Ei pakkorokotuslaille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei pakkorokotuslaille.


Vieras

#126 Kuka hyötyi narkolepsian tuottamisesta

05.12.2010 18:09

Ministeri Riskon koulutuksella on selvää, että kun rokotuksia tehtiin tietylle ryhmälle, niin muutamassa viikossa nousi narkolepsiatapausten määrä saman suuruiseksi kuin noin kolmessakymmenessä vuodessa koko Suomen narkolepsiapotilaiden määrä.

Poliitikko ilmoitti, että yhteyttä ei olla voitu todeta.
Poliitikko olisi edes puolittaisen rehellisyyden nimissä voinut sanoa sen, että yhteyttä ei voida sulkea pois ja on ERITTÄIN todennäköistä, että elinikäiset vammat saaneet ovat rokotuksen uhreja.

Kyseessä oli TIETOINEN lasten altistaminen vaaralliseksi koetulle ja Euroopassa monin paikoin kielletylle rokotteelle.

Riskon toimenpiteet altistivat suuren joukon ihmisiä ja heikensivät luultavasti radikaalisti riskiryhmän rajoille jääneiden henkilöiden terveyden.

Rokotteita ei oltu testattu asiaan kuuluvalla tavalla.

KUKA SAI PAKKOROKOTTEISTA TALOUDELLISEN HYÖDYN.

Rokotteiden aiheuttama taloudellinen menetys sairastuneiden ja elinikäisesti vammautuneiden osalta ovat suuret.

Entäpä tapaukset, joille rokote ei sovellu laisinkaan.
Simvastastatini aiheuttaa moninaisia vakavia sairauksia eivätkä oireita saaneet voi niitä syödä.
Penisilliiniallergia tunnetaan.
Samoin ruoka-aineallergiat.
Mutta ei influenssarokotteiden ja monien muiden riittämättömästi tutkittujen ja testattujen rokotteiden vaikutuksia (pikatuotanto).

Mutta riittämättömästi testatuilla ja riskit selvittämättömillä rokotteilla tahdotaan rokottaa kaikki. Tietoista altistamista, sairauksien aiheuttamista, vammauttamista ja jopa tappamista.

Suomalaista terveydenhuoltoa.
Tai paremminkin: rokotteen toimittajan ja terveydenhuoltoväen yhteistä rahanjakoa.

Jokaisen toimituksen yhteydessä on oltava toimittavan tahon ja vastaaottajioen tiedot nimineen päivineen ja ne on julkaistava STAKESin sivuilla. Liikesalaisuuteen ei voi vedota.
mettäläinen
Vieras

#127 On se niin väärin

05.12.2010 19:37

Joo en missään tapauksessa suostu valtioneuvoston ja THL:n piikiteltäväksi. jos ja kun tuollaisen lain panevat pystyyn ja maailmalla keksivät taas jonkun pöpöviiruksen, niin ollaampa tarkkana silloin miten käy lääketehtaiden kilpailutuksen? ja vaaditaan perustelut sille miksi kyseinen lääkefirma valittiin. Ja loppuun vielä, miksi narkolepsiasta vaijettiin ? (tuliko jälleen rahaelitti ja vaijensi median suun)
Vieras
Vieras

#128 Re: Kuka hyötyi narkolepsian tuottamisesta

05.12.2010 20:01

Kysessä on sodan logiikka tässä taistelu mikrobeja vastaan -hankkeessa. Toisten yläpuolelle asettuvien päättäjien (sodanjohdon) mukaan hyötyjänä oli Suomen kansa. Sodanjohdon mielestä ilmeisesti ei myöskään haittaa, että taloudellista hyötyä tulee lääkeyhtiölle joka on sodanjohtoa lähellä ja hyvä yhteistökumppani.

Sanonnan mukaan sodassa ensimmäinen uhri on totuus. Sanotaan myös, että kyllähän sodassa ihmisiä kuolee - ja tietysti myös vammautuu. Monissa maissa tämän yhteisvastuuseen vetoavan tautien vastaisen sodan uhreilla, rokotusvaurioita saaneille tai omaisille, maksetaan mukisematta reilu korvaus. Suomessa nämä uhrit nähdään enemmänkin kiusallisena muistutuksena sodan menetyksistä - muistuttamassa totuudesta, että tässäkin sodassa uhrataan viattomia - ja heidät pyritään eristämään, unohtamaan, ja yhteys rokotteisiin kiistämään. Esimerkkinä vaikkapa sokeriapalapoliokampanjan oikeudenkäynti, jossa valtio viimeiseen asti kiisti vastuunsa. Tämä on inhimillisestä näkökulmasta erittäin julma suhtautumistapa. Tautien vastaisessa sodassa uhratun vahinko vieritetään perusteetta hänen omaksi syykseen.

 


Vieras

#129

05.12.2010 21:50

En ota mitään sterilisaatiota..
Hoitaja
Vieras

#130 Pakkolaki

05.12.2010 23:00

Eiköhän Suomessa jo riitä nämä pakot. Ollaan menossa äärimmäisyyteen. EN HYVÄKSY SANAA "PAKKO" vaan sen tulisi olla vapaaehtoista rokotuksen suhteessa aikuisväestöön.
Adile Samaletdin
Vieras

#131

05.12.2010 23:06

Vastustan pakollista rokotusta
Vieras
Vieras

#132 Re: Re:

05.12.2010 23:32

#94: Vieras - Re:  

 Ensin pitää tutkia rokote ja vasta sitten jakaa se kansalle! Vai haluatko sinä olla koekaniini?????

NeFe
Vieras

#133

05.12.2010 23:49

Siis tämähän on aivan sairas ehdotus, riistää yksilön vapautta sekä koskemattomuutta... Mahtaako koko sika-influenssa olla todellinen, ei ainakaan tarpeeksi vakava että näkisin että tähän olisi ollut tarve edes tehdä minkäänlaista rokoitetta. Vai olenko väärässä? Jokatapauksessa, jokaisen pitäisi saada päättää kehostaan itse. Eihän tämä ole mitään demokratiaa.
Sukupolvista kyse
Vieras

#134 Seuraavan ja nykyisen sukupolven geenit

05.12.2010 23:52

Lapsilla sekä aikuisilla pitää olla oikeus valita ottavatko vai eivätkö ota.

Tässä on kyse "sukupolvista", jos tuhoamme genetiikkamme niin me saatamme tulla lisääntymiskyvyttömiksi, eli emme voi enään lisääntyä. Siksi lapsillakin pitää olla oikeus valita kuten aikuisilla, koska lapset kantavat seuraavan sukupolven geenejä.

Siksi myös lapsien tulee saada päättää siitä että ottavatko vai eivät, koska heidän kehonsa myös ikääntyy samalle iälle myöhemmin ja he myöhemmin osa heistä tulevat kasvattamaan perheitä, joiden jälkeläiset myös kasvattavat perheitä ja niin edelleen. (Jos taas heidän genetiikkansa alkuiästä on tuhottu elinikäisesti lisääntymiskyvyttömäksi, eivät nämä pysty jatkamaan sukupolvea ja se on suuri ongelma ihmisrodulle joka saattaa viedä ihmisrodun kokonaan tuhoon, jos lisääntymiskyvyttömyyttä genetiikassa esiintyy laajasti maapallonympäri)

Pakkorokotus ei tämän takia ole kannattavaa, koska se voi johdattaa ihmisrodun tuhoon.
Ilona
Vieras

#135 HUI!

06.12.2010 00:33

Kenen asialla meidän hallitus on??? Jos ei ole pakkolakia, yksilö vastaa itse itsestään. Hyötyy tai sairastaa ja kuolee. Jos on pakkolaki, erittäin suurella todennäköisyydellä ihminen voi entistä huonommin ...tai kuolee!Ja lääketehtaat tehtailevat tyytyväisinä!!
Ilona
Vieras

#136 Re:Lehdissä oli

06.12.2010 00:39

#133: NeFe -  

Minä jo näin muutama viikko sitten julkaisun rokotuksista. Siinä sanottiin, että sikaflunssa ei ollutkaan niin paha, kuin ensin luultiin! Vastustuskyky tulee parhaiten ja pienimmillä riskeillä sairastamalla ja syömällä oikeaa ravintoa. Homeopatiakin on varsin mainio keino rokottaa.

Kädellinen apina
Vieras

#137 Facebookkiin, twitteriin ja muualle?

06.12.2010 06:26

Tämä tulee näin lisukkeena tähän väliin että jos joku haluaa ottaa tiedotustyön vastaan, eli yrittää tiedottaa netin kautta, useiden eri yhteisösivustojen kautta mitä löytyy, niin periaatteessa se on kätevä laittaa mitä tässä adressissa lukee ja sieltä linkki tänne adressiin.

Tämä on näin tämmöisenä ehdotuksena miten voidaan tehostaa tiedottamista koko adressista nopeampaa. Jos joku tajuaa yhteisösivustojen päälle jotain niin se olisi hyvä saada sinun taitosi käyttöön. ;)
Jorma Hjorth
Vieras

#138 Rokote ei ole ainoa keino torjua sairauksia

06.12.2010 06:40

Minulla on käytettävissä muita tehokkaita keinoja influenssan torjuntaan. Käytän niitä mieluummin kuin rokotetta.
pia laitinen
Vieras

#139 Rokotukset vapaa ehtoisesti

06.12.2010 06:49

Vapaa valinta kuuluu jokaisen ihmisen elämän perus edyllytyksiin.
Vastustan lakia koska se vie itse määräämisoikeuden ihmiseltä ja samalla tuen poikaani joka on tulevaisuudessa menossa armeijaan.
Siis EI pakko rokotuksille.
Mihin maailma on oikein menossa mitä lie hullutuksia vielä tuleekaan ja niitä nimitetään yhteiseksi eduksi on paljon Tärkeämpää kuinka voimme nyt ja on turha luoda suuria uhka kuvia tulevaisuuteen.
Ettekö ole huomanneet että pitää olla jo Kiitollisia siitä että herää seuraavaan aamuun.

Se kun ei ole itsestään selvyys nääs kun illalla ummistat silmäsi oletko varma että aamulla avaat ne.
Vapautta,Iloa,Rauhaa ja Rakkautta kaikille kaikkialla maailmassa.
Iivarin-poika
Vieras

#140 Itsenäisyyspäivänä!

06.12.2010 11:51

Onko suomen kansalaiset itsenäisiä, vai olemmeko hallituksen holhokkeja?
mika tapaninmäki
Vieras

#141

06.12.2010 12:10

idiotismia pursuava laki jälleen kerran :)
vbcbb
Vieras

#142 joku tuolla adressissa sanoi että

06.12.2010 13:07

otti rokotteen kun se oli vapaaehtoista. Hmmm, oiskohan se sitten ollut myrkyllisempää jos se ois väkisin laitettu......
Marjatta Jääskeläinen
Vieras

#143 pakkoa

06.12.2010 13:11

Maailma on menossa ihan hulluksi.
Piilotetaan selkämme taakse jotain mistä emme edes tiedä, kuten tuo vihreä agenda.
Meille jää vain maksamisen oikeus. Tarvitaan riittävä määrä ihmisiä jotta tapahtuu tuo "100 apinan" muutos, siis jokainen omalta osaltaan MUUTOSTA.
Vieras
Vieras

#144 Re: Suomennosta tulee pätkittäin

06.12.2010 13:15

#3: Suomentajalajalajalainen - Suomennosta tulee pätkittäin 

Niin, vihreän agendan tarkoituskin on että lapsia ei tedä ja jos tehdään niin hallitukset ottavat heidät kasvatuksensa saadakseen " lampaita" johdettavakseen.

Reija Ahola
Vieras

#145 Ei hitsi vie

06.12.2010 16:05

Täähän nyt menee ihan mahdottomaksi poliisivaltioksi. Jokaisella pitää olla oikeus vapaaseen valintaan niin rokotusten kuin muiden jotakin sairautta koskevien asioiden suhteen. Järkyttävää jos tällainen tulee voimaan.
Tiinuliinu
Vieras

#146 Kauheeta ja epäreilua!

06.12.2010 16:30

Ihan törkeetä,jos pakotetaan tuollaisiin päätöksiin,vaikka kyseessä pitäisi olla henkilökohtainen oikeus valintaan,mitä riskejä ottaa ja mitä ei...ja seurauksistahan ei ole koskaan takeita.Jotkut esim neurologisia sairauksia omaavat ovat erityisen alttiita sivuvaikutuksille ja eivät kuitenkaan ole edes aina diagnosoituja ,ovat ehkä muuten jo itse havainneet rokotusten haittavaikutuksia...ja haluavat vasta välttää.Ja kukin saakoon valita mitä vierasaineita sisäänsä otta tai ei ota!Tällainen pakkorokotus on verrattavissa henkisesti ja mahdollisilta haitoiltaan raiskaukseen!
Vieras
Vieras

#147 Re: joku tuolla adressissa sanoi että

06.12.2010 16:33

#142: vbcbb - joku tuolla adressissa sanoi että 

 Hei,jotkut voivat ajatella oikeutta vapaaseen valintaan ja jollekin toiselle riski voi olla suurempi.Ja samankin henkilön kohdalla voi joku tietty uusi vasta tulossa oleva rokote tuntua asiaan perehtymisen jälkeen liian suurelta riskiltä,jota ei halua ottaa!

Tiinuliinu

Tiinuliinu
Vieras

#148 Näin on !Re: Re:Lehdissä oli

06.12.2010 16:36

#136: Ilona - Re:Lehdissä oli 

 Homeopatialla sikainfluenssasta meillä selvittiin hyvin! Ja muutenkin monista tartuntataudeista sun muista.Ei oo tarvittu näitä rokotteita!

 

Aimo Kiukas
Vieras

#149 Ei pakkorokotukselle!

06.12.2010 16:39

Rokotteiden turvallisuutta ei täysin tunneta? Niissä käytetään elimistölle haitallisia aineita. Tulevaisuutta ajatellen tuollainen laki ei myöskään pois sulkisi väärin käytön mahdollisuutta. Joten en voi hyväksyä kyseistä lakiehdotusta!
Vieras
Vieras

#150 Re: Pakkolaki

06.12.2010 16:59

#130: Hoitaja - Pakkolaki 

Saisikohan pakkorokotteella ehkäistyä pakkoneuroosien, kuten pakkorokotusfantasioiden syntyminen. Jos tuota pakkorokotetta ois jo vaikkapa parituhatta annosta valmiina, niin sillähän saisi jo eduskunnan ja THL:n  piikitettyä ja näin estyisi haitallisten pakkomielteiden synty