Elixia kuntosaliketju pois suomesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Elixia kuntosaliketju pois suomesta.


Vieras

#1 Omituinen ketju joka ei todellakaan ole asiakaslähtöinen yritys

17.05.2012 22:46

"ilmainen" kokeilu tuli kalliiksi. Ei ehtinyt 10 päivään käymään siellä kertaakaan koska olin kipeänä. 11 päivänä kun meni irtisanomaan itseäni niin kylläpäs oli vaikeata, olin kuulemma nyt hyväksynyt 1 vuoden sopimuksen sillä perusteella että en irtisanoutunut 10 päivän sisään. Kyllähän säännöt ovat sääntöjä, mutta maalaisjärkeäkin saisi käyttää.

Useiden puhelisoittojen ja kuluttajasuojalla pelottelulla sain itseni sitten irti. Tosin maksoin 2kk salimaksut + liittymismaksun, meinasin niistäkin viedä asian eteenpäin kuluttajasuojaan mutta ei jaksanut. En siis käynyt kertaakaan siellä treenaamassa mutta laskua tuli lähemmäs 200 €.

Ainoa ketjusali jossa minulla on ollut ongelmia. Kokemuksia on SATS, Finnbodystä, Fressistä & CMS.

Ihmettelen suuresti ellei tämän kaltaisia kokemuksia tule enemmänkin esiin.


t: Erittäin aktiivinen salilla kävijä.


Vieras

#2 Re: Omituinen ketju joka ei todellakaan ole asiakaslähtöinen yritys

07.06.2012 08:47

#1: - Omituinen ketju joka ei todellakaan ole asiakaslähtöinen yritys

Itselläni tuli ongelmia,kun yritin irtisanoa sopimuksen vaihtaessani statukseni päätoimisesta duunarista opiskelijaksi. Ensinäkin sopimus alkoi tammikuun alussa ja minulle luvattiin kuukauden ilmainen treeni ja vuoden määräaikainen sopimus,mikä todellisuudessa tarkoitti 13kk määräaikaista sopimusta. Ilmaista kuukautta ei siis laskettu sopimukseen kuuluvaksi kuukaudeksi ja tällä tavalla ks. kuntosaliketju ei hävinnyt rahallisesti mitään, mutta asiakkaana en saanut käytännössä ilmaista treenikuukautta kuten luvattiin. Kesällä sitten elämäntilanne muuttui ja päätin ottaa aiemmin jo lykkäämääni opiskelupaikan vastaan eli kuukausiansioni olivat enää periaatteessa opintotukien varassa. Soitin elixiaan ja selitin rahallisen tilanteeni muuttuneeni ja, että minun oli nyt välttämätöntä irtisanoa soppari. Tämä ei kuitenkaan heistä ollut mahdollista ja koska minulla oli aamujäsenyys, en saa siitä opiskelija-alennusta. Opiskelijana saa vain kokopäiväjäsenyydestä alennuksen, minkä jälkeen hinta on selkeästi aamujäsenyyttä kalliimpi?!? kerroin myös, että tunteja järjestetään tuhottoman vähän ja yksitoikkoisella valikoimalla aamuisin ja viikonloppuisin ei mahdu tunneille eli en voinut/päässyt osallistumaan kuukausihinnalla kuin säännöllisesti kuntosalille omaehtoisen treenin kanssa. Maksoin syksyn ja tappelin asiasta, mutta ei auttanut....Kun vihdoin pääsin eroon kortista, niin päätin etten ikinä enää kyseisnueeen paikkaan astu jäsenenä. Rahastusta, jolloin uusia asiakkaita otetaan lisää koko ajan ja vanhat jäsenet unohdetaan täysin!

t. Ryhmätunteja rakastava.


Vieras

#3 Samanlainen kokemus

15.08.2012 14:52

Kappas, täällä on siis muitakin. Mun kokemus on muutamien vuosien takaa. Muutin Helsinkiin ja kävin muutaman kerran tutustumassa Elixiaan. Luonnollisesti tämä edellyttää tarjouksen kuuntelemista. Kuulosti siltä istumalta hyvältä ja koska vihaan kuukausittaisia maksuja, kysyin voinko maksaa vuoden kerralla pois. Se sopi. Tiedustelin erikseen, useaan otteeseen, että mikäli jotain tapahtuisi esim. muuttaisin pois, elämäntilanne muuttuisi, kuolisin jne. ja olen maksanut kertasummana, niin saanko rahani pois. Moneen kertaan minulle vakuutettiin, että saan.

No niinpä minä treenailin onnellisena ja usein, kunnes tuli se päivä, että työnantajani ilmoitti, että vaihdan toimipistettä. Kirjoitti minulle kirjallisen todistuksen, että muutan ja miksi ja koska. Marssin sen kanssa Elixiaan ja kerroin tilanteen ja sen, että minulle luvattiin rahat takaisin. Oli sitten omakin moka, mutta ilmoittivat, että heillä on periaate, että mitään maksettuja rahoja ei palauteta. AHAA!! Kuinkas sitten myyntipuheessa siitä niin kovasti mainostettiin? Kysyinkin vielä moneen kertaan, ihan epäuskoisuuttani ja aina vain se oli mahdollista. Mutta kappas, kun tilanne oli käsillä, niin ei se enää ollutkaan mahdollista. Yritin muutaman viikon ajan tavoittaa Elixian toimaria ja kuinka ollakaan hän sattui aina olemaan lomalla :D Jätin hänelle sähköpostiviestinkin, mutta kappas - hän ei koskaan vastannut.
Sain jäsenyyteni myytyä huuto.netissä, joten osaltani asia päättyi ihan hyvin. Tulihan tuo nyt kalliiksi, mutta sain kuitenkin käyvän hinnan lopusta jäsenyysajasta. Monta kirosanaa voisin edelleen suustani päästää. Laitoin asian eteenpäin kuluttajasuojaan, josta vuoden päästä tulikin vastaus, että kuntosalien osalta on tullut paljon yhteydenottoja ja he ovat laatineet heille kirjallisen varoituksen ja ehdotuksen ehtojen selkeyttämisestä. Selvä.
Max Martin

#4 Elixia on EU:n

21.07.2013 06:31

Elixia ei olekaan suomalaisomistuksessa vaan eurooppalaisomistuksessa, mutta ihan niinkuin Suomikin lakkautettiin vuonna-95 ja tilalle tuli EU. Että on typerää lähteä kampanjoimaan EU:ta vastaan sen vuoksi, kun se ei enää ole suomalainen. Kun ei kerta Suomeakaan enää ole. Ihan kuin joku kaipailisi takaisin 18 vuotta sitten lakkautettuun maahan... mistä sellainenkin ajatus on päähäsi tullut?
Max Martin

#5 huijarimaista toimintaa...

21.07.2013 06:36

Elixia pyrkii toimimaan ihan normaalien liikekäytäntöjen mukaan, että sitten se on joku tekaistu huijausfirma, joka pyrkii hankkimaan lisätuloja ja uusia jäseniä ilman jopa sopimuksen allekirjoitusta. Virallinen Elixia ei tätä tietenkaan hyväksy, vaan se on kenties joku Svea-perinnän kaltainen huijausfirma, joka kalastelee itselleen Elixian maksuja. Että onko tuollaisella liittymällä edes oikeutta sitten oikeasti osallistua Elixian jumppiin. Rikokselta kuulostaa ja se täytyy varmaan selvittää. Normaalikäytäntöhän on se, että menet itse liittymään Elixiaan, jos haluat sinne liittyä. Jäseniä on jo ihan tarpeeksi, että ei kukaan tule sinua sinne kotoasi hakemaan.
Peili

#6 Re: Re: Omituinen ketju joka ei todellakaan ole asiakaslähtöinen yritys

23.01.2015 09:46

#2: - Re: Omituinen ketju joka ei todellakaan ole asiakaslähtöinen yritys 

 Eiköhän tässä kohtaa kannata katsoa peiliin. 

Teit sitovan sopimuksen. Ei ole kuntosalin vika, että et pysty henkilökohtaisista taloudellisista syistäsi selvitä sopimuksen asettamista ehdoista, esim. kuukausimaksun suorittamisesta. Jos kuntosalibisneksessä jouduttaisiin purkamaan joka ikinen sopimus aina, kun asiakkaan tulotaso muuttuu, ei bisnes olisi kannattavaa. Vertaa esimerkiksi pankkialaan. Mitä jos asuntolainaa tarvistisi maksaa takaisin ainoastaan, kun siihen on varaa?? (Lyhennysvapaita saa maksua vastaan, joo, mutta tämäkin on sopimusehto josta on sovittu jo siinä vaiheessa kun lainasopimusta allekirjoitetaan. Kuntosalit eivät tällaista palvelua myönnä, eikä niiden tarvitsekaan).

Eri asia on, että saattaa olla hölmöä/huonoa palvelua olla joustamatta tällaisten hankalien asiakkaiden kohdalla.

Turhautunut

#7 Laskut perinnässä

19.02.2015 16:48

Itselläni laskujen kanssa ollut myös paljon ongelmia. Jokaisen laskun olen maksanut. (jonkun laskun saattanut maksaa 2 päivää myöhässä.) Siitä huolimatta olen saanut soitella asiakaspalveluun, joka ei ole lähes koskaan auki ja sinne sain jonottaa joskus puolikin tuntia. Tämän jälkeen puhelu vain katkesi. Myös sähköpostitse laitoin viestiä moneen otteeseen laskuista kun laskuni oli vuoden aikana 4-5 kertaa menossa perintään, vaikka kaikki olin maksanut! Irtisanomisen jälkeen kahden kuukauden päästä tuli taas kirje, että 5 kuukautta sitten maksamani lasku on menossa perintään. Tämä on nyt 5-6 kerta, kun lasku on menossa perintään. Kävin juuri läpi vuoden verran tiliotteita, jossa näkyy jokainen maksu suorite (12kpl).

Tekisi mieli alkaa laskuttaa Elixiaa, kun olen joutunut monta tuntia käyttämään aikaa laskujen setvimiseen. Vaikka olen hoitanut ajallaan poikkeuksetta joka kerta. Pelkästään laskutus hässäköiden takia en halua enään ikinä liittyä Elixiaan tai Satsiin (nykyään samaa yritystä). En vain jaksa enään käyttää aikaani tälläiseen.

Koplo

#8 Re: Laskut perinnässä

01.12.2015 10:08

Tyytymätön puhelinmyyntiin

#9 Samaa mieltä

11.04.2016 12:53

Harhaanjohtavaa agressiivista puhelinmyyntiä ja epärehellistä. Ei kerrota 29€ liittymismaksusta mitään ja irtisanoutuminen ilmaiseksi 10 päivän sisään ei toimi. En suosittele tätä salia tuttavilleni. Rahastuksen maku.