Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Kirin

#14 Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

14.12.2012 17:18

Raamatussa sanotaan että Jeesus rakastaa kaikkia. Etsitte sieltä vain satunnaisia jakeita tukemaan omia ennakkoluulojanne. Todellisuudessa Jumala ei vastusta homoseksuaaleja, ainoastaan te, suvaitsemattomat ihmiset. En edelleenkään ymmärrä miten lause "Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi" kieltäisi homoliitot. Nii-in, homot ja lesbotkin ovat miehiä ja naisia, kyllä.

Vastaukset

Lue Sanaa niin et luule!

#527 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-03-20 19:02:41

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Kyllä Raamatussa selkeästi sanotaan mikä on väärin, siellä ei ole homo tai lesbo sanaa, mutta seuraavista  kohdista voi lukea ja todeta, mikä ei ole Jumalan tahdon mukaista!

1. Kor. 6:9.   Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet,  10. eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät.

!. Tim. 1:10  9. Eihän lakia ole säädetty kunnon ihmisten takia, vaan lain ja järjestyksen rikkojien, jumalattomien ja syntisten, rienaajien ja pyhänhäpäisijöiden, isän- ja äidinmurhaajien, tappajien,
10. siveettömien, miesten kanssa makaavien miesten, ihmisten sieppaajien, valehtelijoiden, valapattojen ja ylipäänsä kaikkien sellaisten takia, jotka toimivat vastoin tervettä oppia.

Fifi

#946 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-03-21 19:46:57

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Niinhän se on, Raamatusta poimitaan tarvittaessa sopivat säkeet.

Tutustu raamattuun

#1169 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-03-22 12:21:52

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Raamatussa lukee 3. Mooses 18. 22: "Mies ei saa maata miehen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan. Se on iljettävää".

Roomalaiskirjeen 1. 25 - 28. "He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen. ... häpeällisten himojen valtaan. Naispuoliset heistä ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen, ja samoin miespuoliset ovat luopuneet luonnollisesta yhteydestä naiseen ja kiihkossaan syttyneet toisiinsa. Miehet ovat harjoittaneet riettautta miesten kanssa"....

Siinä olet oikeassa, että Jeesus rakastaa kaikkia ihmisiä, mutta ihmisten tekemää vääryyttä Hän ei hyväksy.

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2013-03-22 14:11:31


JL

#1194 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-03-22 14:35:31

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Kunnioittaen seuraavaa kahta raamatunkohtaa voi käyttää asian ymmärtämiseksi, sillä kyllä sitäkin voi ja on  lupa käyttää -ei siis pelkkää ennakkoluuloa!

Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.

Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet."

1.Moos.1:27,28

Oli kaksi ihmistä Adam ja Eeva. Enempää ei suvunjatkamiseen, mikä kuitenkin on yksi perhe-elämän peruspilareita, tarvita. Jos olisi ollut vain kaksi Aadamia tai vaihtoehtoisesti vain kaksi Eeva, olisimmeko tässä keskustelemassa.


Ja Herra Jumala rakensi vaimon siitä kylkiluusta, jonka hän oli ottanut miehestä, ja toi hänet miehen luo.

Ja mies sanoi: "Tämä on nyt luu minun luistani ja liha minun lihastani; hän kutsuttakoon miehettäreksi, sillä hän on miehestä otettu."

Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja he tulevat yhdeksi lihaksi.

Ja he olivat molemmat, mies ja hänen vaimonsa, alasti eivätkä hävenneet toisiansa.

1.Moos. 21:21-25

Siis Jumala itse toi naisen vaimoksi miehelle ja he liittyivät toisiinsa.

 

Kunnioittaen

Juhani Laine

juhanila49@gmail.com

 


Vieras

#2074 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-03-24 23:02:30

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

1 Kor 6:9 Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Äläkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet,

En oikein ymmärrä ylimääräistä selittelyä tuo korinttolaiskirjeen teksti tarvitsee, se on siinä. Sama linja on kautta Raamatun eli Jumalan Sana  tuomitsee homoseksuaalisuuden harjoittamisen yksiselitteisesti sanokoot luopiopapit mitä lipeviä sanoja tahansa.

 

Ruti

#2616 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-03-25 20:58:12

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne 

 Toivon teidän lukevan Raamattua,joka on katoamaton Sana,esim. Sodoman tuho johtui synnin seurauksista.

siellä oli mm.homoutta.3Moos. 18,jossa kielletään esim.homous, jae 22 ja niiden harjoittajat ovat "kauhistuksia." Ne kansat myöskin hävisivät,koska heidän syntimittansa olitullut täyteen,sanotaan jo 1Moos 15:jae 16 amorilaistenjotka silloin siellä asuivat

syntimitta sai loppunsa.UT.ssa Room.1.luku. Jos joku on homo,häntä tietenkin Jeesus rakastaa,mutta homouden harjoitusta ei Jeesus hyväksy,koska sen Raamattu sanoo synniksi


Vieras

#3606 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-03-27 16:09:25

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne 

  - Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi, rakasti heitä ja antoi heille paratiisin asuakseen, eikä ollut muita rajoituksia kuin ettei yhdestä puutarhan puusta saanut syöda hedelmiä.

Tuo puu oli syntiinlankeemuksen puu josta kaikenlainen vääryys ja pahuus on lähtöisin. Jumala ei antanut enää ihmisen asua paratiisissa vaan lähetti heidät pois. Ihmiselle tuli tietoisuus ja vapaus tehdä asioita oman mielensä mukaan.

Jumala rakastaa ihmistä niin miehenä ja naisena, kuin on heidät luonut. Homous on kuitenkin ihmisen oman valinnan ja elämänhalun tulos niinkuin monet muutkin paheet . Turha siitä on Jumalaa syyttää, - Hänhän antaa meidän touhuta elämäntaipaleellamme niinkuin itse haluamme, silti hän rakastaa meitä kaikkia.

 

Kohta eläkkeellä

#3854 Oletko Raamatun lukenut!? 3 Moos 20:13: Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanss

2013-03-27 23:50:09

Hyväksymme ihmiset, asiaa emme ja ne on kaksi aivan eri asiaa!

#3857 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-03-27 23:54:25

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

En jaksa lukea nyt kaikkia loppuja tuhansia kommentteja, joten en tiedä on ko tähän tullut jo kuinka monta vastausta. Mutta siis. Se on täysin totta, että Jumala rakastaa kaikkia. Niin Raamattu sanoo ja niin se on. Raamattu sanoo myös, että Jumala vihaa syntiä. Raamatussa myös sanotaan, miesten kanssa makaavien miesten tekevän syntiä. Tekevän syntiä. Jumala vihaa sitä asiaa. Homous on syntiä. Ei sitä ihmistä. Jos Jumala vihaisi jokaista, joka tekee syntiä, Jumala ei rakastaisi ketään tässä maailmassa! Se on se asia mitä Raamatun mukaa Jumala ei hyväksy ja näin ollen se on se homous mitä Raamatun sanassa pitäytyvät eivät hyväksy. Tuntuu kurjalta lukea uskossa olevien kommentteja, joissa viha kohdistuu ihmisiin, sillä näin ei pitäisi olla. Mutta siinä taas nähdään, että me kaikki olemme syntisiä, kaikki tarvitaan armahdusta, kaikki tarvitaan Jeesusta koska me tehdään syntiä. Meissä on perisynti ja siitä me tarvitaan pelstusta! Homot hyväksyn, mutta homoutta en:)

Andrei.

#4717 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-03-30 10:42:29

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne 

 

mä en nyt oikein ymmärrä yhtä asia sä puhut omia satu juttuja lue kaveri raamattua ensi ennen kuin alalt puhua rakkaudesta kaikkille. Valaisen vähän sinua pikaisesti. Jeesus rakastaa ihmistä mutta ei syntiä. Jos Jeesus rakastaisi syntiä nii koko Raamatulla ei olisi mitään järkeä. Toisin näki nainen naisen kanssa ei voi saada lapsen niin kuin mies miehen kanssa. Siksi jumala loi miehen ja naisen. Jumala ei luonnut Pekka ja matti eikä siunannut heitä ja sanonu misäntykää.. Mut ihmisessä itsessä on synti joka viekoitelee jo lasta asti. Ihan Nooan päivistä asti ja synni tähden jumala on tuhonnut kansoja. Nooan aikoina tulva. Sodoma ja gomora. Ja monia muita esim miks israelilaiset on vanhassa testamentissa voitanu useita sotia koska jumala anto niiten voitta jotta se kanssa epä jumalan palvonta ja synti kuolisi tuhoutuisi. Mä kerro. Sulle yhden asian me olla samassa tilanteessa kuin Nooa. Nooa rakensi arkia eikä kukaan uskonut että tulva/rankka sade tulisi. Ihmiset jatko elämää kuin ei olisi ollu mitää. Sama tässä monet kertoo totuuden Jeesus on tulossa takas tehkää parannus koska se on nyt tai ei koskaan. Ja me aletaan elää kui päh ei kiinnosta tehdään raamatusta mielen mukaisen ja itsellemme paremman asia on näin eikä noin. Mut joku yö tai päivä ku me suljemme silmät ja hän tulee ja sit on paha paikka ei kelpaa selitykset voi voi en tiennyt. Hän vie omat pois taivaaseen ja no loput voit lukea ilmestys kirjasta. Sä kysyt miks hyvä jumala tekis noin? No jos joku tekisi rikoksen mitäs sille käy?? Sama meillä me ollaan tehty syntiä ja synnin täytyy maksaa joku. Sitä varten on Jeesus joka ottaa synnit itseensä ku me tunnustamme ja kutsumme oikeasti koko sydämellä. Näin on se vaa valinta on sinun antaa synnin pois tai elää synnin kanssa. Valinta on meijään ja meitä on varoitettu niin kuin lasta älä koske kuuma hellan et ei käsi pala sama on meillä raamattu varoittaa synnistä ja siitä että sillä on seuraus. Meijään valinta on se ollaanko kuuliaiset vai ei olla.
Näin sanoo Raamattu

#5034 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-03-31 14:25:43

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Jumala rakastaa ihmisiä mutta vihaa syntiä! Homous ja lesbous sekä pedofiilia ja transsut ym. mitkä kuvataan Raamatussa sanalla laittomuudeksi:

Roomalaiskirje:
1:19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, >> Jakeen lisätiedot
1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; 1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

Lisa

#7113 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-04-06 20:57:43

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Jeesus todellakin rakastaa kaikkia ihmisiä eikä vastusta homoseksuaaleja, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, että Hän hyväksyisi kaikki meidän ihmisten teot ja mielihalut. Sinun kannattaisi ihan oikeasti lukea Raamattua ja tutkia Vanhaa -sekä Uutta testamenttia avoimin mielin. Jumalalle kaikki ihmiset ovat samanarvoisia ja jokainen oikea kristitty ihminen rakastaa lähimmäistään, mutta sekään ei tarkoita sitä, että Jeesukseen uskovan ihmisen tulisi hyväksyä kaikki mitä lähimmäinen tekee tai edustaa. Nyt ei pidä sekoittaa tarkoituksella asioita. Raamatun suvereenia auktoriteettiä ei kumoa meidän ihmisten itseriittoisuus ja luulo oikeuksistamme..- Siksi, kyse ei ole suvaitsemattomuudesta kun kristitty ihminen puolustaa avioliittoa miehen ja naisen välisenä liittona. Jospa kyse onkin siitä, että kun sinä sanot olevasi tätä mieltä asiasta ja minä en ole kanssasi samaa mieltä, niin minä olen suvaitsematon. Nykyisin on kovin helppo kääntää asia kuin asia juuri suvaitsemattomuudeksi. Me ihmiset kyllä keksimme vaikka millaisia verukkeita pitääksemme kiinni muka oikeudestamme tehdä mitä haluamme ja saadaksemme toteuttaa kaikki mahdolliset nautinnot mitä maailma päällään kantaan. Jos sitten joku on eri mieltä, ja heitä on muitakin kuin vain Jeesukseen uskovat, niin ollaan valmiit syyttämään ja napataan keskusteluun heti suvaitsemattomuus.

Kaikesta huolimatta, aurinkoista kevättä kaikille!

möi

#7747 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-04-08 16:15:15

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

oikein on että jeesus/jumala rakastaa kaikkia mutta vihaa syntiä.. raamattu sanoo että että jos mies makaa miehen kanssa niin se on iljettävyys.. jumalan sana on totuus ja jos me ei eletä totuudessa niin elämme vääryydessä.

Äly hoi!

#7821 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-04-08 18:18:23

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Menkööt homot minun puolestani liittoon,mutta ottakoot käyttöön jonkin muun sanan kuin avioliitto! Esim. Homoliitto! Asia tulisi kerralla selväksi. Ja maistraatissahan asia hoituu jo kai nytkin,pitääkö sitä kirkkoon tunkea homoliittoon vihille!

Kristytty

#9355 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-04-13 06:55:52

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Kyllä Jeesus käski rakastaa kaikkia. Mutta Jeesuksen antaman käskyn tarkoittaa Agape rakkautta, ja se on eri kun eros, joka tarkoittaa rakkautta joka on avioliitossa.

: p

#10155 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-04-16 11:47:18

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Ai ei vastusta : p ? 
Anna palaa missä Raamatussa Jumala on profeettojensa sanan kautta sanonut että ei vastusta.

Roberto

#10298 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-04-17 09:29:23

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Kyllä, Jeesus rakastaa kaikkia. Hän vietti aikaansa rosvojen ja prostituoitujen kanssa, eikä langettanut kuolemantuomiota avionrikkojanaiselle, jolle vaadittiin tuomiota. Mutta johtopäätös tästä ei ole se, että Jeesus hyväksyisi asiat, jotka Raamattu sanoo synniksi. Jeesushan sanoi tuolle naiselle: "Mene, äläkä enää syntiä tee." Hän rakastaa ihmisiä ja vetää hyvyydellään parannukseen. Mutta Raamattu nimenomaan ei anna synnille lupaa armon ja rakkauden varjolla. Raamattu sen sijaan lupaa uuden Hengen ja mielen ihmiselle joka vastaa Jumalan rakkauden kutsuun ja tekee parannuksen, eli kääntää selkänsä synnille. Näin ihminen tulee tuntemaan Jumalan rakkauden, saa pelastuksen ja voiman päästä vapaaksi synnistä.
On suuri virhe ajatella, ja se taitaa olla tänä päivänä aika yleinen käsitys, että jos ei hyväksy jonkun ihmisen elämäntapaa, niin ei hyväksy häntä ihmisenä! Minä ainakin mielelläni tutustuisin homoihin ja lesboihin.
Meidän kristittyjen tulee toimia niinkuin Jeesus: Avata sydämemme ja ovemme syntisille ihmisille ja rakastaa heitä, ja näyttää heille tie Kristuksen luokse, joka haluaa antaa sisäisen elämän ja rauhan. :) Siunausta sinulle

Kalle

#16237 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-06-25 08:23:49

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Mitenkähän se raamattu nyt jatkaakaan tätä miehen ja naisenvälistä suhdetta.....Lisääntykää ja täyttäkää maa. Millä tavalla tämä Jumalan siunaus kohdistuu homo- ja lesboliittoihin. Kyllä raamatussa on paljon kohtia joissa kerrotaan homoista ja lesboista sekä monesta muustakin väärintekijästä mutta ei koskaan positiiviseen sävyyn. Kyllä raamatun mukaan kaikesta vääryydestä ja saastaisuudesta täytyy tehdä parannus.

 

 

 

Eki

#16533 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-07-01 00:32:02

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Siis kyllä raamatussa on paljon muutakin sanottu, kuin, että Jumala loi miehen naiseksi ja mieheksi, mikä liittyy homoseksuaalisuuteen, joten ei perustu vain tuohon yhteen paikkaan. Missään raamatussa ei ole vapautusta homoseksuaalisuuten, mutta monelta yhteydessä on mainittu erääksi synniksi, johon Jumala ei ihmistä ole tarkoittanut.

 

Mielestäni olisi ehkä parasta, että tässä tehtäisiin ero ns. kirkolliselle avioliitolle ja valtiolliselle avioliitolle. Kirkko ei ole pystynyt auttamaan homoja selkästi jollain paremmalla vaihtoehdolla mielestäni, joten on aika luonnollista, että nämä vaativat itselleen tälläisen elämän tyylin. En minä voi mielestäni tätä estää, koska nämä halut eivät kuitenkaan poistu minnekkään. Siispä erotettakoon kirkon avioliittokäsitys valtion avioliittokäsityksestä.

minä vaan

#17909 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-07-27 14:20:32

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä, mutta ei sitä mitä jotkut tekevät-


Vieras

#19692 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-08-29 19:49:00

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

suvaitseminen tarkoittaa että sietää jotakin mitä ei hyväksy tai kannata. Jos suvaitsee eli sietää homoutta silloin suvaitseva joutuu sanomaan, -en hyväksy homoutta. Sellainen joka on suvaitsematon ei edes siedä sitä mitä ei hyväksy tai kannata.

ak

#20640 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-09-16 14:06:59

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

hyvä Kirin olet siinä oikeassa,että raamatulla voi perustella melkein minkä tahansa mielipiteen kunhan oikein "seuloo".

Ikävä kyllä olet toistaiseksi väärässä mitä tulee mielipiteiseesi homoseksuaalisuudesta.mutta kyllä totuus sinullekin

aukeaa,ainoa ehto on oikea asenne,jos todella luet raamattua rukoillen :Opeta jumala miten asiat on.Kaikkein tärkein viesti

jumalalta sinulle on että Jeesus kuoli ja nousi ylös sinunkin syntien sovitukseksi,ja voit saada kaiken anteeksi ja varmuuden omasta taivaspaikasta jo täällä eläessäsi.

 

Kaisa Lepola
Jyväskylä

#22235 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-10-10 14:40:40

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Yhdyn tähän. Jumala ei missään ole sanonut, että oikeasti vastustaisi homoutta. "Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi"- ei selitä mitään ihmisten välisestä seksuaalisuudesta.


Vieras

#28495 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2014-02-18 17:43:00

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Niin, mutta miksi kahden miehen ja tai kahden naisen välistä liittoa pitää kutsua avioliitoksi, kun tämä nimi on varattu Jo aikoja sitten miehen- ja naisen väliselle liitolle?

pulestanne surullinen eki.

#28832 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2014-02-20 09:56:57

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Tiesitkö mitä Jeesus tarkoittaa sillä,että rakastaa kaikkia? Vai ajatteletko että Jeesus on automaatti,että saat tehdä syntiä mielin määrin ilman parannusta. Muista että se on suurinta syntiä Jeesusta kohtaan,kun mies ja mies,kuin myös naiset keskenään makaavat.Minkälaisen kuvan annatekaan pienille lapsille,joilla on kaksi isää tai kaksi äitiä-----AJATELKAA MITÄ TE TEETTE. Siitä on kauskantoiset seuraukset,mielen terveyden alueelle tulevaisuudessanne.

Tehkää parannus synneistänne ja syntielämästänne, ottakaa oikeasti Jeesuksen rakkaus sydämmeenne.

Perisoreus Infaustus

#35052 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2014-05-16 05:04:25

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne Kyllä Jumala rakastaa homoja ja lesboja. Jeesus lihansa päivinä seurusteli syntisten ihmisten kanssa. Hän vaan ei koskaan siunannut syntiä. Hänen seuransa muutti ihmiset. Esimerkkinä vaikka publikaani Sakkeus. Ei äiti, joka rakastaa poikaansa mene naimisiin hänen kanssaan. Ei isä, joka rakastaa tytärtään mene hänen kanssaan naimisiin. Ne, jotka haluavat murtaa perinteisen avioliittokäsityksen, haluavat murtaa sen jälkeen muutakin. Kyseessä on kulttuurivallankumous. Tällä asialla on aivopesty Suomen kansaa niin paljon, että kyseessä on sama asia kuin Andersenin sadussa Keisarin uudet vaatteet. Homot ja lesbot voivat rekisteröidä suhteensa aivan vapaasti. Ei heitä kukaan vihaa. Se vain on niin, että miehen ja naisen välinen liitto on ainutlaatuinen, koska siinä on mukana kaksi eri sukupuolta. Jos nainen ja nainen vihitään keskenään, niin ei se voi koskaan olla sama asia kuin miehen ja naisen välinen liitto, vaikka sillä annettaisiinkin nimi AVIOLIITTO. Tämä saia nyt vain on näin. Ei sille mitään voi. Kuun loistaa öisellä taivaalla ja aurinko paistaa päivällä. Ei niitäkään voi muuttaa. Voihan aurinkoa alkaa kutsua kuuksi ja päin vastoin, mutta asia ei milsikään muutu. Kai tämä nyt tuli selväksi. SIIS: Homot ja lesbot ovat Jumalalle rakkaita , koska Jumala on rakkaus.

Toivottomat suvaitsettomat suomalaiset ovat häpeä

#36303 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2014-06-16 09:57:03

Suomalainen

#38300 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2014-07-09 21:55:42

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Room 1:27 "samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti."

Tämä on yksi kohta missä asia ilmaistaan hyvin selkeästi ja lisää löytyy jos haluat etsiä.