Loppu surevien epäasialliselle kohtelulle lemmikkituhkaamossa

Kommentoitu viesti

Milla Rintala

#5 Re:

03.01.2015 03:49

Käsittääkseni kyseinen nainen omistaa koko paikan. Tietystihän tällaisessa tapauksessa otettaisiin ensisijaisesti yhteyttä nimenomaan tahoon joka voi asialle jotain tehdä, mutta yksityisyrittäjästä on vaikea mennä valittamaan minnekään, kun en kuitenkaan mitään korvaustakaan yritä hakea, koska eihän tuollaista mikään enää korvaa. Nimenomaan sen vuoksi tein asiasta addressin, koska se on ainoa keino saada tälle mitään tehtyä - vaikka sitten edes se, että saa sanan kiertämään sen verran, että ihmiset tietävät välttää tuonne menoa.

Turussa ei ole muita tuhkaamoja, joten valinnanvaraa ei oikein ollut. Tietysti jos olisin osannut ennakoida tämän niin en olisi tuonne mennyt, mutta kuulemani jutut ja se puhelinkeskustelu eivät kuitenkaan saaneet minua käsittämään että joku voi käyttäytyä NOIN. Tietysti yritän nimenomaan leimata paikan, koska tuollaisen ihmisen ei pitäisi olla tällaisella alalla. Kuten yllä sanoin; jos olisi ollut jokin paikka mihin ottaa yhteyttä, olisin sen tehnyt. Yleisönosastokirjoitus ei mielestäni olisi yhtä tehokas keino levittää sanaa, ja muistin vielä Turun entistä päivystävää eläinlääkäriasemaa vastaan kirjoitetun addressin, jossa myöskin oli kyse siitä että koko paikan toiminta oli asiatonta, eikä yhden henkilön satunnaisesta käytöksestä.

Mutta tuota ko. tuhkaamossa voi odottaa. Tietysti tämä tilanne eskaloitui oman paniikkikohtaukseni takia, mutta pelkästään epäystävällinen käytös, kunnioituksen puute kuollutta lemmikkiä kohtaan, ja hyvästelyhetken pilaaminen omista asioista jauhamalla ovat sellaista, mitä kukaan sureva ei halua kohdata.

Kiitos osanotosta.

Vastaukset

Potkut sille naiselle!

#7 Re: Re:

2015-01-03 12:05:02

abcdef

#5: Milla Rintala - Re:

Harmillista, tuolloin ei potkutkaan käy.  :(  Anteeksi yksinkertaiset ohjeeni, ajattelin, että jos olet nuori ja et keksi, miten kannattaisi toimia.  <3   Tekisin itse saman kuin sinä.

Minulla on 2 kissaa ja rakastan lemmikkejämme yli kaiken. Kolme kissaa olemme joutuneet nukututtamaan eläinlääkärissä ja tiedän tuskan, miltä lemmikistä luopuminen tuntuu. Olen puolestasi järkyttynyt ja toivon ettei kukaan joutuisi kokemaan samaa. - Kävin katsomassa sen naisen firman sivuja ja olivat tosi kauniit ja liikuttavan näköiset, mutta silmääni pisti, kun siellä luki, että lemmikin voi toimittaa heille eläinlääkäristä sopimuksista huolimatta. Ihmettelin, että tarkoittaako se sitä, että vaikka eläinlääkäriasemalla olisi sopimus, että eläimet toimitetaan tiettyyn krematorioon, niin kehoittaakin toimittamaan sinne hänen krematorioonsa. Jos näin on, niin todella törkeää viedä toisilta asiakkaita.

Googletin ja löysin tietoa, että Turussa voisit kehoittaa kaikkia ystäviäsi toimittamaan lemmikkinsä  Tuhatjalan kautta Vernaan tuhkattavaksi ja samoin sinä, jos sinulla tulee vielä eteen tilanne, jossa joudut luopumaan lemmikistäsi:

http://www.verna.fi/yhteystiedot.php
Verna, Lempäälässä 26 km Tampereelta etelään

Helsingin, Turun, Tampereen, Virkkalan, Kuopion ja Jyväskylän Tuhatjalkojen yhteistyökumppanina toimii lemmikkieläintuhkaamo Verna. Savonlinnan Tuhatjalasta lemmikit toimitetaan Pohjois-Karjalan Pieneläintuhkaamoon. Tuhkaamojen omilla sivuilla voit käydä rauhassa  tutustumassa esimerkiksi erilaisiin uurnavaihtoehtoihin.

http://www.tuhatjalka.fi/palvelut/eutanasia?gclid=CKGL_LLe98ICFcXUcgodpkkAew
Tuhatjalka –eläinklinikka   (toimittaa eutanasian saaneet lemmikit tuhkaukseen Vernaan)

Voimia Sinulle! Ja vaikka yksikään eläin ei korvaa menetystäsi, sinulla olisi nyt paikka jollekin toiselle koiralle, jonka elämä pelastuisi saatuaan rakastavan kodin. Ja koira osaa kaikkein parhaiten lohduttaa ihmistä koiran menettämisestä. Meilläkin aina seuraava kissa on auttanut selviämään edellisen menettämisen tuskasta.  <3

Lemmikin myös menettänyt

#22 Re: Re:

2015-03-20 08:11:21

#5: Milla Rintala - Re:  

 No miksi valitat ? Vai valitatko aina kun et saa sitä mitä haluat ????  Teitä riittää ....

Haloo ! Ihminen joka kerää adressia ilman mitään todistetta asiasta taitaa tosiaan olla vain huomionkipeä .....Itsehän jauhat omia asioitasi täällä !