Siuntion äänestystulokset.Sjundeå valresultat.

Kommentoitu viesti


Vieras

#19 HUOM!

04.10.2011 11:14

Mistä lähtien RKP ja ruotsinkieliset ovat olleet synonyymi toisilleen? Ruotsinkielisissä on myöskin sellaisia henkilöitä jotka seisovat aivan eri puolueen takana. Sitä paitsi onhan tuossa kuntaliitosta vastaan äänestäneissä 63,5%:ssa pakko olla muitakin suomenkielisiä kuin minä!

Vastaukset

Suomenkielinen kaksikielisessä maassa

#57 Re: HUOM!

2011-11-02 18:58:55

#19: - HUOM! 

Aivan - Siuntiossa on 66,7% suomenkielisiä eli jo sekin kertoo että kielellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa kuinka on äänestetty. Olemme äänestäneet yli puolue- ja kielirajojen EI Lohjalle ja se on hieno asia. Tämä kertoo, että kunnassamme on riittävästi tahtoa puhaltaa yhteen hiileen eikä tyrkätä kuntaa ensimmäiselle ottajalle. 

Mikä kiire meillä on liittyä, johonkin toiseen kuntaan. Vantaalla on melkein 5000 e/asukas lainaa - meillä 2760 e/asukas. Luin Ykkös-Lohjasta lokakuussa, että Lohjan lisävelkaantuminen huolestuttaa valtuustoryhmiä ja, että 2012 vuoden lopussa velkaa 1800 e/asukas tällä menolla - ja mitä vielä mahdollisten liitosten tuomat velat vaikuttaisivat tuohon lainamäärään? Työttömyysprosenttimme on Suomen pienimpiä. Asiamme ei ole ollenkaan sellaisella huonolla mallilla, mitä tiettyjen puolueiden edustajat yrittävät politikoimalla esittää lehtien palstoilla ja nettiblogeissaan.

Kuvitelkaa, että ministeri Virkkusen käynti voi kääntää Siuntiossa politikkojemme kantoja. Ministeri, joka oli vain hetki sitten opetusministeri eli perehtyneisyys kunta-asioihin ei ole vielä suuren suurta. Tällä tarkoitan sitä, että varsinkin tässä vaiheessa virkamiesten sekä puolueiden vaikutus on erityisen suurta siinä mitä meille syötetään. Onneksi emme niele kaikkea, josta osoituksena pakit Lohjalle.