Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa

Kommentoitu viesti

Juha Leinivaara
Vieras

#10 Totuutta kehiin

05.07.2010 12:06

"Meitä nyt sattuu olemaan miehiä ja naisia. Ja sattuu vielä niin, että ainoastaan miehen ja naisen välisessä yhdynnässä on mahdollisuus tulla jälkeläisiä. Tämä ei tietenkään aina erinäisistä syistä tapahdu, mutta eipä se muussa tapauksessa ole edes luonnollisesti mahdollista."

Miten sukupuolineutraali avioliittolaki kumoaa tuon luonnontieteellisen faktan?

Ei mitenkään.

Miten sukupuolineutraali avioliittolaki estää miehiä menemästä naimisiin naisten kanssa?

Ei mitenkään.

Miten sukupuolineutraali avioliittolaki oikeasti muuttaa yhteiskunnan peruspilareita?

Vastaukset

Vieras
Vieras

#14 Re: Totuutta kehiin

2010-07-05 22:10:38

#10: Juha Leinivaara - Totuutta kehiin

Muuttaa ainakin sillälailla että lapsi rupeaa henkisesti huonosti kun näkee kahden isän suutelevan/ hässivän toisiaan. Lapsestakin tulee skitso. Näitä skitsoja on lisääntynyt vaan. Lisää tulee vielä tuon lain kautta.

Kokenut kaiken olen, siksi tiedän, mikä totuus on
Vieras

#31 Re: Totuutta kehiin

2010-08-24 16:59:34

#10: Juha Leinivaara - Totuutta kehiin

Laki tässä asiassa ei perustu mihinkään muuhun kuin, typerien ihmisten typeriin, paperille kirjoitettuihin teksteihin, jotka voidaan vaikka polttamalla hävittää. Ei Raamatun sisällä olevaan tosiasiaan.Raamattu on kirjoitettu Pyhän Hengen johdattamana, ei muuta.  Joka ei ole kohdannut Jeesusta Pyhässä Hengessä, hän ei tätä tosiasiaa kykene mitenkään ymmärtämään samoin kuin neitseestä syntymistäkään tai lihallisen ruumiin ylösnousemustakaan. Kaikki nämä asiat ovat allekirjoittaneen kokemat. mistään hallusinaatiosta EI TOTISESTI OLE KYSE!

RAAMATTU EI OLE SATUKIRJA eikä sitä saa maailmasta hävitettyä mitenkään! Vain Perkeleen palvelijat ja heihin eksyneet niin luulevat.

Tämä tosiasia on saletti; ja piste.