Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa.

Vieras

#26 Re: Sukupuolineutraali avioliito siunaus vai kirous

31.07.2010 11:23

Aimo Seppänen
Vieras

#27

16.08.2010 08:44

Avioliitto on ainoastaan miehen ja naisen välinen liitto.

Vieras
Vieras

#28 Re: Pellen keksimä adressi!!

23.08.2010 20:28

#9: naurattaa vieläkin tämä adressi - Pellen keksimä adressi!!

Mitä ihmeen oikeuksia? Onko avioliitto kansalaisoikeus? Eikö ne homot voi rakastaa ja elää muuten vaan yhdessä? Miten se avioliitto siihen kuuluu? Se tuntuu olevan nyt joku päähän pinttymä...

Vieras

#29 Re: Re: Sukupuolineutraali avioliito siunaus vai kirous

23.08.2010 20:30

#26: Vieras - Re: Sukupuolineutraali avioliito siunaus vai kirous

Mikä on sukupuolineutraali avioliitto? Sehän on ihan hirveä sanahirviö. Sillä ei ole mitään tekemistä oikean aviolitton kanssa.

Vieras
Vieras

#30 Re: !

24.08.2010 16:42

#5: Mixu - !

Eivät eläimetkään ole uros uroksen kanssa ja naaras naaraan kanssa, vaan kyllä naaras juoksee uroksen perässsä ja päin vastoin. Homous ei ole perimä, eikä sairaus vaan perkeleen juoni! Perkele on henkiolento, joka vie Jeesukseen uskomattomat sinne mihin vie. (ikuiseen helvettiin! Jeesuksen omat ja Jeesuksen puoleen kääntyvät, ja perkeleen jättävät saavat ottaa omakseen seuraavan lauseen: "Niinn on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainoan Poikansa, ettei yksikään, joka uskoo Häneen (pelastustekonsa tähden, jonka ristillä suoritti); vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." Joh. 3:16 PS' Sulkujen sisällä olevaa tekstiä ei löydy raamatusta.

Kokenut kaiken olen, siksi tiedän, mikä totuus on
Vieras

#31 Re: Totuutta kehiin

24.08.2010 16:59

#10: Juha Leinivaara - Totuutta kehiin

Laki tässä asiassa ei perustu mihinkään muuhun kuin, typerien ihmisten typeriin, paperille kirjoitettuihin teksteihin, jotka voidaan vaikka polttamalla hävittää. Ei Raamatun sisällä olevaan tosiasiaan.Raamattu on kirjoitettu Pyhän Hengen johdattamana, ei muuta.  Joka ei ole kohdannut Jeesusta Pyhässä Hengessä, hän ei tätä tosiasiaa kykene mitenkään ymmärtämään samoin kuin neitseestä syntymistäkään tai lihallisen ruumiin ylösnousemustakaan. Kaikki nämä asiat ovat allekirjoittaneen kokemat. mistään hallusinaatiosta EI TOTISESTI OLE KYSE!

RAAMATTU EI OLE SATUKIRJA eikä sitä saa maailmasta hävitettyä mitenkään! Vain Perkeleen palvelijat ja heihin eksyneet niin luulevat.

Tämä tosiasia on saletti; ja piste.


Vieras

#32

06.09.2010 20:47

#31, SINUN mielestäsi Raamattu ei ole satukirja. Minun mielestäni se on. Onneksi elämmme liberaalissa hyvinvointiyhteiskunnassa, jolloin meidän molempien mielipiteet ovat yhtä päteviä.

Raamattu on kokoelma filosofisia tekstejä tietyltä aikakaudelta. Sieltä löytyy paljon hyvää, mutta myös paljon sellaista, mikä ei enää nykyaikaan sovellu. Raamatussa sanotaan, että kaikki pyörii aurinkokunnassamme maapallon ympärillä. Uskotko vielä tähän? Kirkko on jo muuttanut kantaansa tämänkin asian suhteen. Jos sanoo elävänsä tietyn kirjan mukaan, ei sieltä voi poimia vain tiettyjä ohjeistuksia. Olet varmasti myös syönyt joskus äyriäisiä? Raamatun mukaan ne ovat "iljetys". ;)
Tämä kyseinen kirja ei myöskään sano mitään kahden miehen tai kahden naisen välisestä suhteesta - ainoastaan "irstailusta" joka johtuu puutteesta. (Tähän Raamatussa tarjotaan miesjoukolle mieluummin nuorta neitsyttyttöä raiskattavaksi, kuin heidän välisiään orgioita. Nykyaikaan sopivaa?)

Sanoit olevasi kokenut asioita (en päässyt ihan selvyyten mitä kaikkea) Pyhään Henkeen liittyen. Uskon että ne ovat sinulle todellisia. Olen itse homoseksuaali, ja rakkaus, mitä olen kokenut toiseen, samaa sukupuolta olevaan ihmiseen on minulla yhtä todellista ja tärkeää ja aitoa. En voi ymmärtää mikä niin ihanassa tunteessa voisi olla väärin tai edes millään tavalla "Perkeleen juoni".

#30, eläinmaailmasta on todisteita homoseksuaalisesta käyttäytymisestä. Tieteen Kuvalehden viime vuonna ilmestyneessä numerossa lueteltiin lukuisia esimerkkejä muun muassa homoseksuaalisista pingviineistä, jotka hautoivat kiveä omana "lapsenaan". Asian testaus vietiin pidemmälle, ja pariskunnalle annettiin oikea, hedelmöittynyt muna, jota he hautoivat ja lopulta hoitivat omanaan. Homoseksuaalisuutta tavataan eläinmaailmassa monissa muissakin sosiaalisissa eläinlajeissa, kuten apinoissa, vesilinnuissa, delfiineissä... Kaikki edellä luetellut lajit ovat eläinmaailman älymystöä.

Tämänlaisten typerien, ennakkoluulontäyteisten, uskontosävytteisten kommenttien vuoksi homo-, lesbo- ja biseksuaalinuorten itsemurha riski on paljon korkeampi kuin vastaavan ikäisillä heteronuorilla. Tämän vuoksi joudun pelkäämään sekä sukulaisteni, perheeni, uusien tuttavuuksien että pelkkien tuntemattomien ihmisten mielipiteitä, reaktioita ja käytöstä kadulla, kun haluan pitää poikaystävääni kädestä kiinni, ja minä asun sentään Helsingissä. Perkeleellistä tässä asiassa ovat ainoastaan ne vihaa sylkevät ihmiset, jotka kutsuvat itseään lähimmäistä rakastaviksi kristityiksi.

Huolestunut
Vieras

#33 Avioliitto?

12.09.2010 10:07

Tämänpäivän ihminen on suuressa viisaudessaan ja vapaudessaan eksynyt kuvittelemaan, avioliitto on käsitteenä vanhentunut.
Perhe arvot ovat kuitenkin saavutettavissa vain vanhanajan avioliitossa. Samaa sukupuolta olevassa liitossa on sama kuin naapurilta menisi lainaamaan kupillisen sokeria, tarvitaan aina kolmas osapuoli perheen syntymiseen. Vanhan moralisääntöjen kanssa kasvaneena en voi kuin antaa Raamatun paikan luettavaksi Room. 1:25-28.
Siinä on vastaus onko moraalisääntö tähän aikaan sopiva vai kuuluiko se Raamatullisena käsitteenä Vanhaanliittoon. Mielestäni se kuuluu tämän päivän varteen otettavaksi moraali säännöksi.


Vieras

#34 pasanen on urpo

18.10.2010 10:21

niin urpo

Vieras

#35

13.10.2011 23:25

Olen todella huolissani siitä, että ihmiselämään kuuluvia peruspilareita ollaan murtamassa. Miten voi olla olemassa sukupuolineutraaliavioliitto? Minusta yhtä paljon,kuin avoliitto voi olla liitto. Jo sanassa itsessään on ilmiselvä ristiriita. Jokaisella ihmisellä on sukupuoli, hän on joko mies tai nainen. Avioliitto on miehen ja naisen välinen sopimus olla uskollisia toisilleen ja pitää huolta jälkikasvusta. Homoliitoissa ei suvunjatkaminen luonnollisella tavalla ole mahdollista. Tämäkin jo osoittaa asian ongelmallisuuden ja kyseenalaistaa sen oikeutuksen.
annetaan luonnovalinnan päättää.

#36 Yhteiskunnan tuho

14.10.2011 10:40

Tehdäänpä testi. Otetaan kuvitteellinen homvaltio, jossa ei ole mutåita kuin miehiä tai vaihtoehtoisesti vain naisia. Montako yhteiskunnan jäsentä meillä on elossa 150 vuoden päästä?

Vieras

#37

26.05.2013 19:25

Kristittynä luonnollisestikin vastustan sukupuolineutraalia avioliittoa

Anonyymi

#38

24.02.2014 02:02

Teette hyvää työtä jatkakaa samaa rataa. Tässä lisää materiaalia.
http://www.youtube.com/watch?v=2ZXzUpzHLkA
http://www.massresistance.org/

Vieras

#39

24.02.2014 11:12

Siinähän vastustatte. Ei se mitään vaikuta.
Näin se on

#40 Tämä on totuus

14.12.2014 18:43

Johan se on ihan selvä asia että sukupuolen sivuuttava avioliitto on jumalaton, itsekäs, aikuisten luonnottomia haluja tyydyttävä, muita samaan syntiin mielellään kutsuva, kadotukseen vievä, koska on Jumalan lain vastainen ja ihan iljettävä synti. Lapsista ei välitetä yhtään kunhan omat halut saa tyydytettyä ja muutkin kutsuttava samaan syntiin mukaan. Seurausta siitä että eletään pimeydessä ilman Jumalaa.

Herätkää jo! Koskaan, ei koskaan  sukupuolen sivuuttava avioliittolaki  tuo mitään hyvää mukanaan, vain rapauttaa yhteiskuntamme entisestään ja saa lapset etsimään koko aikuisikänsä äitiänsä ja isäänsä. 

Itsekästä, itsekästä, itsekästä! Sanon suoraan että tulee selväksi. Kuka tahansa voi minun sanojeni yli kävellä. Jumalan Pyhän sanan yli ei kävele kukaan! Ei ole minun keksintöni vaan Jumala on sen selvääkin selvemmin Sanassaan ilmaissut ja kertonut. 

Hyvä sanoma meille  kaikille: Raamattu antaa selvän tien miten ihminen voi katua syntejään, saada ne anteeksi ja omistaa kaikki Kristuksen rikkaudet ja aarteet iankaikkista elämää myöden. Joillekin kelpaa hyvin tämä ilmainen lahja, jotkut sitä rienaavat eivätkä huoli. 

Raamatusta löytyy kaikki mitä jokainen kuolevainen tarvitsee. Iankaikkinen elämä Jeesuksessa.


Vieras

#41 Kansalaisaloite kansanäänestyksestä sukupuolineutraalista avioliitosta

01.01.2015 17:45

Käykääpä allekirjoittamassa nuo:

Kansalaisaloite laiksi neuvoa-antavasta kansanäänestyksestä samaa sukupuolta olevien henkilöiden avioliitosta ja heidän oikeudestaan hakea perheen ulkopuolista adoptioita

osoitteessa www.kansalaisaloite.fi

Keräys käynnissä 15.6.2015 asti, Toimi nyt!

ja adressi:

Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys. 13 287 allekirjoitusta

ps Saa levittää ja täytyykin!

 

 


Vieras

#42 Re: Kansalaisaloite kansanäänestyksestä sukupuolineutraalista avioliitosta

02.01.2015 04:25

#41: - Kansalaisaloite kansanäänestyksestä sukupuolineutraalista avioliitosta 

 

 Adressi, johon kuka tahansa voi kirjoittaa vaikka kuinka monta nimeä, on kerännyt tähän päivään mennessä 13289 allekirjoitusta.

Samasta aiheesta tehty kansalaisaloite, johon jokainen voi kirjoittaa nimensä vain kerran, on tähän päivään mennessä kerännyt 465 allekirjoitusta.

 

Jokainen voikin nyt miettiä mielesään mistä voi johtua näin suuri ero kannatuksessa, vaikka samasta asiasta on kyse.


Vieras

#43

18.04.2015 09:56


Raamatun mukaan avioliitto miehen ja naisen välinen

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

04.07.2015 08:12