Maahanmuuttajilta sosiaalituet pois

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajilta sosiaalituet pois.

Suomi Suomalainen
Helsinki

#26 Oikealla asialla

10.03.2010 21:22

Englannissa ja briteissä on oikea suunta maksetaan vain ruoka ja asunto sen pitäs riittää oikeen hyvin. Eivät hyppis silmille varsinkin kreikassa aitauksessa se on oikee tapa.
Ari Ståhlberg
Turku

#27 Olet oikeassa ystäwä-kallis.

11.03.2010 12:40

Olen samaa mieltä Sinun kanssasi. Turvaahan pakolaiset tulevat hakemaan. Turvaa voimme asuntolapaikan lisäksi toki antaa ja ruokakuponkeja johonkin lähikauppaan, mutta ei mamuille mitään rahaa tulee jakaa!! Ja yhteen rikokseen syyllistyneelle heti maasta karkoitus.
Ville Honkala
Seinäjoki

#28

12.03.2010 08:49

Entäs sellainen näkökulma että sosiaaliturva vähentää omaisuusrikoksia? Jotenkinhan ihmisen täytyy elää. Eipä siinä, eiköhän se turva ole vähitellen poistumassa kaikilta Suomessa. Sitten ollaan kuin Venäjällä tai USA:ssa. Väkivaltakin siinä lisääntyy kun on ihmisiä joilla ei ole mitään mitä elämiseen tarvitsee niin ei sitä kaikkien pää kestä. Aina tulee kuitenkin olemaan työttömyyttä ja köyhyyttä. Painat duunia jonkun ahneen narsistin orjana ja sitten yhtäkkiä tulee fudu perseeseen niin onhan siinä hyvätkin puolensa ettei sitten tarvitse välttämättä varkaisiin lähteä eikä nuppi sekoa niin helposti.
Juha Niemi
Vieras

#29

22.07.2010 14:32

Täysin oikea adressi!!!!

jaana mäläskä
Vieras

#30

15.08.2010 23:01

nämä lusmuthan saavat vielä etuuksien päälle sossusta ylärajattomat maksusitoomukset uusiin tietokoneisiin,huonekaluihin,autoihin yms.yms. lisäksi heille kustannetaan mm.ajokortit!!!!! MILLÄ HELVETIN PERUSTEELLA NE SAAVAT TÄMÄN KAIKEN?????

Esko Perälä
Vieras

#31 Maassa maan tavalla tai maasta pois

13.09.2010 20:16

Minusta se on väärin, että Suomessa mamujen perusetuudet on nostettu kantasuomalaisten perusetuuksien saajien yläpuolelle.

miska kärnä
Vieras

#33 ...

23.10.2010 01:35

miksi näitten somalien edes pitää tulla suomeen elämään meidän rahoillamme se olisi oikein että eivät saisi sosiaalitukea sekä työttömyystuki olisi pienenpi kun suomalaisilla itse kun pääsen koulut läpi ja menen töihin en mielellään haluaisi antaa itse ansaittuja rahojani mitkä on tehty kovalla työllä joillekkin mamuille jotka tulevat tänne kun 5 tähden hotelliin ilmaiseksi... suomi suomalaisille!
miska
Vieras

#34 juuri näin

23.10.2010 01:38

#30: jaana mäläskä -

itseäkin vituttaa ku näkee tommosen mutiaisen merkkivaatteet päällä ajelemassa uudella mersulla ja sitten itse tietää että on meidän rahoja kaikki...

antti vaurio porista
Vieras

#35 ensin suomen köyhälistö hoidetaan

24.10.2010 18:10

SUOMESSA ON LIIKAA MAAHANMUUTTAIJA.SIIHEN TUHLASI PALJON RAHAA EIKÄ SUOM. KÖYHÄLISTÖÖN.
Ei voi ymmärtää
Vieras

#36 noniin

29.10.2010 00:06

Ensinmäiseksi, mulla ei oo mitää ulkomaalaisia vastaan ja mul on kavereinakin muutamia
MUTTA
1. Tunne alueita jotka ovat täynnä romaneja, jotka puhuvat sujuvaa suomea.. Mutta ovat aina vaan pihalla istumassa tai kauppakeskuksessa istumassa
2. Ketään ei pakoteta tulemaan suomeen, turha valittaa että "töitä vaikea saada kun ei osaa kieltä".
3. Onko suomen pakko ottaa rajaton määrä maahanmuuttajia, koska he eivät omassa maassaan saa rauhaa aikaiseksi? Luulisi panostavat rauhan sopimiseen enemmän rahaa kuin suomeen asuttamiseen
4. Suomessa pitäisi olla sama kuin espanjassa, tukia maksetaan 3 kk ajan.. 
5. Ihmiset jotka eivät ole vuoden maassa olon aikana yrittäneet edes
- Hankkia koulutusta
- Apua kielen harjoitukseen
- Töitä
Häädettäisiin armottomasti maasta

Vieras
Vieras

#37 Re:

29.10.2010 00:08

#30: jaana mäläskä -

Juu, minullekki kyllä kelpaisi että joku kustantaisi ajokortin, tässä 1½-2 vuotta ollut hankinnassa, mut rahoja ei oikee kerkee saada kasaa, kun pitäis varmaa jotain syödäkkin

Näin
Vieras

#38 Siinä mietittävää

29.10.2010 00:22

"Vuonna 2009 vastaanotettiin noin 2200 perheenyhdistämishakemusta. Myönteisten ratkaisujen määrä on suuri, ja tapaukset koskevat lähinnä somalialaisia ja irakilaisia. Ruuhkautumisen takia vuoden 2010 lopulla avoinna on arviolta 5000 hakemusta.

Suomi on maailman anteliain perheenyhdistäjä. Suomi maksaa ainoana Euroopan maana jopa maahantulijoiden matkakustannukset. Vuodelle 2010 varattu lähes miljoonan euron määräraha yhdistettävien perheiden lentolippuihin on loppunut jo alkuvuodesta, ja määrärahoja on jouduttu korottamaan.

Tulijoista jopa 90 % on luku- ja kirjoitustaidottomia muslimeja.

Suomessa on noin 70000 humanitaarista maahanmuuttajaa. Töissä heistä käy vain noin puolet."

Lähde. http://jameshirvisaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/46514-turvapaikkaturistien-sosiaalituet-sina-maksat
Matti
Vieras

#39 Noniin!

20.11.2010 16:49

Tätä kun vähän lukee huomaa, että suomalaiset osaa kyllä olla tyhmä :--D "Kielletään maahanmuutto". No just jees, kielletään samalla maasta pois muutto niin johan meillä on Pohjois-Korean opit vallan hyvin ymmärretty.

itt: taliaivot opettelevat ymmärtään pakolaisen ja maahanmuuttajan eron
antti vaurio porista
Vieras

#40 EI saa antaa ILMAISTA RAHAA!

20.11.2010 17:26

STOPPI MAAHANMUUTTAIJILLE. NYT ALOITETAAN TEHDÄ NOLLASTA ILMAN TUKEA!!!!!!!!LOPETTAKAA YLITYKSENJUMALA MAAHANMUUTTAJILLE.HAISTAKAA PASKAA KOKO MAAHANMUUTTAJAN JÄRJESTELMÄLLE ORGANISAATIOLLE!.
Vieras

#41 Re: Taitaa olla termistö taas vähän sekaisin?

20.11.2010 17:29

#20: Dina Qutishat - Taitaa olla termistö taas vähän sekaisin? 

 

Niin,lähtihän Suomestakin pakolaisia maailmalle 60-70 luvuilla 400.000 henkeä maailmalle nälkää pakoon.Ero onkin siinä,että siihenaikaan oli isänmaastamme paettava työntekoon,kun tänne tullaan,tai tuodaan maailmalta sotilaskarkureita loisimaan.
Vieras
Vieras

#42 Re: juuri näin

20.11.2010 17:34

#34: miska - juuri näin 

 

Hyvä hyvä,niin ja liki 9000 euroa riihikuivaa rahaa kuukausittain jokaiselle muuttajalle.Ei tarvitse kummastella,että on lehmänpaskamajoista viidakonkeskeltä tunkua tänne ns, hyvinvointiin.
Vieras
Vieras

#43 Re: Re: juuri näin

21.11.2010 17:55

#42: Vieras - Re: juuri näin 

SDP ,VIHREÄT,KOKOOMUS,KESKUSTA,RKP,VASEMMISTO,JNE

Vieras
Vieras

#44 Re: Maassa maan tavalla tai maasta pois

26.12.2010 17:41

#31: Esko Perälä - Maassa maan tavalla tai maasta pois 

Kerrohan mikä on se "maan tapa" Mihinkäs sinä meidät ateisit lähettäisit joa uskonto olisi "maan tapa"

kall.ep
Vieras

#45 Re: ensin suomen köyhälistö hoidetaan

13.02.2011 17:45

#35: antti vaurio porista - ensin suomen köyhälistö hoidetaan 

Vai niinkö? Vaikka ei centiäkään menis "mamuille" niin ei sitä säästöä silti suomen työttömille annettaisi. Mielummin vaikka lisää torkkupeittoja eduskuntaan. Työttömiähän "kannustetaan" työnhakuun juri sillä että saisivat työstä vähän paksumman sivn läskiä kevän pälle. Muita ns. köyhiän suomessa ei juuri ole kuin työttömät ja yksinhuoltajat. Itse olen senverran sosialisti että olen sitä mieltä että jokainen joka ansaitsee enemmän kuin minä ansaitsee liikaa. Vastavasti jokainen joka ansaitsee vähempi kuin minä, saisi ansaita enempi. Siis niilltä paremmin ansaitsevilta tulonsiirto niille heikommin toimeentuleville. Omaan tulotasooni olen tyytväinen. Vaikka se pieni onkin niin sillä pystyy elämään.

eheG
Vieras

#46 ?

22.02.2011 17:51

Et voi olla tosissas? Ensinnäki, tarkasta kielioppis, ennenku kirjotat yhtään mitään yhtään mihinkää. Kiitos
Kebab
Vieras

#47 Suomesta rahaa omaan maahan

22.02.2011 21:13

Mikäs juttu se lehdessä oli kun vuonna 2010 oli Mamut lähettäny 18 miljoonaa euroo kotimaihinsa? ei ainakaan työllä ansaittuja rahoja
Tiia Tampereelta
Vieras

#48 Kaksjakoisia tekstejä..

23.02.2011 10:31

Jotkut potkivat pakolaisia ja jotkut maahanmuuttajia. Jotkut ovat viemässä sosiaalituet heiltä ja jotkut lisäämässä. Jotkut jankkaavat pakolaisten tuloa tänne kumiveneillä ja takaisinpaluuta Finnairin ykkösluokassa, mistä olen itsekkin hämmentynyt. Jotkut ovat maahanmuuttajille lykkäämässä sosiaalitukia koska he tulevat töihin tänne. Niinpä, TÖIHIN. Mihin siis työllinen ulkomaalainen tarvitsee sosiaalitukea lisäksi? Ymmärrän alkuun, kun tänne tulee, että tarvitsee että saa asunnon, ellei työpaikalta ole työsuhdeasuntoja tarjolla. Mutta hei, mitä helvettiä ne tekee sosiaalituella, jos on varaa ostaa uusia autoja, varaa syöttää koko hela perhe työllään? Eikai se tänne ruokapalkalla ole vain tullut toisesta maasta tekemään meille töitä. Ja joo, ulkomaalaiset joutuvat rasismin kohteeksi Suomessa yleisesti, mutta tarvitsevatko he jotakin lisärahaa sitä varten? He ovat Suomeen muuttaessaan silloin ymmärtäneet sen, ettei täällä helppoa ole. Mutta miksi heidät pitäisi palkita siitä, että he ovat Suomeen tulleet?!

Mielipiteeni on, jos tullaan töiden varjolla Suomeen (Maahanmuuttajaksi) niin tulkoon. Mutta miksi tarvitsee töiden lisäksi sosiaalitukea? Lisäksi taustat pitäisi tutkia enemmän kuin hyvin, varsinkin rikostausta. Koska Suomessa on lisääntynyt 21% rikollisuus kun annettiin lisälupia muuttaa Suomeen. Ja mistä meidän pitäisi olla kiitollisia heille? Että itse marssivat Suomeen sankarilipuissaan viemään verojamme, viemällä asuntoja joihin varmasti Suomalaisiakin olisi riittänyt, varastamaan kaupastamme, raiskaamaan naisiamme jne. Enkä nyt yleistä että kaikki, mutta prosenttien mukaan kyllä.
Pakolaisille minä sanoisin ehdoton ei. Koska jos koko aika luvataan hyviä paikkoja, niin kohta Suomessa Suomalaisille ei ole enää tilaa. Eriasia väliaikaiseksi paikaksi Suomi voisi olla (alle vuosi!) , muttei pysyvä. Rikollistaustaisille EHDOTON EI. En sano, etteikö Suomalaisissa olisi rikollisuutta, etteikö Suomessa olisi lusmuja. Mutta kyllä - ihan tarpeeksi heissäkin on!
Jos olisin ulkomaalainen ja tälläinen mahdollisuus olisi kuin Suomi antaa tällähetkellä maahanmuuttajille+pakolaisille - kieltämättä tekisin itsekkin, sinne mistä helpoiten voisi elää paremmin. Kukapa ei menisi sinne missä rahaa melkeinpä tyrkytetään käteen ja valmiita asuntoja? Mahdollisuus parempaan. Mahdollisuus aloittaa alusta. Miksei Suomessa nähdä, että jos näin jatkuu asiat, niin Suomessa ollaan perikadossa!

MUTTA en toki kiellä sitä, olen itsekkin tavannut ihmisiä jotka ovat tulleet Suomeen kun ovat saaneet paremman työpaikan ansioillaan, ovat itse maksaneen pankkilainansa eivätkä koskaan ole tehneet rikollisuuksia. Minulla asuu nimittäin naapurissa Arabialainen pariskunta. Saamme monena iltana aiheeksemme puhua pakolaisista ja maahanmuuttajista. Heille, ja muille yhtä suoraselkäisille nostan hattua! Koska he ovat niitä maahanmuuttajia, joille voisin melkein jopa itse avata oven Suomeen.

ahkera
Vieras

#49 työkkäristä ehdotettiin työn hakua!

24.02.2011 03:36

Hoh hoijaa tää lista on oikeen elämäntapatyöttömillle tehty, joille normipäivä on helvettiä. Vai harva maahanmuuttaja tekee töitä. Turkkilaiset on suomen yritteliäin sakki. Venäläiset on suomen isoin kansallisuus. Pesee varmaan hekin suomalaiset laiskat työllisyydessä. Itse kuten arvata saattaa olen sitä mieltä että kun maahanmuuttaja työllistyy niin vaihtona potkitaan suomalainen työtön vaikka afrikkaan. Siinä olen samaa mieltä että pakolaisia en minäkään ottaisi, kun niillä ei tee mitään. Mutta nythän täsdä adressissa puhuttiin maahanmuuttajista
kall.ep
Vieras

#50 Re: ?No mikä kiikastaa

01.03.2011 16:14

#46: eheG - ?

Sää tairat olla sama äijä ko soitteli mulle ja kysy et millai saaraan vasempaa marginaaliin 2,7millii lisää. ko oli opiinu jostain kappiksesta kuin leviä sen markinaalin täytyy olla.,,,,, ..,,,,,Siin on sit sulle noita nussittavia. Naistahan sää et oo koskaan saanu.