Siuntion äänestystulokset.Sjundeå valresultat.

Kommentoitu viesti

MAMMA MIA

#25 siuntion tulevaisuus?

07.10.2011 14:08

ei näytä valoisalta koska täällä vain yksi ainoa kauppayhtymä,ostokset on suoritettava kirkkonummella tai lohjalla koska täällä on hyvin suppea tavaravalikoima.tuntuu siltä että siuntio pysyy kehittymättömänä näillä näkymin.RKP ei anna valtaa käsistään muille ideoille.kaksikielisyys voi olla rikkaus mutta tämä ei varmasti tule siuntiossa toteutumaan kuin ruotsinkielisten ehdolla valitettavasti.

Vastaukset

Supisuomalainen siuntiolainen

#58 Re: siuntion tulevaisuus?

2011-11-02 19:18:13

#25: MAMMA MIA - siuntion tulevaisuus? 

Ei kuntamme kauppojen määrä ole kiinni siitä onko RKP:llä eniten edustajia kunnanvaltuustossa vai ei.

Sitä paitsi Kokoomuksella ja SDP:llä on yhteensä enemmän edustajia kuin RKP:llä. Pitäisikö syyttää näitä kehittymättömyydestä?

Itse olen kovasti hallitun kasvun kannattaja ja Siuntiolla on hyvät mahdollisuudet kehittyä maltillisesti ja viisaasti - vielä ei ole menetetty mitään. Kunta on ollut hienosti muuttovoittoinen ja olemme saaneet veronmaksajia, joiden työllisyyskin on kunnossa ainakin pienen työttömyysprosenttimme perusteella. Aivan tarkoituksella aikoinani muutin Siuntioon - täällä on vielä maaseutumaista maisemaa ja tilaa erilaisten ihmisten olla ja elää. Vain kaupungeissa kauppa voi olla vieressä - on ihan sama ajanko Helsingin lähiöstä 4 km päähän ruokakauppaan vaiko Siuntiossa. Tosin jossainpäin Siuntiota matka kauppaan on yli 10. Mutta täytyy vain miettiä tarkemmin kauppareissut ei se sen kummempaa ole - saanhan vastineeksi tämän maaseutumaisen ympäristön.

Meillä on kaikki mahdollisuudet vaikuttaa kuntamme asioihin (valitsemiimme kunnan edustajiin), koska meitä on vain runsas 6000. On typerää syyttää ruotsinkielistä vähemmistöämme tai yhtä puoluetta.