukupuolta olevaa, vanhempaa kelpaa? Tutkimuksissa on todistettu ettei tällä asialla ole merkitystä muuta kuin hyvin vähän.

Muutenkin, jos lapsella on huonot oltavat, ja hänelle tarjotaan koti jossa häntä varmasti rakastetaan, oli sitten kyseessä homo- tai heteropari, niin eikö se olekin tärkeintä että lapsi saa sellaisen kodin, jossa ei joudu kärsimään?

Sänkypuuhat yleensä muutenkin hoidetaan suljettujen ovien takana, niin tuskin tämäkään asia haittaa mitenkään lapsen kehitystä normaaliksi...

Lapsi ei muutenkaan ole mikään aivoton otus, joka ei ymmärtäisi milloin hänestä välitetään ja milloin ei. Lapselle riittää huolenpito ja ymmärrys. Se, että lapsi elää homoseksuaalien kanssa ei vaikuta lapsen seksuaaliseen kehitykseen muuta kuin hyvin marginaalisesti. Eli käytännössä tarkoitan sitä, ettei lapsen seksuaalisuus johdu vanhempien seksuaalisuudesta. Lapsesta ei tule automaattisesti homoseksuaalia, jos hän elää homovanhempien kanssa.  Tämä pätee myös heteroparin lapseen, miksi on homoja, jos suurin osa lapsiperheistä on heteroseksuaalisia?

Muutenkaan lapsi ei saa pelkästään vanhempiensa tapoja "elää". Onhan vanhemmilla aina muitakin ystäviä, sukulaisia ja tuttavia, jotka auttavat kasvatuksessa ja huolenpidossa.

Ja muistakaa, hyvät ystäväiset, että vähemmistöjen kohtelu näkyy yhteiskunnan hyvinvoinnissa, jos tämä lakiehdotus hyväksytään, kaikki oletettavasti voivat paremmin. Olisi Suomenkin aika siirtyä eteen päin ihmisoikeuksien ja muiden yhtä tärkeiden asioiden suhteen, eikä jäädä paikalleen junnaamaan, jonkun ihmisen keksimän instituution takia.