Sähkösavuketta säädeltävä sen todellisten riskien mukaisesti!


Vieras

#576

29.02.2016 05:37

Onnistuin vähentämään tupakointia paremmin kuin muilla keinoilla.
MakiljaMimmi

#577

29.02.2016 13:25

Yli vuoden höyrytellyt, nikotiinimäärä vähentynyt kolmasosaan alkuperäisestä, tupakoinut n. 200 savuketta viikossa aiemmin 32 vuotta, nyt en voi kuvitellakaan polttavani tupakkaa. Keuhkot toimivat paremmin, iho kukoistaa, sormet eivät kellerrä, ja kaikki tämä vain murto-osa hyödyistä kun vaihdoin tupakoitsijasta höyryttelijäksi. Nyt pelotta mitä tapahtuu jos laki menee kauheudessaan läpi!


Vieras

#578

29.02.2016 14:31

En käsitä, miksi ihmisiä pakotetaan siirtymään takaisin tavalliseen tupakkaan, ainoa syy lienee rahastus, jos on jo päässyt irti tupakasta?


Vieras

#579

29.02.2016 20:39

Koska se on oikein!

Vieras

#580

01.03.2016 06:31

itse aloitin tupakoinnin vuonna -67 elikkä olin polttanut jo n.40 v kunnes löysin sähkösavukkeen noin 4v sitten ,ennen sitä poltin keskimäärin 1,5 askia päivässä ja oluen kera n.3 askia.sähkösavun jälkeen olen polttanut ehkä viisi askia tuona 3 vuoden aikana ja köhät hävinneet ja muutenkin olo parantunut.

Vieras

#581

01.03.2016 08:11

27 v. poltin tupakkaa n.1.5 askia päivässä ja olutta ottaessa paljon enemmän.

Sähkötupakalla pääsin eroon tupakasta n.1:ssä viikossa ja sen jälkeen en ole tupakkaa maistanutkaan

eikä ole ollut ikäväkään. Nyt melko tarkaan 3 vuotta olen höyrystellyt. Tupakkaan en palaa enää ikinä

teki valtio ja Thh siiitä kuinka vaikeaa tahansa, idioottimaisilla päätöksillään.

Kiitos sähkötupakka!

Eleaf istick tc

#582 Re: Sähkötupakka laki 2016

01.03.2016 08:33

#324: marko.l - Sähkötupakka laki 2016 

 Vallanpitäjät..kielletää poliitikot ja muut vastaavat..ne o paljo vaarallisempii ku esim. E-cig  ☺️☺️  Ja tottakai muut makunesteet lainmukaisiksi koska ne tupakan makuset litkut nyt vaan tuppaa maistumaan iha kuolemalta.

Tuleva piri kauppias

#583 Suomi nussii

02.03.2016 06:30

Hienoa päättäjät! Tupakka maksaa enemmän kuin amfetamiini ja nyt kielletään muutaman ihmisen tahdosta tuhansien tupakan korvike. Suomen neuvostotasavalta näyttää demokraattisen tahdon taas kerran. Kiusatkaa urheilijoita, se Suomen DDR:n syöpä on.

mummo 63

#584 Re:

02.03.2016 08:22

#581: -  

 35 vuotta poltin sätkiä,nyt ollut sähkötupakkaan tutustumisen myötä 1,5 vuotta polttamatta oikeaa sätkää..höyryttelen ja terveys parantunut todella! myös nikotiinipitoisuus pienentynyt alun 18mg:ta nykyiseen 3mg ja välillä ilman nikotiinia. todella hyvä ja toivottavasti kanssaihmisten kanssa saadaan  jatkossakin höyrytellä, meitä on todella paljon. ja todella tyytyväisiä ei enää tupakansavua eikä muitakaan  haittoja.


Vieras

#585

02.03.2016 17:29

Haistakaa pa.ka koko valtiovalta.....

Marko.L

#586 Makunesteet karkki- ja hedelmä e nesteet ym.

02.03.2016 19:33

 Sosiaali- ja terveysvirasto tai oliko se nyt ministeriö haluaa poistaa hyviltä maistuvat makunesteet vedoten esim. että ne saavat nuoret tarttumaan helpommin sähkötupakkaan tai siis pikemmin höyrylaitteeseen vaikkakin on olemassa tutkimuksia jotka nimenomaan tuovat esille sen seikan, että karkki- ja hedelmänesteet eivät koukuta sähkötupakkaan joten taitaa olla Suomalaisten viranomaisten oma johtopäätös, mutta mikäli nuo nesteet poistettaisiin eli kiellettäisiin olisi se vapaan tahdon riistoa elikkäs rajoitetaan ihmisten vapaata tahtoa päättää käyttääkö kyseisiä nesteitä vai ei.

Karkki- ja hedelmänesteet jos poistuisi alkaisi piemeät markkinat kukoistamaan ja mikäli jäisi kiinni ostamistaan tuotteistaan eli noista makunesteistä niin mikä olisi tuomio tai pikemmin rikosnimike kun kerran nuo edellä mainitut nesteet  eivät ole huumeita HEH.

Halutaan myös rajoittaa nikotiininesteen käyttöä pullokokoon 10Ml joka tarkoittaa myös sitä, että ei ole vapaata tahtoa käyttää kuinka paljon tai vähän kuluu nikotiininestettä päivittäin ja jos tuo minipullo pitäisi riittää 3 kuukautta niin se tarkoittaisi sitä, että mikäli nikotiini loppuu ennen aikoja pitää ilmeisesti palata tupakkaan ja polttaa sitä kunnes saa taas tilata minipullon 10Ml jälleen ja se ei lopeta tupakan käyttöä ollenkaan, tuo 10Ml on kuulemma EU:n juttuja ja sen verran voin todeta, että EU tai Sosiaali- ja Terveysministeriö ja virasto ei tiedä pätkääkään sähkötupakoitsijoitten tarpeita vaan haluavat rankalla kädellä rajoittaa VAPAAN TAHDON KÄYTTÖOIKEUTTA ja se on VÄÄRIN!

Tankkien koko halutaan olevan 1.9ml joka on Suomeksi naurettava lakiehdotus myös sillä isommalla tankilla/Clearolla on se etu, että ei tarvitse jatkuvasti täytellä joten tuokin laki olisi pelkästään ihmisten kiusaamista.

En haluaisi olla negatiivinen, mutta kun lehtiä lukee saa otsikot veren kiehumaan eteenkin myös se seikka, että keväällä tulisi kuulemman noin 6 kuukauden ostokielto sähkötupakkatuotteissa ja taas toiset otsikot ovat tyyliin, että etäosto olisi mahdollista joten ketä tässäkin tapauksessa uskoa ja ketä ei eli me höyryttelijät saadaan ehkä keväällä olla puun ja kuoren välissä.

Suomalaisilla tulisi todellakin olla sananvalta tässä höyryasiassa ja varsinkin nikotiiniasiassa, makunesteasiassa ja myös tankki- ja clearoasiassa eikä niin, että joku hemmetin EU sanelisi nikotiinin käytöstä sääntöjä koska tupakan ostosta Suomen alueella ei Suomalaisilla ole minkäänlaista ostorajaa vaan Suomessa saa ostaa tupakkaa mielin määrin ja nyt sitten joku EU haluaa rajoittaa ihmisten vapaan tahdon käyttöä ja Suomen muut viranomaiset taas haluaa rajoittaa nesteiden käyttöä vatämällä raja siihen, että olisi vain tupakan makuisia nesteitä tai, että olisi 1.9ml tankkikoko tai clearon koko.....HALOO PÄÄTTÄJÄT!

Itse kun aloitin yli 2 vuotta sitten höyryttelyn enkä todellakaan kaivannut minkäänlaista tupakan makua vaan käytin ja käytän edelleen muita makuja kuten alussa mainittuja ja mitä tulee riippuvuuteen niin se ehkä pitää paikkansa, ehkä ei sillä kun aloitin höyryttelyn oli nikotiinin pitoisuus 18mg ja nyt se on vain 1mg joten pääsen nikotiinista joskus eroon ja vaikka pääsisin siitä piankin eroon en silti hyväksi sitä seikkaa, että vapaata tahdon käyttöoikeutta rajoitetaan.

Vesku 1

#587 Järjen käyttö ja oikeudemukaisuus on sallittua

03.03.2016 10:34

Pääsin perinteisistä röökeistä 2 vuotta sitten helposti eroon Vaporizer / höyrystimellä 50 vuoden perinteisen polttelun jälkeen jonka kaavailtu lakimuutos tulee voimaantullessaan muuttumaan totaaliseksi pakkokieltolaiksi se tulee kieltämään muilta vielä perinteisen tupakan polttaja raukoilta kokonaan mahdollisuuden saada takaisin perinteisen röökien viemän terveyden ja kaikki aistit jopa potenssi suvunjatkamiseksi estetään palautumasta miltei normaaliksi ja ennenkaikkea estetään heitä saamasta useita vuosia lisää elinaikaa ja terveempää elämää.

SUOMESSA KAIVATAAN KIPEÄSTI LISÄÄ TYÖVOIMAA työkykyisempiä terveempiä ihmisiä joilla on työntekohaluja siinäkin juuri HÖYRYSTIN LAITTEISTA on valtava hyöty koko suomelle työelämässä sillä onhan terveemmillä ihmisillä selväsi kovemmat työntekohalut joka lisää työtehokkuutta kaikilla aloilla samalla väheni ennenaikaiselle sairauseläkkeelle joutuminen ja vanhuuseläkeiän saavuttaneetkin pystyisivät jatkamaan työntekoa ei tarvii kolilempparien enää räkiä keuhkojaan pihalle joka kollin siirron jälkeen jonka näki hyvin mustina räkäklimppeinä lumihangessa kun tervakeukoiset köhi hikisenä ja naama punasena rintaan pisti ja vitutti ku ei henki meinannu millään kulkee ja lääkkeksi pistettiin aina uusi rööki poskeen  "oi niitä aikoja toista se oli ennen"   

Entisenä 50 vuotta tupakoineena pyydän anteeksi nykyisin perinteisen tupakan polttajilta mutta en voi käsittää miksi ns sähkötupakan käyttäjille siirretään tupakan vastustajilta täysin aiheettomasti perättömiä syytöksiä niskaan HÖYRYSTIN LAITTEEN käytöstä jonka alkuperä ja alullepanon syyt löytyy kuitenkin perinteisen tupakan aiheuttamista rajustakin useita kymmeniä vuosia kestäneestä tupakoinnin vastustuksesta siihen löytyy kyllä aihettakin kyllä toi mun 50 vuoden tupakoinnin aiheuttamat vakavat haittatekijät todisti sen osittain aiheelliseksikin mutta ei niitä voi höyrystin laitteisiin yhdistää mitenkään vai mitä mieltä röökin ja kessun polttajat on voiko ?

Eri maiden tutkimukset ovat osoittanut etteivät sellaiset alaikäiset ja teinit jotka eivät koskaan ennen olleet perinteisellä tavalla tupakoineet eivät he myöskään pystyneet aloittamaan höyrystin laitteenkaan käyttöä ollenkaan niin kuvottavalta se heistä maistui ja tuntui että jäi ensimmäiseen kokeiluun. Mutta jos he päättävät kumminkin aloittaa tupakoinnin niin se onnistuu heille ainoastaan klassisella tupakoinnilla röökeillä / marisätkillä ja muilla kannabiksiilla sillä mahdollinen lakimuutoshan rajoittaisi ja vaikeuttaisi entisestäänkin höyrystin laitteiden käyttöä ja nesteiden saantia ja tämäkö olisi se oikea ratkaisu kahdesta vaihtoehdosta kuin 94% vaarattomampi ns sähkötupakka joka rajoitetaan miltei käyttökelvottomalsi eli missä on kaikkien vastustajien ja sosiaali ja terveysministeriön ministeritasojen käsityskyky jos väitätte sähkötupakan vaarantavan nuorison terveyden kun lakiuudistushan suorastaan pakottaa nuoret perinteiseen tappavaan tupakointitapaan jos kerran päättävät tupakoinnin aloittaa ??? Hävetkää 

Suoranaista lynkkausmielialaa käytetään meitä höyrystinlaitteita ja perinteisiä tupakoitsijoita kohtaan samalla kun rikotaan monia eri oikeuksiamme polkemalla niitä sillä hallituksen kuvitelmat / päättäjien käsityskyky / THL ylilääkäri Antero Heloman eri medioissa julistamat perättömät valheet ja puheet törkeästi ylimitoitetut testitulokset tappavista myrkyistä väittäen niitä huumeiksi joiden hallussapidosta on annettava ankara rangaistus ja antakaa minun Antero Heloma ja THLn pelastaa koko suomi näiltä myrkyiltä !!! Täyttä Hesperiaa tällainen mielivaltainen käytös verraten heidän virka-asemaansa sehän on asettanut heidät itsensä asemaan jolla heidät voidaan julistaa jääveiksi ja kykenemättömäksi tekemään päätöksiä lynkkausmielialalla jotka muutenkin ovat eturistiriidassa meihin ns tupakoiviin nähden tuon virkaasemansa takia on noilla perättömillä palopuheilla ja kuvitelluilla asioilla joilla lakipykälän viilaukseen selvästi vaikuttettu eihän tällaista  voi hyväksyä mitenkään ja tälaiset henkilöt on jäävättävä välittömästi laittomien kansankiihoitus puheiden ja keinojen käyttäjinä kokonaan kelvottomina epäoikeudenmukaisina haitallisina vaikuttajina tärkeiden päätöksien teossa. Netistä löytyy nämä THL ylilääkäri Antero Heloman järkyttävät kansankiihoitus puheet ja kirjoitukset yleisessä mediassa ja tälläinen käytös virka.asemaan nähden rikkoo lakia joka on törkeästi ylilääkärin etiikan vastaista ja aikooko päättäjät tosiaankin hyväksyä THLn teettämät testitulokset vääristeltyinä ylimitoitettuna ???????? Sama juttu höyrystin laitteilla ja modeilla minä ihmeen ruutiaseina niitä pidetään eihän ne sen kummenpia laitteita ole kuin kännykätkään eikä ne tiettävästi kuulu aselain piiriin ???

Tämäkin ongelma voisi ratketa sillä että päättäjille hankitaankin kaikkien muiden EU maiden tekemät testitulokset maku ja nikotiininesteistä vertailuun joista selviää miksi he ovat hyväksyneet niiden käytön ja myynnin maassaan ja mitkä on niiden näkyvät terveyshaitat ja moniko menehtynyt niihin  näin saataisiin luotettava puolueton laajempi näkökanta testituloksista suomeenkin ja viilaillaan laki näiden testien mukaan jos siihen olisi enään mitään tarvettakaan suomessa ja tämähän on juuri sitä EU yhdentymistä ja laajentumista jonka pitäisi päteä suomessakin siksihän EUhun alkujaan mentiinkin ei suomi voi eristäytyä EUsta niinkuin pohjois korea muulta maailmalta ja jos tätä vertailua ei hyväksytä on syytä epäillä että koko lakihankkeen alullepanijat pelkäävät että heidän laiton keinottelunsa "pyrökratia ja korruptio"paljastuu kansalle. 

Meitä monenlaisia nikotiinin käyttäjiä ei käsitellä oikeudenmukaisesti tasavertaisena sillä meidän sananvapautta riistetään eikä meitä edes kuunnella vain siksi että sana tupakka on ollut kuin punainen vaate jo useat vuosikymmenet sitä vastustaville jotka toimivat järjettömästi aivan kuten se toisen maailmansodan kuuluisa absolutisti korpraali saksasta joka vihasi tupakkaa ja viinaa käyden samalla täysin mielivaltaista totaalista sotaa.

Käyttäkää mielummin sanaa höysystin kun tuosta tupakka ja savuke sanoista ei jostain syystä taideta oikeen tykätä.

Ede

#588

04.03.2016 07:56

http://sincemylastcigarette.com/banners/1324990800_20_1_EUR_5_default.png

Linkistä näkee myös syyn (€) miksi Pohjolan-Korea niin  ankarasti haluaa sähköhöyryttimiä kurittaa!!!!!

Marko.L

#589

04.03.2016 09:21

Kertokaa ihmiset mitä mieltä olette siitä kun Sosiaali- ja Terveysministeriö tai Virasto haluaa poistaa kokonaan karkki- ja hedelmänesteet syynä, että ne koukuttavat nuoria helposti nikotiinin käyttöön vaikkakin on olemassa päinvastaisia tutkimuksia joista Suomen viranomaiset eivät välitä pätkääkään.

Kertokaan mielipiteenne siitä, että halutaan kontrolloida nikotiininesteen käyttöä niin, että nikotiinipullon koko tulisi olla EU:n mielestä vain 10ml.

Kertokaa myös mielipiteenne siitä, että halutaan tankkien/clearojen nestetilaavuuden olevan vain 1.9ml

Itse kerroin jo rehellisen mielipiteeni edellämainituista asioista.

Laitan linkin josta näkee uutisia joissa on faktaa asiaa sähkötupakasta, karkki- ja hedelmänesteistä ym. mielenkiinoista asiaa tutkimuksien keran joten kannattaa lukea.

https://www.nicorex.eu/nicorex-uutiset/

Katsotaan mitä keväällä oikeen tapahtuu, rajoitetaanko vapaan tahdon käyttöoikeutta vai ei.


Vieras

#590

04.03.2016 19:22

Olen polttanut tupakkaa hyvin nuoresta. Tupakka aiheutti minulle lukuisia terveysoireita. Kokeiltuani ja siirryttyäni sähkösavukkeeseen, nyt käyttänyt n.3 vuotta, nuo oireet ovat joka kokonaan hävinneet tai lieventyneet huomattavasti. Aikana jona olen käyttänyt sähkösavuketta en ole tupakkaa tarvinnut lainkaan saati halunnut. Oman kokemukseni perusteella erittäin hyvä laite nimenomaan tupakoinnin lopettamiseen. Nikotiinista sähkösavukkeella ei pääse eroon kuten kahvilla tai cokisella ei pääse kofeiinista eroon. Joka tapauksessa huomattavasti vähemmän vaarallinen niin itselle kuin muille ja huomattavasti vähemmän ympäristöä saastuttava kuin tupakka. Siksi allekirjoitin koska sähkösavuke ei ole millään määreillä yhtä vaarallinen itselle tai muille kuin tupakka ja siten sitä tulisi laissa kohdella sen todellisten riskien mukaan.
Seppo Lehikoinen

#591

05.03.2016 17:03

Onhan tuon sähkötupakan kieltämiseen pyrkivän porukan argumentit hakoteillä. Monelle tupakoijalle kun se lopettaminen on ylivoimaista, niin kyllähän se sähköhöyrystelyn salliminen on pienemmän pahan tie. Ja jos joku sen avulla pääsee irti tupakoinnista, niin ihan myönteistähän sen luulisi olevan.

Vesku 1

#592 On se kauheeta kattoo

06.03.2016 08:39

Suomen hallituksen kannatus ja luottamus on alhaisempi kuin koskaan ennen niin kuinka voidaan sallia heidän jatkavan järjettömiä päätöksientekoja tai suunnitelmia kuten esimerkiksi sähköisten höyrystinlaitteiden käytöstä joka nyt on vuorostaan joutunut heidän hampaisiinsa sillä jatkuvasti Sipilän hallitus tekee päätöksiä joilla on radikaalinen muutos ainoastaan negatiiviseesn suuntaan ja samalla alistetaan kansaa imemällä heidän vähäisetkin rahat jolla vaikeutetaan ja alennetaan kansalaisten elintasoa syyttämällä heitä jopa alisuorituksista työnteossa koska valtion kassaan ei muka tule kansalta tarpeeksi rahaa eikä siksi täyty tarpeeksi no eihän se koskaan voi täyttyäkkän sillä valtion kassahan on pohjaton eikö nyt olisi jo aika jättää epäluottamuslause hallituksesta ja vaikka kaataa kokonaankin ettei se pääse enempää sotkemaan kansalaisille elintärkeitä järkeviä päteviä asioita kuten esim kyseinen höyrystinlaitekin ja sen käyttönesteet herjataan perättömästi käyttökelvottomiksi. Hallitus on toistuvasti osoittanut olevansa kykenemätön tekemään oikeita rätkaisuja tai päätöksiä mistä olisi kansalle mitään hyötyä ja sähköisten hoyrystinlaitteiden ja käyttönesteiden osalta samaa myrkkysoppaa on hämmentämässä THL ylilääkärit antaen höyrystimien käyttönesteistä törkeästi ylimitoitettuja vääriä tietoja julkisessa mediassa mikä on laitonta täysin lääkärien etiikan vastaista "täyttä hesperiaa koko touhu" edellämainitut tekijät ovat kaikiltaosin täysin todistettavissa ja riittävät perusteluksi lakivaliokunnalle poistamaan / jäädyttämään tupakkalakiuudistuksessa esitettyjä osia jotka koskevat ns sähkötupakkaa ja sen käyttönesteitä. Minkäänlaista lakia ei tietääksen voida laatia täysin ristiriidassa olevien epäpätevien perättömien tietojen varaan jolla on todistettavasti valtava terveydellinen fyysinen ja psyykkinen haittavaikutus jopa kuolemaan johtavia tekijöitä huomattavan suuressa määrässä kansalaisia johon laki altistaa ja vaarantaa heidät voimaan tullessaan. IHMISIÄ EI VOIDA ALISTAA MINKÄÄNLAISELLA LAKISÄÄDÖKSELLÄ ASEMAAN JOKA ASETTAA HEIDÄT UHKAAVAAN  VAARAAN ILMAN ETTEI SILLÄ RIKOTA HEIDÄN JA KOKO KANSAN IHMISOIKEUKSIA. Mahdollinen lakiuudistus pakottaa nykyiset höyrystimien käyttäjät nikotiiniriippuvuuden takia takaisin printeisiin hengenvaarallisiin tupakoihin joihin kuolee joka vuosi noin 5000 suomalaista tupakan aiheuttamiin sairauksiin.  Rajuja rajoituksia 94% vaaratomampaan  ns sähkötupakkaan ja sen käyttönesteisiin kaavaillaan vaikka ns sähkötupakkaan ei toditettavasti ole ainakaan suomessa koskaan ketään kuollut.     

ELEKTRONINEN HÖYRYSTINLAITE josta sen vastustajille on syntynyt pakkomielle aivan väärän käsityksen takia kun eivät tiedä mikä laite todellisuudessa on sillä alkujaankin laitteesta on virheellisesti käytetty nimiä sähkötupakka ja sähkösavuke jonka kuullessan ihmiset helposti yhdistää myös vaaralliseen perinteiseen tupakointiin ja sehän on tupakoinnin vastustajille kuin punainen vaate härälle ja nyt on välittömästi saatava laitteen oikea nimi ja sen oikea käyttötarkoitus kaikkien ihmisten tietoisuuteen vaikka sitten mediassa tiedoite ELEKTRONIC VAPORIZER / ELEKTRONINEN HÖYRYSTINLAITE JOSSA EI PYSTY KÄYTTÄMÄÄN TUPAKKA TUOTTEITA OLLENKAAN MUTTA LAITTEELLA VOIDAAN EDISTÄÄ TEHOKKAASTI TUPAKOINNIN LOPETTAMISTA JA EHKÄISTÄ LAITETTA KÄYTTÄMÄLLÄ PERINTEISEN TUPAKOINNIN AIHEUTTAMIA ENNENAIKAISIA KUOLEMIA JA TERVEYSHAITTOJA KUIN MYÖS AIEMMIN TUPAKOIMATTOMILLE OLLEET HAITAT TAI YMPÄRISTÖHAITAT NIITÄ HÖYRYSTINLAITTEELLA EI OLE LAINKAAN.

EI TARVITA KUIN PIKKUISEN OIKEATA KÄSITYSKYKYÄ KAIKILTA TUPAKAN VASTUSTAJILTA NIIN HE KYLLÄ HUOMAAVAT ETTÄ MILTEI SAMALLA ASIALLAHAN TÄSSÄ OLLAAN MEHÄN JO LOPETIMME PERINTEISEN TUPAKAN POLTON JA SIIRRYIMME KÄYTTÄMÄÄN HÖYRYSTINLAITTEITA JOKA ON 94% VAARATTOMAMPAA KUIN PERINTEINEN TUPAKOINTI JA SE ON SUURI MUUTOS JA SAAVUTUS JOTA VASTUSTUKSELLA EI KANNATA TUOMITA EPÄONNISTUMAAN "SS 2040 ON TAVOITE"  MUUT TUPAKOIMATTOMAT NÄEMMÄ HYVÄKSYVÄT HÖYRYSTINLAITTEET JA NESTEET EIVÄTKÄ VASTUSTA KOSKA NÄKEVÄT SEN MYÖNTEISENÄ MUUTOKSENA PALJON PAREMPAAN JA OIKEAAN SUUNTAAN KUN TAASEN VASTUTAJATHAN ESTÄVÄT HAITTOJEN VÄHENEMISTÄ JOISTA OLISI HYÖTYÄ KAIKILLE SUOMALAISILLE YMPÄRISTÖ SAVU HAJU ALLERGIKOT ASUNTO JA METSÄPALOT YM YM YM MONIA MUITA HAITTOJA  VASTUSTATTE SIIS HAITTOJEN VÄHENEMISTÄ JOISTA TUOSSA PIENEN OSAN HAITOISTA MAINITSIN ( TODELLAKIN KANNATTAAKO TUOLLAINEN VASTUSTUS )    VASTUSTAKAA MIELUMMIN VASTUSTAMISTA 

Suomellahan ei ole rajojen ulkopuolelta minkäänlaista vakavaa ukaa kyllä se on jo suomessa sisällä koko kansamme ainoa vakava uhka on ihan oma hallituksemme.

 

 

 

   


Vieras

#593

06.03.2016 22:07

mulla on 2v höyryttelyä takana, yhtään analogista tupakkaa en ole tämän 2v aikana polttanut, olen koittanut muillakin keinoin irti tupakasta, höyryllä vasta onnistui ja olen saanut maku ja haju aistini takaisin ja tärkeipänä terveyden.

Vieras

#594

07.03.2016 17:20

We should not have to be forced to go back to smoking we are only trying to live a healthier life!!

Vieras

#595

08.03.2016 08:53

Vaikeana astmaatikkoja tiedän terveeliayyden verrattuna tupakkaan. Kk tupakan vaihdosta sähkötupakkaan peff tulokset nousi 420-470 - > 520 - 560. Ja lääkärini oli tyytyväinen ja kuulemma astma on nyt hoidetun astman tasolla. Aikaisemmin pelättiin ettei tilanne parane ikinä.
Marko.L

#596

08.03.2016 08:54

Vesku 1, sinulla on todellakin osuva kuva Suomen hallituksesta joka osoittaa sen seikan, että pää taitaa olla siellä missä sen ei kuuluisi olla varsikaan silloin kun päätöksiä tehdään sellaisia jotka ovat kansalaisille tarkoitettuja kuten esim. Höyryttelylaitteet eli ¨sähkötupakat¨ joka kylläkin on harhaa johtava nimike sillä ne ovat höyryttelylaitteita, mutta kun kerran niissä käytetään nikotiininestettä laite on silloin sähkötupakka josta päästäänkin kysymykseen, että mikähän olisi vesipiippu mikäli siinäkin käytettäisiin nikotiinia? Olisikos se vesinikotiinipiippu vai olisikos se vesinikotiinisähkötupakka koska nimenomaan nikotiinilla tarkoitetaan aina jollakin tapaa tupakkaa jota se ei aina ole varsinkaan silloin kun sitä käytetään laitteessa joka ei mitenkään ulkoisesti muistuta tupakkaa ollenkaan vaan ne laitteet ovat höyryttelylaitteita tai laite joka auttaa tupakasta eroon, ei sähkötupakka.

Toivon todellakin, että päättäjät lukevat näitä kommentteja ja tekisivät päätökset sen mukaan eli kansalaisilla kuuluu olla niinkuin jo mainitsin, että VAPAA TAHDON KÄYTTÖOIKEUS

Luulisi, että Suomalaisilla olisi päätösvalta esim. nikotiinin suhteen, että ei tulisi mitään 10ml/20mg pullo kokoa saati sitten tuota nikotiinimäärää sillä se on nimenomaan kontrollia ja tietämättömyyttä ainakin EU:n osalta jos kerran EU haluaa pienentää määrää.

Luulisi, että kansalaisilla on päätösvalta makunesteitten suhteen sillä mikäli ne poistettaisiin kokonaan, niin kuin jo mainitsin alkaisi pimeät markkinat kukoistamaan se tarkoittaisi, että pimeään myyntiin tulisi nesteitä jotka takuu varmasti olisi mitä sattuu ja se tarkoittaa sitä ettei silloin olisi turvallista käyttää nesteitä jotka ovat valmistettu ei turvallisin menetelmin vaan halvimmalla mahdollisella tavalla ja sehän olisi kuin Venäläistä rulettia pelaisi mikäli joutuisi turvautumaan pimeisiin markkinoihin.

Sähkötupakalla kun nuoria testattiin käytettiin makunesteitä eli hedelmä- ja karkkinesteitä ja sen mukaan tehtiin johtopäätös, että nuo nesteet olisi pakko poistaa markkinoilta joka tarkoittaa, että testi on ollut vääristelyä ja kieroa sillä testin olisi pitänyt olla nimenomaan sellainen, että nesteenä olisi kuulunut olla se tupakan oma maku eli tunkkainen tuhkakuppi jolta tupakkakin oikeasti maistuu ja tämän mukaan julkaista tulos joka olisi osoittanut sen seikan, että nuoriso olisi sanonut, että ei kiitos tai sitten¨Tupakkaa mielummin¨ mikäli olisi jo ennen testiä polttanut tupakkaa tai sitten ei ollenkaan koska faktaa on se, että mikäli nuori joka ei ole esim. haistanut tupakkaa tai mastanut niin kun sellainen ihminen maistaa höyryttelylaitteessa todellisen tupakan maun kieltäytyy hän siitä 90% todennäköisyydellä ellei sitten peräti 98% todennäköisyydellä joten testi on ollut alunperin aivan vääränlainen kun ollaan testattu nimenomaan makunesteillä ja sitten kysytty, että alkaisitko polttamaan tai höyryttelemään ja nuori on sanonut, että kyllä koska tämähän maistuu hyvälle joten haloo, testin olisi pitänyt olla sellainen kuin sen oikeasti olisi kuulunutkin olla sillä eihän ihmiset jotka eivät pidä tupakan mausta edes harkitsisi sähkötupakkaa eli höyryttelyä mikäli he olisivat maistaneet tupakan oman maun.

Makunesteet jotka on tarkoitettu höyryttelyyn kuuluu ne kauppojen lukollisiin kappeihin ja kun höyrylaitteita myydään oli ne mitä tahansa kuuluisi ehdoitta kysyä henkilöllisyyspaperit sillä nykynuoren saa helposti näyttämään esim. tytöt vaikka 20v ja on poikiakin joilla on pituutta melkoisesti ja parransänki joten papereitten kysely jää helposti pois.

Vesku 1

#597 Nyt se vasta myrkkyä lykkää

09.03.2016 08:21

Ei ole pelkkää sattumaa että samalla kun uhkaavaa tupakkalakiuudistusta kauhistellaan niin 8.3.2016 ilmestyneen lehden heti etusivujen lööpeistä saa lukea esiin tulevia vielä kauhempia uhkaavia aiheita samaan aikaan, ei mun varmaankaan tarvitsisi tähän kommenttiini muuta lisätä kuin alla oleva kuva niin varmaan tietäisitte itsekkin mitä tällainen merkitsee monille ns sähkötupakoiville höyryttelijöille, aiheesta olen aiemmissa kommenteissani juuri tästä asiasta kirjottanut tunnuksella Vesku 1 kommentisssani N:o. 587 lukekaa sieltä aihessta lisää. Ja jos herrat päättäjät eivät kykene yhdistämään asioita siitä miten kaavailtu tupakkalakimuutos rajoittaa sähkötupakan miltei käyttökelvottomaksi niin käsittävätkö päättäjät tuon alla olevan kuvan perusteella mitä korvaavia vaihtoehtoja myös sähkötupakallle on olemassa, ei nykyiset poliisien resurssit riittäisi enää mitenkään pysäyttämään tällaistaisten nikotiinitupakkapurujen sekaan sätkään tai piippuun laitettavien vaihtoehtojen rajua lisääntymistä entisestäänkin josta helposti siirrytään vielä kovenpiin aineisiin ja kun tämä homma karkaa kunnolla lapasesta niin eihän siinä voimattomat laki / hallitus / poliisi voi enään muuta tehdä kuin nostaa kädet ylös.  

Ensin uutisissa ja mediassa puhuttiin perinteisen tupakoinnin huomattavasta vähenemisestä ja heti perään tulee toinen uutinen josta alla olevassa lehdessä mainitaan että kannabis yleistyy vauhdilla jonka määrä kaksinkertaistui viime vuonna vuoteen 2014 verrattuna, mutta miksei uutisissa tai mediassa koskaan ole mainitaa siitä että näiden kahden merkittävän uutisen vaikuttava tekijä on sähkötupakka  1. ensin siirrytiin perinteisestä tupakasta sähkötupakkaan ja 2. tuon lehden lööppeihin vaikuttava tekijä taitaakin olla juuri sähkötupakka jota uhkaa tupakkalain uudistus joka tekee sähkötupakat ja sen käyttönesteet  suorastaan käyttökelvottomaksi jonka hyvin tietävät itse sähkötupakoitsijat. Kannabiksen viljelijät / levittäjät ja käyttäjät jotka rajua vauhtia tuovat ja levittävät kannabista sähkötupakan kieltolain poistavien nesteiden korvikkeeksi koska kieltolakihan suorastaan pakottaa takaisin perinteiseen tapaan tupakoida niin ei mikään tule estämään entistä sähkötupakan käyttäjää sen tavoille uskollisena lisäämästä myöskin tupakkansa purujen sekaan kannabista koevikkeena  ja juuri tämähän on kannabiksen myyjien tarkoituskin helppoa koukuttamista kannabikseen jolla saavat mahdollisimman paljon lisää käyttäjiä jonka käyttö ja leviäminen tulee lisääntymään vielä rajusti entisestäänkin jos tupakkalaki tulee voimaan niin kuin on kaavailtu, sillä ainoastaan raha ja suuri käyttäjämäärä merkitsee kannabiksen myyjille, käyttäjillä ja ostajilla ei ole väliä keitä tai minkäikäisiä he ovat, eivätkä kannabiksen myyjät kaihda minkäänlaisia keinoja rahan saamiseksi aivan samoin kuten ei nitä kaihda oma hallituksemmekaan "on näköjään hallituksen oppi menny perille keinoja kaihtamatta rahat pois"  ETTÄ VÄHIIN JÄÄ SÄHKÖTUPAKAN KORVAAVAT VAIHTOEHDOT JA TÄMÄ ON YKSI NIISTÄ josta sitten yleensä siirrytään helposti vieläkin kovempiin nopeasti tappaviin aineisiin.

ETTÄ OIKEIN LAKIPYKÄLÄLLÄ TULLAAN VAHVISTAMAAN KIELTO ETTEI TUPAKOIVILLA IHMISILLÄ OLE MINKÄÄNLAISTA OIKEUTTA SAADA ITSELLEEN USEITAKIN VUOSIA PITDEMPI JA HUOMATTAVASTI TERVEELLISEMPI ELÄMÄ JA LAILLA KIELLETÄÄN MYÖS KAIKISTA TUPAKAN AIHEUTTAMISTA TUSKALLISISTA VAIVOISTA JA SAIRAUKSISTA PARANEMINEN.       

 




 


Vieras

#598

09.03.2016 20:34

Kaikkia muita tapoja tupakoinnin lopettamiseen on kokeiltu.. Sähkötupakka on ainoa joka toimii!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

10.03.2016 04:46


KARDAN66

#600 Re:

11.03.2016 03:23

#13: -  

 Itselläni on jo vuosia, kun ajattelin, että kokeillaan nyt vielä sähkötupakkaa, kun MIKÄÄN muu korvaushoito ei onnistunut. Kokeilin purkkaa, inhalaattoria, suuhun laitettavia rakeita, laastaria jne... Vain sähkötupakalla onnistuin!!!