Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

Höyry
Vieras

#2551 Ostotarjous

25.11.2010 04:13

Myykää joku mulle vähän kukkaa, soittakaa vaikka prepaidina 046 586 5445 jos kuumottaa. Muutaman gramman liikkeitä prepaidina eivät kytät pysty valvomaan, sitä tapahtuu koko ajan kaikkialla. Tuun sitten junalla hakemaan mistä päin Suomea tahansa. Tätä oon tehnyt yli 10 vuotta enkä oo jäänyt kiinni koskaan.
EWS
Vieras

#2552 Re: Joopajoo

25.11.2010 13:42

#2548: käyttäjän vaimo -  

No nyt otetaan kantaa, aloitetaan muutamalla kysymyksellä joita voit miettiä ja joihin voisit vastata:

Käyttääkö miehesi pelkästään kannabista?

Mitkä ovat ne haitat jotka liittyvät miehesi liialliseen kannabiksen käyttöön?

Kuinka monta kertaa miehesi on pilvipäissään ajanut sinut ja lapsesi kodistanne ulos vasaran tai muun astalon kanssa uhaten tappaa teidät tai montako kertaa hän on piessyt sinut  tai jonkun muun poltettuaan jointin?

Ja tärkeimpänä:

Miten nykyinen kieltolaki on mielestäsi onnistunut estämään miestäsi ajautumasta päihderiippuvaiseksi? 

 

Anteeksi siitä että kysymykset voivat tuntua hekilökohtaisilta ja ymmärrän ettet halua julkisella foorumilla tällaisiin vastata, mutta röllejä on viimeaikoina ollut liikkellä ja jos suunnaltasi ei tule vastausta voit olettaa että monet täällä kuittaavat kirjoitustesi tulleen kyöpelinvuorelta.

Niin ja suurin osa noista sekavista kirjoituksista vaikuttaa kyllä tulleen adressia vastustavien suunalta joten vähintäänkin voi todeta ettei ihmisten kehno ulosanti anonyyminä internetissä välttämättä tarkoita pössyttelyä edes tämän keskustelun tiimoilta.

Elämä on parasta huumetta.
Vieras

#2553 Mielestäni huumeita pitäisi vähentää, eikä lisätä.

25.11.2010 19:28

Miksi pitää saada pää sekaisin? Maailma on jo täynnä huumeita. Kannabis on portti vielä vaarallisempiin huumeisiin, kuten esim.LSD ja ekstaasi. Tästä asiasta löytyy paljon tutkimustietoa (osa tutkimuksista on kyllä tätä vastaankin). Suurin osa kovien huumeiden käyttäjistä on aloittanut ensin kannabiksella (myös tupakka ja viina).

Kannabiksen käytöllä ei ole yliannostusvaaraa, mutta ei se ole mikään vaaraton aine. Jos kannabis laillistetaan tulee liikennekuolemat taatusti kasvamaan. Rattijuoppojen aiheuttamia kuolemiakin on aivan tarpeeksi.

EWS
Vieras

#2554 Re: Mielestäni huumeita pitäisi vähentää, eikä lisätä.

25.11.2010 21:22

#2553: Elämä on parasta huumetta. - Mielestäni huumeita pitäisi vähentää, eikä lisätä. 

Äläpäs valehtele. Porttiteoria johtuu kannabiksen laittomasta statuksesta, että ihmisen omista valinnoista ja kuten itsekkin myönnät röökillä ja viinalla päihteidenkäyttö yleensä alkaa.

Toinen asia joka kertoo siitä, että sinulla ei ole asiasta juurikaan faktatietoa on se että mainostat LSD:tä ja MDMA:ta vaarallisina huumeina. LSD ei aiheuta minkäänlaista fyysistä riippuvuutta ja tappava annos on tuhansia kertoja käyttöannosta suurempi. Myöskään MDMA:aan ei ole havaittu aiheuttavan fyysistä riippuvuutta sekä nykytutkimuksen valossa näyttää myös siltä ettei aine aiheuta terveyshaittoja viihdekäyttäjän annoksilla. Molempia aineita pidetään pidetään itseasiassa melko haitattomina käyttäjälleen.

Vaaransa toki molemmissa sitä en kiellä, erityisesti koska kauppa on rikollisten käsissä voi ostettu aine olla jatkettua ties millä tai joissain tapauksissa voi koko LSD/MDMA:na kaupattu tavara olla jotain huomattavasti haitallisempaa ainetta.

Vieras
Vieras

#2555 Re: Re: Mielestäni huumeita pitäisi vähentää, eikä lisätä.

25.11.2010 21:27

#2554: EWS - Re: Mielestäni huumeita pitäisi vähentää, eikä lisätä. 

YMMÄRRÄTTÄVÄSTI SINÄ KÄYTÄT MYÖS MUITA HUUMEITA ESIM. LSD JA MDMA,KUN VÄITIT ............KIITOS SUURESTA VALHETTELEMISESTA. PALJASTUIT ITSETEOSSA!

don't drink and drive...just, smoke and fly!
Vieras

#2556 avautumista part.1

25.11.2010 22:03

17 wee pojan kloppi tere! itse omakohtasesti poltellut jo jonkun aikaa eli puhutaan noin muutamasta kuluneesta kuukaudesta ja olen huomannut että kannabis on minulle parempi vaihtoehto kuin alhkoholi(saatikaa lääkkeet). saattaa kuulostaa ''kliseiseltä'' mutta näin on asian laita. itse kärsin jonkun sortin klaustrofobiasta esim. paikasta jossa on paljon ihmisiä ja tunnen oloni usein ahdistuneeksi. kannabis sen sijaa on auttanut pääsemään tästä yli(ei tötsyissä vaan selvinpäin). ja itse asunu vuosia perheessä jossa asiat mennyt päin persettä alkoholistin kanssa saman katon alla, ja loppuen lopuksi se päätyi kohaltani omakotitalosta rivarii. itse en taas polttele sen takia että se on vain siistiä vaan se auttaa monella tapaa itseäni henkilökohtaisesti enkä koe kannabista mitenkään pahaksi vaan enemmänki rauhan tyyssijaksi. monia frendejäki polttelee nykyää eikä se ole vaikuttanut suhteisiimme millään tavalla.ja olen nähnyt vierestä kuinka hyvä ystäväni on popsinut jotai masennuslääkkeitä säännöllisesti,joka alussa tuntui auttavan mutta se menikin siihen että joka ilta muutama tabletti enemmän ku mitä reseptissä lukee,ja asiat huonommin ku ennen ja tämän takia en turvaudu lääkkeisiin periaatesyistä. ja en tunne olevani koukussa kyseiseen kasviin,vaikka muutaman välipäivän jälkee alkaa tekee suunnattomasti mieli mutta tämäkin on minulle vain ohimevä oire jonka huomaan seuraavana aaamuna että se ei ole pysyvää tai kovin pakottavaa. silloin tällöin on hyvä vain rentoutua ja nauttia pala luontoa koska me ollaa luonnosta ja se on luonnollista. mutta pointtina on se, että sanat ei paina paskan vertaa verrattuna tietämykseen! ja tietenkin kannabis lailliseksi mutta pitäs keskittyy enemmän epäkohtii jotka vaikeuttavat laillistamista, ja korjata nämä epäkohdat että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä ratkaisuun ja edetä pala palalta ja näin syntyy kokonaisuus kuten palapelissä! toivon mukaa joku edes ymmärtää,koska itse en ole sitä sanomaan, kiitos! :D
EWS
Vieras

#2557 Re: Re: Re: Mielestäni huumeita pitäisi vähentää, eikä lisätä.

25.11.2010 22:09

#2555: Vieras - Re: Re: Mielestäni huumeita pitäisi vähentää, eikä lisätä. 

Rölleille ei pidä vastata mutta kun on liikaa aikaa niin on liikaa aikaa. Mutta sen verran voin tässä nyt itsestäni paljastaa etten ole edes kokeillut saati käyttänyt mainittuja aineita.

Omaa päihteidenkäyttöäni kiinostavampi asia on kysymys siitä mitä on "VALHETTELEMINEN" (menikö oikein?) ja se että mistäs minä nyt oikein paljastuin?

Vai että huumeet terveelllisiä
Vieras

#2558 No onhan

25.11.2010 22:51

se ulostekkin laillista! Samaa p*sk**!

Vieras

#2559 #2541: - Idiootit

26.11.2010 00:16

En ole kännissä tyhmä, koska en juo itseäni siihen kuntoon. Jos otan otan pari kolme. Ja sitä tapahtuu muutaman kerran vuodessa. En siis juo humaltuakseni saati tullakseni tyhmäksi. En ole koskaan kärsinyt krapulasta. En myöskään tupakoi saati käytä muita päihteitä. Tuo väkivaltaisuus on aivan henkilöstä riippuvaa, joillekin ei sovi viina ollenkaan. Mitä pahaa siinä on jos ihminen on humalassa seksuaalinen, kunhan tietää omat rajansa. Eipä ainakaan ole sellainen nurkkaan käpertyjä, vaan seurallinen. En kannata alkoholia, saati huumeita. Molemmat voisi kieltää kokonaan. Poliiseilla olisi paljon vähemmän töitä, jos alkoholi ja huumeet kiellettäisiin. Tulisi HUOMATTAVASTI vähemmän kuolonuhreja. Huumeet ovat suurinta myrkkyä mitä voi olla ja nyt tällä adressilla vielä halutaan tuoda lisää päihteitä nuorisolle. Älytöntä ettenkö sanoisi. Kenen mielestä olisi mukavaa, jos lääkäri leikkaisi sinut kannabis pöllyssä? Tai lentokoneen kapteeni ohjaisi lentokonetta pöllyssä? Miettikää ihmiset mihin tämä kaikki johtaa ennen kuin allekirjoitatte!!
j.l-82
Vieras

#2560

26.11.2010 00:18

Hyvä teksti. Aivan samaa mieltä!!
Hannu
Vieras

#2561 Re: #2541: - Idiootit

26.11.2010 01:25

#2559: - #2541: - Idiootit  

Jos alkoholi ja tupakkakin kiellettäisiin, pitäisi poliisin puuttua näidenkin aineiden laittomaan tuontiin, myyntiin ja tehtailuun. Alkoholiin kuolee ihmisiä ja moniin huumeisiin kuolee, vaikka huumeet ovat laittomia ei se ole estänyt niiden aiheuttamia ongelmia ja kuolemia. Alkoholin laillinen status mahdollistaa sen haittojen minimoimisen. Mitä huumeiden laiton status mahdollistaa? Niitä käyttämömän ihmisryhmän ylemmyydentunteenko?

Asiahan on niin että kun jokin aine on jo täällä, ei sitä todistettavasti voida laissa kieltämällä kitkeä pois. Nykyinen kieltolaki osoittaa tämän erittäin hyvin, kuin myös taannoinen alkoholin kieltolaki! Se vain lisäsi ongelmia ja synnytti nykyisen alkoholitrendin Suomessa. Itseasiassa alkoholinkieltolaki synnytti ongelmia alkoholin ympärille kuten nykyiset lait tekevät huumeille. Miksi on näin? Kieltämällä jokin aine jota käytetään joko sitten vähäisesti tai yleisesti. Tehdään aineen käyttäjistä rikollisia, aineelle pimeämarkkina jonka ympärille syntyy järjestäytynyt rikollisuus ja turhia kuluja valtiolle tämän kaiken valvomiseen. Aineiden ollessa laillisia voidaan niitä halutessa jopa verottaa, ja keskittää kulut aineiden aiheuttamien haittojen hoitamiseen, jolloin nekään resurssit eivät mene kankkulan kaivoon. Vaan ihmisen hyvinvoinnin tavoittelemiseen.

Älkää nyt hypätkö siihen johtopäätelmään että kannatan huumeita ja ylistäisin niiden vaikutuksia. Sitä en tee vaan halveksun nykyisiä kieltolakeja niiden toimimattomuuden ja vaarallisuuden takia. Miten sitten toimia kun eihän aineita voi laillistaa nuin vain? 2000-luvun alusta saakka oltaisiin voitu tarkastella valtiota jossa kaikkien huumeiden käyttö on dekriminalisoitu (huom. myynti ja tuottaminen edelleen laitonta). Tämä valtio on portugali joka oli kriisitilanteessa 90-luvulla käsiin räjähtäneen huumeongelman vuoksi, asiaa yritettiin ratkoa tiukentamalla lakeja, ei toiminut! 90-luvun lopussa asiaa puitiin asiantuntijoiden ja politiikkojen kesken. 2000-luvun alussa huumeet dekriminalisoitiin.

Dekriminalisaation myötä ja keskittymällä hoitamaan/tarjoamaan apua käyttäjille on Portugali onnistunut taklaamaan suurimman osan huumeiden aiheuttaneista ongelmista. Huumerikollisuus eli siis muukin kuin pelkkä käyttörikos on pienetynyt. Hoitoon hakeutuneita on prsentuaalisesti huomattavsti enemmän kuin kiletolain aikana. Myös käyttöprosentit ovat laskeneet jokaisen huumeen kohdalla dramaattisesti. Monesti kuulee seuraavaa väittämää Suomen kohdalla no sitten jos ne huumeet olisivat "laillisia" räjähtäisi homma käsiin! Hulluja joka nurkalla, lapset ja lääkärit pöllypäissään. Näin sanottiin myös Portugalille käyvän kun hullut menivät vetämään kieltolait pois. Nämä ovat pelkoja joita löytyy ihmisen ajatusmaailmasta. Mistä nämä pelot johtuu? Huumevalistuksen demonisointi on varteenotettava syy näille peloille. Kukaan ei pelkää viinaa vaan sitä ihmistä joka väärinkäyttää tätä nektaria. Eikö huumeita voi käyttää kohtuudella? Kyllä voi! Ne jotka eivät tähän pysty ohjataan Portugalissa hoitoon.

Portugalissa on vaihtunut myös hallitus joka ei huumekieltolakia ole halunnut tuoda takaisin, myöskään kansalta kysyttäessä ei mielipide eriä. Tämä kertoo jotain nyt melkein 10vuotta voimassa olleesta lainsäädännöstä. Se yksinkertaisesti toimii! Nyt voidaan väittää "Ei se suomessa toimisi, ollaan niin päihdehakuista kansaa, kaikki olisi ihan kujalla kokoajan" Jos tämä väittämä olisi tosi niin silloin huolimatta nykylaisäädännöstä olisi kansakuntamme ollut totaali rappiolla aikapäiviä sitten.

Huume sana on ruma ja viinan kohdalla se on hieman kauniimpi päihde. Mikä nämä kaksi käsitystä sitten oikeastaan erottaa? Funktionaalisesti katsottuna molemmat huumeet ja päihde ovat yhtä haitallisia (tiettyjä eroja haitallisuudessa on) ja toimintaperiaate elimistössämme on sama (osittain). Suomeksi sanottuna aineet erottaa lainsäädäntö. Toiset on luokiteltu rangaistaviksi huumeiksi ja toinen koko kansan iloksi!

Väite edellisistä kirjoituksista "Kannabis laillistettuna tarkoittaisi että Finnairin pilotit ja sairaalan lääkärit olisivat virkatehtäviään suorittaessa, vaikutuksen alaisina" Jos kannabis laillistettuna tarkoittaisi että sitä saisi autolla ajaessa ja virkatehtävää suorittaessa vapaasti nauttia. En itsekkään lakimuutosta puoltaisi. Tätä se ei kuitenkaan tarkoita! Kuten alkoholin vaikutuksenkaan alaisena ei saa muuta suorittaa kuin vapaajanviettoa. Siinäkin olisi hyvä piettää järki kädessä kun on haitallisen aineen kanssa tekemisissä.

Lopuksi haluan huomauttaa että kaikki edellä mainitut asiat eivät ole henk.kohtaisia mielipiteitäni ja aivopierujani joilla täällä moni puolustaa/vastustaa. Kaikki argumentit ja toteamukset ovat tutkimuksiin ja tilastoihin perehtymisen myötä minulle valaistuneita tosiasioita. Ei suinkaan humpuukia ja pilvilinnojen maalaamista. Ei ole kyse huumeiden ja päihteiden haitoista ja hyödyistä. Vaan lain käytänöllisyydestä ja sen kyvystä palvella ihmistä!

Vieras
Vieras

#2562 Re: #2541: - Idiootit

26.11.2010 01:59

#2559: - #2541: - Idiootit  

Sanoisin tähän että muistatko mitä seurasi alkoholin kieltolaista?   Siitähän seurasi poliisille paljon työtä, väkivaltaa, kuolemia ja rahaa rikollisjärjestöille... jotka möivät alkoholia ihmisille iästä riippumattaa ja kaikenlisäksi tuottivat alkoholin "epäpuhtaasti". Tämä sama homma on nyt kannabiksen kanssa.

Toisekseen tällä adressilla ei haluta tuoda lisää päihteitä nuorisolle, vaan ratkaista jo olemassa oleva ongelma..  Olet ehkä kuullutkin että jenkeissä (josta tämä kannabis kieltolaki on peräisin) on myönnetty että sota huumeita vastaan ei auta mitään päinvastoin aiheuttaa vain lisää ongelmia.  Tämän hetkinen lainsäädäntö tukee rikollisjärjestöjä joitka myyvät sitä hamppua kaikenikäisille. Kaikenlisäksi nämä rikolliset yleensä jatkavat tätä kannabista kaikella paskalla joka aiheuttaa lisää vaaraa ihmisille.  Jos laillistaisimme kannabiksen saisimme edes jonkin kontrollin tähän hommaan. Voisimme edes valvoa että se olisi puhdasta hyvälaatuista kannabista. Sekä saada raha virrat pois rikollisjärjestöiltä valtiolle vaikkapa tähän kannabiksen haittojen korjaamiseen ja valistukseen. Tällä hetkellähän kaikki rahat menee vain rikollisille, ongelmakäyttäjien elämää vaikeutetaan auttamisen sijaan ja kaikista pahin kannabis niputettaan kaikkien muiden helvetin vaarallisten päihteiden sekaan. 

Jos jollakin on oikeasti ongelma kannabiksen kanssa niin auttaako sinun milestä se että hänelle annetaan sakot ja h-merkintä jotta elämä vaikeutuisi entisestään? minun mielestä tässä tapauksessa pitäisi antaa apua eikä keppiä....

Jos kannabis olisi laillista niin pitäiskö se muka työajallekkin laillistaa? eihän lääkärit tai lentokoneenkapteenitkaan saa kännissä töissä olla. vai oonko jotenki ymmärtäny väärin.

Eli siis nykyinen lainsäädäntö ei auta ketään. Päinvastoin aiheuttaa vain ongelmia ja sanomalla ei  ongelma vain lakaistaan maton alle ratkaisemisen sijaan.

Ei tämä adressi ole vain sitä varten että saataisiin "uuus sika mega magee päihde hei".

 

Compton
Vieras

#2563 hihhih

26.11.2010 02:28

Juokaa te "kaikkitietäväiset" vain sitä viinaanne.
Minäpäs poltan myssyt ja naura sun naama. :DDD ;)
nyt haisee p*ska ja vahvasti,ku minigripis budit!!
Vieras

#2564 weeed

26.11.2010 03:21

Kognitiivinen dissonanssi:

-Kognitiivisen dissonanssin teorian mukaan ristiriitaiset kognitiot toimivat käyttövoimana, joka pakottaa mielen hankkimaan tai keksimään uusia ajatuksia tai uskomuksia tai muokkaamaan jo olemassa olevia uskomuksia niin että vähennetään kognitiivisen dissonanssin määrää kognitioiden välillä.

-Teorian mukaan kognitiivinen dissonanssi syntyy silloin, kun ihmisen tiedot ja asenteet ovat ristiriidassa.

-Maallikon termein asiaa voisi kuvata epämiellyttävänä jännitteenä, joka tulee kahdesta keskenään ristiriitaisesta ajatuksesta samaan aikaan.

kannabis lailliseksi muodossa missä hyvänsä kuhan siitä on ihmisille hyötyä!

http://www.youtube.com/user/HamppuTV#p/c/7849A1492C302054/0/I0JcBo9iINs

youtube hamppuTV tsekkaa videot! pisti kyllä miettimää oikee toden teolla että...MITÄ VI*TUA?!? kannabis lailliseks ja perustelut...youtube hamppuTV
finnish coffee shop here i come
Vieras

#2565 ?

26.11.2010 03:46

ja mietitte hetken kunnes huomaatte mistä tässä on kyse?

RAHAsta.
ja se käden nostakoon joka väittää muuta!
antti vaurio porista
Vieras

#2566 MINULLA ON SUURI VASTUU : HAMPPULÄÄKE KÄYTTÄKÄÄ

26.11.2010 11:51

HAMPPULÄÄKE ON HYVÄ LÄÄKE. NYT KYSYN MISTÄ SAAN SEN KÄSIINSÄ,ONKO SITÄ MYYDÄÄN SUOMESSA? 2564 SAI MINUT VAKUUTTUNEIKSI SIITÄ ,ETTÄ SYÖVÄT JA MONET SAIRAUDET PARANEVAT HAMPPULÄÄKKEELLÄ. 2564 WEED OLI HYVÄ ASIALLINEN  HAMPPUÖLJYN PUOLESTA. MINÄ USKON SEN TOSIASIOIHIN.NYT MINÄ VAADIN HAMPPUÖLJYÄ VALMISTETAAN HETI.

huuhaamies
Vieras

#2567 urputiurputi

26.11.2010 11:55

Suomessa päihdekeskustelu kiertää kehää. Jos poliitikko puhuu laillistamisen puolesta, media ja kansa tuomitsevat ja leimaavat poliitikon "huumehörhöksi". Jos media puhuu muuten kuin tuomitsevaan sävyyn, poliitikot ärähtävät ja keräävät taas irtopisteitä kansalta. Jos kansa puhuu järkeä, sekä poliitikot että media tuomitsevat.

Tällä hetkellä poliisi keskittää voimavaransa yksittäisten käyttäjien pidättämiseen sekä sakottamiseen. Kovien huumeiden osalta pidätyksiä tehdään muiden rikosten selvittämisen kautta. Suomi on yksi niistä viimeisistä valtioista, jotka eivät noudata EU:n antamaa linjausta huumepolitiikassa. Esim. poliisilla on oikeus jättää sakottamatta, mikäli rike on vähäinen ja erityisesti kovien huumeiden käyttäjä haluaa hoitoon. Tätä vaihtoehtoa käytetään valitettavan harvoin.

Jos me puhutaan narkomaaneista, ei kannabiksen käyttäjistä, niin useimmiten kyseessä on valmiiksi sosiaalisesti syrjäytynyt ihminen, joka rahoittaa huumeiden käyttöään omaisuusrikoksilla ja myymällä aineita. Kun tällainen ihminen saa sakot, ne jäävät maksamatta ja sakkotuomio menee muuntorangaistukseksi. Tiedättekö kuinka paljon yhteiskunnalle maksaa tällainen täyshoito vankilassa per päivä?

Jos taas puhutaan esim. kannabiksen käyttäjästä, hän voi menettää mm. ajokorttinsa, vaikka ei olisi ajanut autoa kannabiksen vaikutuksen alaisena. Sen jälkeen hänet määrätään kontrolleihin, jotka kannabiksen käyttäjä maksaa itse. Puhutaan useammasta sadasta eurosta.
Edes rattijuoppoa ei määrätä vastaaviin kontrolleihin.

Huumaavia yrttejä on ollut aina ja nykymaailmassa on myös kemiallisesti valmistettuja huumeita. Yhteiskunnalle kieltolaista on enemmän haittaa ja kuluja kuin hyötyä.
Useimmiten kuulee kommentteja: "vitun narkkit, tappakaa itsenne niillä huumeilla!" Sanoisitko näin esim. 15-vuotiaalle tytölle?

Kannabis on mieto päihde, jolla on "huumaava" vaikutus. Se ei aiheuta fyysistä riippuvuutta, mutta ei kannabis täysin riskitön yrtti ole. Kaikki riippuu ihmisestä itsestään.
Uskon vakaasti että mietojen huumeiden laillistaminen on ainoa oikea ratkaisu, koska näin yhteiskunta hyötyy eniten. Samalla päihdekeskusteluihin voidaan ottaa ne ihmiset, jotka ovat sairastuneet narkomaniaan ja tarvitsevat apua.
Sakottamiset ja rangaistukset eivät yksinkertaisesti toimi. Jos ne toimisivat, olisi huumeongelma jo ratkenut.

En pyydä ketään muuttamaan kantaansa huumausaineita kohtaan. En minäkään pidä kovista ja oikeasti hengenvaarallisista huumeista, mutta pyydän katsomaan asiaa hieman laajemmasta näkökulmasta, ohi omien henkilökohtaisten asenteiden.

Tappakaa itsenne ja muuttakaa Hollantiin - kommentit osoittavat kirjoittajansa kyvyttömyyttä hyväksyä maailmaan mitään muuta kuin oman itsensä. Me emme elä enää pimeällä keskiajalla, joten lopetetaanko se typerä saivartelu?
Oikeasti, jos joku polttaa kannabista, niin hän ei vaaranna kenenkään turvallisuutta tai hyvinvointia, toisin kuin esim. jokainen joka ajaa kymmenen kilometriä ylinopeutta liikenteessä, eikä ole vetänyt edes tupakkaa.

Kun ottaa pään ulos takapuolesta on helpompi hengittää ja saattaa jopa nähdä ympärilleen. Se on muuten helkkarin vapauttava kokemus!
...
Vieras

#2568

26.11.2010 12:12

Mietikää nyt vähä.. Jos NYT tulis tupakki ja alkoholit maailmaan nii
se olis laittomia tuotteita...

Joten TE jotka juo kaljaa/viinaa ja kiskoo tupakkaa nii te ootte periaateessa
jo "rikollisia"..
Nii mitä pahaa se tekis jos kannabis tulis lailliseksi ??
Ei siinä ois mitään pahaa!!

Ja siitä miten voittais valvoo kannabiksen käyttö nii tehdään vaa niikuin
Amsterdamissa oli.. Eli cafe shop pystyyn tai niikuin Kööpenhaminassa
on baari missä saa polttaa kannabista!

Eli jos saattaisi tänne cafe shopin tai baari missä sitä saa polttaa
nii poliisit voi sitä kautta valvoa näitä pössyttäjia että miten ne
käyttäytyy ja niin edespäin..

Ja jos kaikki on OK nii eiköhän ne silloin laillstais kannabiksen
kokonaan..

Vai mitäs te pössyttät ootte mieltä ???
antti vaurio porista
Vieras

#2569 Re: weeed

26.11.2010 20:10

#2564: nyt haisee p*ska ja vahvasti,ku minigripis budit!! - weeed 

TÄMÄ ON HYVÄ KERTOMUS MINULLE ,NIIN MUN MOLEMMAT SILMÄT AUKI JA ALOIN JÄRKEÄ HAMPPUÖLJYSTÄ.RICK SIMPSON OLI TAISTELLUT KOVALLA TYÖLLÄ SAADA MONET IHMISET VAKUUTTUNEIKSI SIITÄ ,HAMPPUÖLJY PARANSI MONET SAIRAUDET .MINUSTA HAMPPUÖLJY OLISI ITSEASIASSA JEESUS! VALITETTAVASTI KANSAINVÄLISET SUURYRITYKSET LÄÄKEFIRMAT ESTELEVÄT TÄTÄ TOSIASIAA KAIKIN KEINOIN MILLÄ TAVALLA.  PEITELLÄKSEEN TOSIASIAA MONET LÄÄKEFIRMAT KÄÄRIVÄT VOITTOJA. VOI SAATANA! 

nipa
Vieras

#2570 Re: #2541: - Idiootit

26.11.2010 20:28

#2559: - #2541: - Idiootit  

Ensinnäkin SINÄ et ole kännissä tyhmä ja SINÄ et tule humalassa väkivaltaiseksi.. vaan muutpa tulee ja alkoholi on kummiskin laillista.. väitätkö siis samalla, että SINÄ alkaisit hirveästi poltella, jos kannabis laillistettaisiin.. tuskinpa!! mutta niille kenelle alkoholi ei todellakaan sovi vois olla toinen parempi vaihtoehto, joka ei tee KENESTAKAAN v'kivaltaista ja muuteskin harmittomampia.. ja mikA ihmeen typera vaittamys vastustajilla aina on, etta pitaisitko jos laakari operoisi pollyissa tai lentokapteeni.. no en TODELLAKAAN. jos kannabiksen laillistamisella olisi sellaiset seuraukset, etta kaikki polttelisi koko ajan, niin olisin yksi suurimmista vastustajista. nain ei kuitenkaan ole. onhan se kuuluisa alkoholikin laillista ja jos se lentokapteeni ajelisi parin promillen kannissa, niin menisitko sina siihen kyytiin.. ja sitten vaitat, etta jos kannbis ja alkoholi kiellettaisiin lailla, niin poliiseilla olisi vahemman toita.. HAH kannabis tietaakseni on jo laitonta toistaiseksi ja juuri siksi poliiseilla on niin paljon toita!!!!!!

vieras
Vieras

#2571 #2559: - #2541: - Idiootit

26.11.2010 20:44

Hohohhohhoo. Onko se minun ongelmani että suomalaiset on niin juoppoja. Jokainen saa tuhota elämänsä millä päihteellä haluaa. On se ihme ettei tupakka ja alkoholi riitä vaan pitää saada pönttö sekaisin vielä huumeilla! Jos kannabis laillistetaan niin toiminta menee juuri noin. Lääkärit, kapteenit ja muut ovat pöllyssä työpaikalla. Onhan se silloin sallittua, samalla lailla kuin tupakanpoltto. Mitäköhän nää narkit keksii seuraavaks laillistamaan kun kannabis ei riitä heille enää.
nipa
Vieras

#2572 Re: #2559: - #2541: - Idiootit

26.11.2010 20:55

#2571: vieras - #2559: - #2541: - Idiootit  

Oletko vähän tietämätön vai esitätkö vaan?? kyllähän se on niin, että esim. minulle riittää kyllä tämä polttelu enkä enään koske mihinkään KOVIIN huumeisiin kuten ALKOHOLI. Eikä se todellakaan niin mene, että kaikki alkaisi poltella työpaikalla.. eihän ne siellä nyt ryyppääkään!!! Tämä vaan kertoo miten tietämättömyydellä meidän yhteiskunnassamamme perustellaan se laittomuus.. luullaan varmaan, että kannabis aiheutta jonkinlaisen fyysisen riippuvuuden ja sitä olisi poltettava koko ajan.. kannabiksen aiheuttama riippuvuus kuitenkin on samaa luokkaa kuin kahvin. (Eikä se sinun vikasi ole, että alkoholisteja on suomessa niin paljon). Kuitenkin esim. juuri alkoholisteille kannabis olisi erittäin hyvä korvaushoitolääke,. kuten nykyään esim. amfetamiinin yms. käyttäjille on tullut lailliseksi subutex, joka taas on ERITTÄIN vaarallinen huume.

Vieras

#2573 Re:

26.11.2010 21:14

#13: Karoliina Korhonen -  

Ensinnäkään kannabis EI aiheuta fyysistä riipuvuutta ja tämä terveydellinen haitta tarkoittaa sitä, että kannabis voi laukaista jo olemassa olevan psyykkisen sairauden esim. skitsofrenian HUOM!! JO OLEMASSA OLEVAN!! ja ne tupakkaplantaasit äkkiä täyteen kannabista, koska kannabis tuotta happea paljon enemmän kuin se tuhottu metsä ja siitä saadaan paljon enemmän selluloosaa ja muita ihmisen tarvitsemia tuotteita.


Vieras

#2574 #2571: vieras - #2559: - #2541: - Idiootit

26.11.2010 21:18

Et voi tietää varmuudella mitä tapahtuu jos kannabis laillistetaan! On henkilöstä riippuvaa miten riippuvaiseksi hän tulee kannabiksesta. Jos on tupakkaan koukussa niin varmasti jää koukkuun kannabikseenkin. Ja en usko että alkoholistit vaihtaa viinaa johonkin kasviin ja juomisen sijaan polttaisivat kannabista ja olisivat tyytyväisiä elämäänsä!
Vieras
Vieras

#2575 Re: #2571: vieras - #2559: - #2541: - Idiootit

26.11.2010 21:42

#2574: - #2571: vieras - #2559: - #2541: - Idiootit  

 MONET SUOMALAISET JUOVAT VIINAA JA POLTTAVAT MARIJUANAA YHTÄKKIÄ SIINÄ.TERVEYS MENEE VÄHITTELLEN......