Loppu surevien epäasialliselle kohtelulle lemmikkituhkaamossa

Potkut sille naiselle!

/ #3

02.01.2015 20:58

Kirjoita sinne kirjallinen selonteko ja laita kuoreen osoitteen lisäksi päälle: Krematorion johdolle. Kerro kirjallisesti tämä sama, mitä tässä adressissakin ja jätä loppuun yhteystietosi.
Pyydä johtoa ilmoittamaan sinulle, miten tapauksen suhteen on toimittu. Ja jos sieltä ei pariin viikkoon kuulu mitään, yritä tavoittaa vastuussa oleva johtava henkilö puhelimitse.

Tuo nainenhan ei taatusti ole paikan vastuuhenkilö. Voit myös etsiä osoitetiedoista ja puhelinluettelosta, näkyykö muita yhteystietoja kuin sen raivohullun luonnevikaisen naisen. Hänet pitäisi ehdottomasti irtisanoa, pilaa koko paikan maineenkin heikentäen myös krematorion tuloja ja ennenkaikkea koska tuo on todella ala-arvoista ja epäeettistä käytöstä surevia ihmisiä kohtaan. Nimenomaan tuollaisessa paikassa pitää olla fiksu henkilökunta, joka osaa käyttäytyä.

Otan osaa koirasi poismenoon. Minulla on usko, että lemmikkimme ovat meitä vastassa sitten, kun meistä aika jättää ja kohtaamme jälleen. Toivon, että sinulle tuo voimia ihanat yhteiset muistot koirasi kanssa ja tieto siitä, että toinen ei enää kärsi.