Virkkalan kaukalo

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Virkkalan kaukalo.

Lapsilta vaan kaikki pois
Vieras

#1 Luistelu

24.01.2011 22:57

Miksi lapset ei saa luistella? kaikkia kenttiä poistetaan. Brotorpin kenttä jäähdytetty ja kolattu vapaaehtoistyönä ja luistelijoita riittää. Kuka vastuussa kun vuoden ikäinen saa kiekon päähän santamontussa? Sitäkö nämä päättäjät taas odottavat? Voin kertoa et meidän kohdalla se jo kävi toosi lähellä

Raimo Koivusaari
Vieras

#2

25.01.2011 01:01

Itse pelailin piemempänä harva ja se ilta ks. kaukalossa. Kunnoltaan se oli silloin jo aika huonossa kunnossa,mutta niin olivat kaikki muutkin kaukalot. Töherryksiä yms oli siellä sun täällä,mutta se ei haitannut pelaamista laisinkaan. Kenttää jäädytettiin miten sattui,mutta siinä pystyi kuitenkin luistelemaan. Ainoa mikä Virkkalalaisilla on enää mahdollista niin pakata auto ja mennä muille kaukaloille tai jäähallille ilmaisvuoroille. Tosin nekin vuorot saattavat olla hyvin täynnä ja se kysyy vanhempien avustusta jaksaa pakata auto ja lähteä valvomaan/pelailemaan. Joillekin perheille se voi olla ylitsepääsemätöntä jos on esimerkiksi 1 auto ja sekin on isällä käytössä yövuorossa.
Kaukalo pitäisi saada takaisin ihan vaan nuorten junnujen takia joilla on innostusta lähteä pelaamaan ja liikkumaan ulos silloin kuin heille itselleen sopii.
Itse en valitettavasti pysty enää luistimia jalkaan tunkemaan jalan operoinnin takia,mutta kun pojalle kasvaa ikää,lähden enemmän kuin mielelläni opettamaan pojalle kikkoja ja muita niksejä miten itseään isompia viedään kaukalossa. :)
JaT
Vieras

#3

25.01.2011 22:18

Jos kaupungin/kunnan liikuntapaikka puutteellinen (esim. laidat puuttuu) ja sitten käy niin ikävästi, että kiekko osuu ohimenevään autoon, korvaako kaupunki ja montako autoa kaupunki korvaa?

Tampereen seudulla ei meinnannut löytää kentille kunnossapitoa, mutta kun kentistä vastaavan kaverin puhelinnumero ilmestyi yleiselle ilmoitustaululle, niin seuraavana päivänä kaukaloa jo hoidettiin, jännä yhteensattuma :)

Asioilla kummallinen tapa järjestyä, mutta ihmeellistä, että päivän selvistä asioista pitää tehdä tällainen numero.
Virkkalalainen
Vieras

#4

26.01.2011 19:06

Ensin purettiin kaukalo ja seuraavana on vuorossa Virkkalan urheilukenttä. Voisin melkein lyödä vetoa, että Lohjan liikuntakeskuksella on jo valmiit suunnitelmat Virkkalan urheilukentänkin purkamisesta. Lohjan päättäjät viis veisaavat Virkkalan nuorista.
Vieras
Vieras

#5 Re:

26.01.2011 23:16

#4: Virkkalalainen -  

Tai lapsista& vanhuksista...

pappapeluri
Vieras

#6 pelit käyntiin myös ulkojäille..

28.01.2011 20:21

Suren suuresti päättäjien järjenkäyttöä,tämä on erittäin valitettavaa kun kaikki maksatetaan sillä ihmisryhmällä,jolla ei ole mitään sanansijaa näitä säästöpäätoksiä tehtäessä.Jääkiekko on erittäin hyvä ajanviete ulkoilmasta nauttiville ja kaikkia kaukaloita tarvitaan todella kipeästi,mitä turvallisuuteen tulee niin kiekon pelaaminen on turvallisempaa kaukalossa kuin vapaalla jäällä,toki erittäin huonokuntoinen kaukalo pitää kunnostaa turvalliseksi.
Luisteluvuoroja voidaan jakaa mailattomien ja mailallisten kesken sopivassa suhteessa myös ulkojäillä,se ei tule olemaan tämän asian ydinkysymyksiä.
Onkohan EU-määräyksillä jotain tekemistä koskien leikki-ym. muiden liikuntasuoritepaikkojen turvallisuusasioiden kanssa,päättäjä menee sieltä näissä asioissa missä aita on matalin lisättynä raha-asia ongelmalla.Mitähän se tulee maksamaan kun lapset ja nuoret turhautuessaan alkavat tekemään jotain muuta?
Pidetään kaukaloista kiinni kynsin hampain ja myös muista liikuntapaikoista,meille kaikillehan se loppulasku tulee kuitenkin.
Lisää kaukaloita koko Lohjan alueelle;tilaa on ja pelureita myös.
Tuija Tötterström
Vieras

#7 Kiekkoa päähän

31.01.2011 12:22

Olen aina ollut kiitollinen Lohjan kaupungin rakentavasta asenteesta ja tuesta liikuntaa kohtaa. Meillä on jäähalli, uimahalli ja Tennari - Lohjalla. Koulujen liikuntasalit seurojen käytössä ja muutamia punttisalejakin, myös Virkkalassa, toivottavasti ei lopeteta. Syntyperäisenä virkkalalaisena koen nyt kuitenkin myötähäpeää liikuntaviraston päätöstä kohtaan purkaa ainoa paikka, jossa voi Virkkalassa lämiä. Odotammeko lapsillemme kiekkoa päähän? Mikään ei myöskään ole niin tärkeää lapsen kasvulle kuin tasapainoinen LIIKUNNALLINEN elämä. Jos kaukalossa käy muutama nuori lämimästä, niin se voi olla pois terveyskeskuksen jonoista 30-vuoden päästä. Missä nyt mättää, että liikunnan arvoa ei ymmärretä. Itse en lämi, mutta olen liikkunut Lohjan kaupungin ja Lohjan kunnan 'avustuksella' kymmeniä vuosia, joista tässä samassa yhteydessä esitän parhaimman kiitokseni. Seuroilla, jossa urheilin, oli aina salit käytössä ja loistavat ulkoilumaastot liikkua. Olen hyvässä kunnossa, joten antakaa myös tämän päivän nettisukupolvelle siihen edes mahdollisuus!
Johan Holmström
Vieras

#8 Lohjan kaupungin virka- ja luottamusmiehet/naiset

31.01.2011 12:32

Kaupungin virka-ja luottamusmiehet/naiset ovat kaupunkilaisia (myös Virkkalalaisia varten).
Ovatko kuntalain säädökset hämärtyneet?
Mitkä ovat ne tahot, jotka nakertavat peruspalvelujen reunoja
10 vuoden näkemyksellä
Vieras

#9 Virkkalan ulkoliikuntapaikat "puolivaloilla"

31.01.2011 14:06

Lohjan asenne "maalaiskylään" näkyy Virkkalan liikuntapaikkojen hoidossa.

Kirkniemen nurmikenttä:
- nurmikko leikataan kesäisin, mutta siinä kaikki.
- ympäristö heitteillä: rikkinäisiä maaleja, laukaisuseinät käyttökelvottomia ala-arvoisen nurmikon vuoksi

Virkkalan urheilukenttä
- juoksurata on repaleinen ja nurmikenttä heikossa kunnossa
- ympäristössä rikkinäisiä ja lahonneita liikuntatelineitä ja tarvikkeita
- jääkiekkokaukalo purettu
- pukukopit suljettuina yleisöltä jo vuosia

Hiekkamonttu
- talvella auraus ja jäädytys tapahtuu harvoin, pukukoppi on lämmin, mutta se on lukittu yleisöltä
- ympäristössä rikkinäisiä maaleja

Pururata
- keväisin radalle ajetaan puruja ja siinä kaikki: valaistus puuteellinen ja telineet olleet vuosia rikki

Ristin koulun kenttä
- kivinen "hiekkakenttä"
- rikkinäisiä maaleja

Virkkalassa on runsaasti liikuntapaikkoja. Mutta ne on huonosti ylläpidettyjä. Ero Lohjan vastaaviin on räikeä!
Vieras
Vieras

#10 Määräraha

31.01.2011 20:41

Lohjan liikuntakeskuksella oli määräraha uuteen kaukaloon Virkkalaan, mutta onkohan se mennyt hotellihankkeeseen?
Pekka Kinnunen
Vieras

#11

16.02.2011 12:50

kaukalo virkkalaan takaisin
Saara Aikio
Adressin tekijä

#12 Kiitos!

16.02.2011 16:57

Kiitos kaikille tähän asti nimensä laittaneille ja myös tuleville nimenkirjoittajille!
Nimiä on todella huikea määrä!
Ja kiitos myös hyvistä keskusteluista!

Tulostettu adressi ja vetoomus on nyt toimitettu Lohjan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle.

Adressia ei kuitenkaan suljeta vielä. Maaliskuussa toimitan adressin jälleen eteenpäin, joten siihen mennessä nimiä mahtuu vielä runsain määrin.
Saara Aikio
Adressin tekijä

#13 Adressi sulkeutuu

15.03.2011 16:35

Jotta asiasta ei tule ikuisuusprojektia, niin suljen nyt adressin. Lopullinen nimilista vetoomuksineen toimitetaan päättäjille. Suurkiitos kaikille! Toivotaan parasta!