Sähkösavuketta säädeltävä sen todellisten riskien mukaisesti!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

08.05.2016 04:21


Vesku 1

#627 D-DAY LÄHENEE VAPOTTAJILLA

08.05.2016 06:40

MEILLÄ VAPOTTAJILLA ON TOISTAISEKSI HIENOT SÄHKÖTUPAKAT JOITA VOIMME HÖYRYTELLÄ,,,, MUTTA--

HALLITUKSEN PERSLÄVEILLÄ SE VASTA ONKIN HIENO TAPA, LÄHTEE VARMAAN MAKOISAT HÖYRYT !!!

HE SANOVAT FAZER KUN HALUAVAT HYVÄÄ, TUOSSA PITÄÄ VAAN VAROA ETTEI MAITOHAMPAAT HAPPANE.

 

Marko.L

#628 Sähkötupakka

08.05.2016 17:47

Juu nyt on makutiivisteet jääkaapissa joten ne säilyy siellä ja aina kun teen valmiin höyrynesteen otan sieltä kylmästä diivaripullon ja kokkailen sen, VG nestekin on kylmässä ja 100ml nikotiinipullo myös.

Ei ole enään kauaa aikaan kun höyryasiaa käsitellään tosin nähtäväksi jää näkyykö käsittely tv:ssä vai käsitelläänkö asiaa suljettujen ovian takana joka ei olisi hyvä asia ollenkaan.

Ulkomailla ollaan julkaistu kattava tutkimus höyryasiasta ja Suomen pellet ovat kumonneet kaikki tutkimukset vaikkakin tutkimuksia on tehnyt kuuluisat ihmiset ja kuuluisat laitokset ja tuloksena oli pelkkää plussaa, mutta Suomen THL ja muut kuvittelevat, että höyryttely on vaarallista ja että karkki- ja hedelmänesteet koukuttavat tupakointiin.

Onneksi voi vielä jos kiellot ja rajoitukset menisi läpi ostaa Tallinnassa karkki- ja hedelmänesteitä plus paljon muutakin kivaa vaikka sitten salaa ja tuoda nesteet ja muut höyryttely tuotteen matkalaukun pohjalla kotiin ilman, että saa pelätä Tullia sillä diivarinesteet eivät ole huumeita eikä laiteet aseita tosin olisihan se rikollista tuoda jos niitä ei saisi ostaa siis lain mukaan, mutta kuka höyryttelijä välittää kiellosta jos terveys on etusijalla.

Karkki- ja hedelmänesteet ovat huomattavasti parempi vaihtoehto kuin tunkkainen tuhkakupin maku tai tupakan maku.

Karkki- ja hedelmänesteet saavat sen efekstin aikaan, ettei tee karkkia/limsaa mieli koska ne maistuvat aivan liian makealle.

Karkki- ja hedelmänesteet poistaa yleensä herkkujen tarpeen sillä herkuissa joissa käytetään sokeria on sokeria aivan liian paljon.

Oma suositus on, että ostakaan ennen 20:ttä päivää sellaiset varastot ettei sitten lopu kesken ainakaan vuoteen ja laittakaa nesteet kylmään.

Kirjoittakaa myös ministereille jotka käsittelevät kansan terveyttä ja kertokaa rehellinen mielipiteenne siitä miten höyryttely on parantanut elämään oli sitten karkki- ja hedelmänesteitä tai ei tällä hetkellä käytössänne sillä mitä enemmän on palautettä päättäjillä, sitä enemmän ehkä voi vaikuttaa tosin kukaan ei tiedä lukeeko ministerit niitä viestejä vai ei, mutta aina kannattaa yrittää.

 

Vesku 1

#629 Harhaanjohdettu hallitus uskoo SOTEn ja THLn täysin perättömät puheet LAKIA puuhataan niiden mukaan

10.05.2016 05:05

Sain uutta tietoa 9.5 maili postissa, että sähkötupakkalain käsittelyä lykätään noin kuukaudella ja päätös uudesta tupakkalaista tehtäisiinkin vasta kesäkuun puolessävälissä.  Nyt saimme kaikki sen verran lisäaikaa, että jos joku tietää keinon kuinka saamme hallituksen lakivaliokunnalle viesti ja saadaan tajuamaan sen, että SOTE ja THL vedättää heitä mennentullen antaessaan törkeästi muunneltua ja täysin perätöntä tietoa asioista jotka koskevat sähkötupakkaa ja sen käyttönesteitä, noin päätöksiin voisi vielä ehkä vaikuttaa, jos SOTE ja THL antamat tiedot saadaan kyseenalaistettua, näin voitaisiin saada oikeudenmukaisempi ja kohtuullisempi tupakkalaki aikaiseksi meille höyryttelijöille. KUVAN SAAMASTANI VIESTISTÄ NÄET SEURAAVASSA KOMMENTISSA N:.o 630  

Kommentissani N:o. 625 kerroin että ihmisen pitäisi ottaa oppia eläinkunnastamme ! Käyhän se näinkin.                                                                

Vesku 1

#630 TUPAKKALAIN KÄSITTELY EDUSKUNNASSA VIIVÄSTYY

10.05.2016 06:15

TÄSSÄ KUVA VIESTISTÄ JOSTA TOSSA EDELLISESSÄ KOMMENTISSANI 629 MAINITSIN.  Ter. Vesku 1

 

 

Vesku 1

#631 KYLLÄ SIPILÄN SETÄ HYVITTÄÄ KAIKEN

22.05.2016 03:22

SÄHKÖTUPAKAN VAIHTOEHDOKSI HERRA ISOHERRA SIPILÄ TARJOAA KALJAT MEILLE HÖYRYTTELIJÖILLE !

KOVAA VÄÄNTÖÄ KÄYTIIN SÄHKÖTUPAKAN KOUKUTTAMISESTA ALAIKÄISTEN PARISSA JA VÄITETTIIN ETTEI 

18v IKÄRAJOITUS ESTÄ HEITÄ KÄYTTÄMÄSTÄ SÄHKÖTUPAKKAA, NYT SEKIN ASIA ON NÄKÖJÄÄN KORJATTU,

SILLÄ KALJA ON HAITATONTA, EIKÄ KOUKUTA KETÄÄN JA SIINÄ 18v IKÄRAJOITUS TOIMII TOSI TEHOKKAASTI

JA PITÄÄ ALAIKÄISET EROSSA KALJASTA, SIIS AIVAN SAMA VAIKKA VASTASYNTYNEILLEKKIN ALIOTETAAN

PULLORUOKINTA HETI SYNTYESSÄÄN, MITÄ NIILLE TISSIÄ ANTAMAAN, NEHÄN ALKAVAT VASTA AIKUISINA 

OSTAMAAN 5.5% VAHVAA KALJAA JA SUORAAN MAITOKAUPASTA, ON SE TODELLA HIENO ASIA ETTÄ SIPILÄN

HALLITUS PYSTYY TAKAAMAAN NUORISOMME TURVALLISEN TULEVAISUUDEN, SILLÄ HUMALAHAKUINEN

JUOMINEN, SIITÄ JOHTUVA VÄKIVALTA JA HÄIRIÖKÄYTTÄYTYMISET OVAT TÄYSIN OUTO VIERAS KÄSITE

SIPILÄN HALLITUKSELLE, AIVAN TOISIN KUIN SÄHKÖTUPAKOINTI, SE ON HIRVEÄTÄ TAPPAVAN VAARALLISTA,

JOKA PITÄÄ HETI TUOMITA POISTETTAVAKSI VÄESTÖMME KESKUUDESTA.

ONNEKSI MEILLÄ ON NEROKAS HYVIN KOULUTETTU HALLITUS TAKAAMASSA KANSAN TURVALLISUUDEN,

MÄ EN OLIS IKINÄ ITTE TOLLASTA HOKANNU TEHDÄ   "UPEETA -- MAHTAVAA"  HYVÄ SIPILÄ - SIEG MEIL

 

Marko.L

#632 Sähkötupakka

27.06.2016 10:20

Se on todella kummallista, että itse isoherra EU ensin tutki makunesteitä ja totesi niitten olevan vaarattomia ja jälkeenpäin ne sitten mukamas koukuttaisi nuorisoa höyryttelyn avulla tupakoimaan perinteistä tupakkaa ja näin ollen haluaa hedelmä- ja karkkinesteet joita suurimmaksi osaksi voi käyttää leivontaan ja juomiin antamaan makuja halutaan pois kokonaan markkinoilta joten kysymys kuuluukin, että saako esim. Virvoitusjuomatehtaat, Kosmetiikkatehtaat, ruoka- ja leivonnaistehtaat ym. käyttää keinotekoisia makuaromeja joita on myös hedelmä- ja karkkinesteissä? jos nuo keinotekoiset maut kielletään ja tehtaat saavat kiellosta huolimatta niitä käyttää olisi kieltolaki todella kierosti tehty!?

Itse tilasin jälleen lisää hedelmä- ja karkkinesteitä joten ne riittää ainakin melkein 2 vuotta jonka jälkeen todennäköisesti lopetan koko höyryttelyn mikäli nikotiinia en enään pysty käyttämään joten saa nähdä.

Varmaa on se, että mikäli kiellot menisi läpi eikä noita makuja saisi tilata ulkomailta vaan pitäisi ostaa tupakan makuisia e nesteitä nousee niitten hinta takuu varmasti sille tasolle, että höyryttely ei ole yhtään halvempaa kuin tupakointi vaan jopa kalliimpaa sillä eräs kauppa joka myy makunesteitä on niitten kpl hinta yli 10€/10ml ja se kertoo jo paljon, mutta onneksi halvempia e nesteitä saa vielä tilata ja makuja myös joten edelleen suosittelen, että tilatkaa varastoon ja laittakaa ne jääkaappiin sillä siellä ne säilyy pitkään puhumattakaan laitteista joihin voi tulla rajoituksia rankalla kädellä ja nikotiiniin myös rajoitukset.

Iloista kesää kaikille höyryttelijöille ja pysykää höyryissä.

Vesku 1

#633 Kansanäänestys EUsta ja yleislakko olisi Suomen hallituksen loppu ja itsemäärrämisoikeudet palautuu

30.06.2016 02:58

Moi Marko. Miksi luulet Englannin lähteneen EUsta, eihän mikään valtio ole saanut sitä mitä EUsta liittymisen mukana luvattiin, ei ainakaan Suomi ja vielä kun meillä on hallitus, joka kovaa vauhtia kuppaa ja myy Suomea ulkomaille ja ainoastaan oman taskuntäytteensä takaamiseksi, niin ei siinä paljon kansan puhella ja napinoilla ole merkitystä !

Jos Suomi todellakin haluaa radikaalin muutoksen parempaan elämään ja ihmisoikeudet takaisin, niin juuri niistä asioista pitäisi ruveta puhumaan jotka ovat hallituksen pelko ja painajainen, elikä ero EUsta kansanäänestyksellä ja jos ei sekään riitä, niin lisää löylyä yleislakosta puhumisella, sillä niin kauan kun meillä on vertamme kuppaavia loiseläimiä ja hulluja hallituksessa, niin ei kansallakaan ole mitään toivoa paremmasta elämänlaadusta.

Alapuolen kuva on verrannollinen eimerkki henkilöistä, jotka kuppaavat meitä ja juovat vertamme.  "Stubido"

 

     

Marko.L

#634 Re: Sähkötupakka laki 2016

30.06.2016 17:48

#324: marko.l - Sähkötupakka laki 2016 

 No niin eilen sitten laki tehtiin ja täytyy todeta, että Poliisivaltion määritelmä täyttyi lisää sillä ensivuoden alussa kaikki tiukentuu rankalla kädellä, mutta laitan linkin youtuben kanavaan jossa Urdu kertoo tarkemmin mitä tämä Bullshit laki oikeen tarkoittaa.

https://www.youtube.com/watch?v=iLlvGDbddC4

Kannattaa käydä tsekkaamassa sillä siellä on asiaa.

Minun ohjeeni on kuten jo aiemmin mainitsin niin ostakaa kaapit täyteen makuja, laitteita ja nikotiinia niin eipähän pääse laki kukkoilemaan enään itse kullekkin, tietysti se rahaa tarvii, mutta vuoden loppuun asti saa tilata joko EU maista tai Suomesta tai sitten ostaa Suomen kivijalkamyymälöistä höyryttelyyn liittyvää.

Uskon todella vahvasti, että helmikuun jälkeen höyrunesteiden hinnat tuleva nousemaan sillä silloin ei saa ostaa EU maista tilaamalla vaan kivijalkamyymälöistä nikotiinipitoisia tupakan makuisia e nesteitä.....HALOO tupakan makuisia.

EU on polkenut ihmisoikeuslakeja oikeen urakalla alas kun vapaan tahdon käyttöoikeudet ollaan viety kokonaan pois ainakin tässä höyryttelyasiassa.

Ei muuta kuin keksimään miten tehdä kotikonstein makunesteitä vaikka sitten kuivahedelmistä tai muusta vastaavasta ja ohjeet nettiin mikäli se onnistuu sillä jos makunesteet pääsevät ennen aikojaan loppumaan on tedennäköistä, että palaa syöpäkääryleen pariin ja näin ollen pelaa Venäläistä rulettia terveyden kanssa ja siihen on syy EU säätämät lakimuutokset.

Ensivuoden alussa julkihöyryttelykin on kielletty ainoastaan kotonaan saa höyrytä vaikka sitten urakalla....HALOOOOOOO EU!

Onko tämä Bullshit laki oikein kysyn vaan?........EI OLE!!!!!!!

 

KIITOKSET EU:LLE, EI MUUTA KUIN LAITTAMAAN IRTI EU:STA ADRESSIIN NIMIÄ

Marko.L

#635 Sähkötupakka laki

01.07.2016 08:19

#633: Vesku 1 - Kansanäänestys EUsta ja yleislakko olisi Suomen hallituksen loppu ja itsemäärrämisoikeudet palautuu  

 Olen kanssasi samaa mieltä asiasta.

EU:sta irti kokonaan eikä koskaan takaisin ja joko eurot saisi säästää tai joku muu kuin markka takaisin,

Tässä linkki irti EU:sta.

http://www.adressit.com/suomi_irti_eusta

Nimiä vaan ja todellakin paljon niin eiköhän se kansan äänestyskin tule ennen pitkään.

Marko.L

#636 Toinen jonne voi ja kannattaa laittää äänensä

01.07.2016 10:26

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2058

 

Tuolla voi antaa äänensä siitä, että kun on 50 tuhatta ääntä niin se menee Eduskunnan käsittelyyn.


Vieras

#637 EROON EUsta JA HALLITUS POLVILLEEN YLEISLAKOLLA KUTEN TEHTIIN VUONNA 1956

02.07.2016 03:37

TÄLLÄ HALLITUSKAUDELLAHAN EI MINKÄÄNLAISIA KANSANÄÄNESTYKSIÄ KÄSITELLÄ, NIIN NÄMÄ NYKYISET MINISTERIT PELOISSAAN UHOAVAT JA JUURI TÄMÄN TAKIA PITÄISIKIN SAADA ITSE HALLITUS POLVILLEEN, EIKÄ SIIHEN TEHOA ADRESSIT -EPÄLUOTTAMUSLAUSEET TAI PIKKUFIRMOJEN YKSITTÄISET LAKOT JA MIELENOSOITUKSET.

HALLITUSHAN SAADAAN EHKÄ NURINKIN, TAI AINAKIN POLVILLEEN JA ILMAN KANSANÄÄNESTYSTÄ, MUTTA AINOA PÄTEVÄ KEINO SIIHEN OLISI YLEISLAKKO, KUTEN TEHTIIN VUONNA 1956 SILLOIN KANSA PISTI HALLITUKSEN VÄKISIN POLVILLEEN YLEISLAKOLLA.

SUOMEN HALLITUS ON PELOISSAAN VARAUTUNUT EUsta EROAMISEEN KANSANÄÄNESTYKSELLÄ / KANSALAISALOITTEISIIN JA SEN TAKIA NIITÄ EI OTETAKKAN KÄSITELTÄVÄKSI TÄLLÄ HALLITUSKAUDELLA.  "KIERO TEKO MINISTEREILTÄ VAIENTAA KANSTA, ESTÄMÄLLÄ MEIDÄN ÄÄNIOIKEUKSIEN KÄYTTÖ HEIDÄN HALLITUSKAUDELLAAN"

Mitähän pykälää ministerit rikkoo, kun kansalla on sananvapaus joita käytämme kansalaisaloitteissa ja äänioikeutettuina, mutta ministerit eivät selvästikkään ainoastaan omanedun tavoittelun takia ota niitä käsittelyyn, vaan rikkovat mielummin meidän ääni ja sananvapauttamme jättämällä kaikki asiamme käsittelemättä ja jos he jotain käsittelevätkin, niin silloinkin on kyseessä ainoastaan heidän oma etunsa, EI KANSAN ETU ???

MUTTA MINKÄ HALLITUSPELLET SILLE VOIVAT, JOS KANSA MENEEKIN YLEISLAKKOON KUTEN VUONNA 1956, SILLOIN HEIDÄN OLISI PAKKO ALISTUA ENEMMÄN KANSANTAHTOON JA EIKÖ TARKOITUS JUURI OLEKKIN, ETTÄ HALLITUS SAADAAN PAKOTETTUA TARKEMMIN AJATTELEMAAN KANSAN ETUJA JA TARPEITA, JONKA JÄLKEEN MYÖS KANSALLA ON PALJON SUUREMPI VAIKUTUS ASIOIHIN JA PISTÄÄ HALLITUKSEN TARKEMMIN MIETTIMÄÄN MITÄ KOHTUUTOMIA VÄÄRYYKSIÄ OVAT TEHNEET KANSALLE JA KORJAAVAT NE, KUUNTELEVAT KANSAA Esim. HALUAAKO KANSA EROON EUsta VAI EI.

 

Vesku 1

#638 Re: EROON EUsta JA HALLITUS POLVILLEEN YLEISLAKOLLA KUTEN TEHTIIN VUONNA 1956

03.07.2016 03:19

#637: - EROON EUsta JA HALLITUS POLVILLEEN YLEISLAKOLLA KUTEN TEHTIIN VUONNA 1956  

Minä--  Vesku 1 --Kirjoitin edellisen kommentin 637 selainvirheen takia sen kirjoittajaksi tuli väärin nimellä "Vieras"

TOISTAN EDELLEENKIN, ETTÄ AINOA KEINO SAADA HALLITUS POLVILLEEN OLISI YLEISLAKKO, KUTEN VUONNA 1956, KOSKA TÄLLÄ HALLITUSKAUDELLA EI AINAKAAN SIPILÄN HALLITUS AIO KÄSITELLÄ MINKÄÄNLAISIA ÄÄNESTYKSIÄ TAI KANSALAISALOITTEITA, ETTÄ NÄIN NE KANSAN OIKEUDET POLJETAAN JÄÄLLEEN KERRAN SUOHON, SILLÄ MITÄÄN ASIOITAMME EI OTETA EDES KÄSITTELYYN JA NÄIN SAAVAT MINISTERIT VAIENNETTUA KANSAN ÄÄNET JA OIKEUDET !!!

JOSPA NYT OLISIKIN VÄLILLÄ KANSAN VUORO PISTÄÄ HALLITUS POLVILLEEN !

KOSKA HALLITUS EI JÄTÄ MITÄÄN MUUTA VAIHTOEHTOJA KANSALLE, NIIN KANSAN AINOA PÄTEVÄ KEINO OLISI YLEISLAKKO, SE PISTÄISI VALTION POHJATTOMAN KASSAN RAHAHANAT KIINNI JA PAKOTTAISI HALLITUKSEN MIETTIMÄÄN TARKEMMIN MYÖS KANSAN TARPEITA JA ETUJA, JOS AIKOVAT SAADA VALTION KASSAAN VIELÄ JATKOSSAKIN JOTAKIN TÄYTETTÄ KANSALTA.

EN TODELLAKAAN OO KOMMUNISTI, VAIKKA JÄREETÄ TEXTIÄ KIRJOTANKIN, MUT IHAN TILANTEEN MUKAAN, SILLÄ KANSALLA ON TÄYSI OIKEUS PUOLUSTAA OIKEUKSIAAN, VAIKKA HERRAT TOISIN VÄITTÄVÄTKIN SILLÄ KELPAAHAN TÄMÄ KANSA HERROILLEKKIN PUOLUSTAMAAN VAIKKA KOKO SUOMEA, TOISIN SANOEN MEIDÄT PAKOTETAAN PUOLUSTAMAAN HERROJEN LOMPAKKOA, SIIHEN MEILLÄ ON KYLLÄ OIKEUS, JOS SATTUIS VAIKKA SOTATILA UHKAAMAAN. "SILLOIN OLLAAN SIIS PAKOITETTUJA PUOLUSTUSKANNALLE"

MUTTA SITTEN KUN SODAT ON SODITTU JA KANSA PYYTÄÄKIN HALLITUKSELTA HELPOTUSTA VEROIHIN / LEIKKAUKSIIN, TAI MUUTOSTA IHAN MISSÄ ASIASSA TAHANSA, NIIN TULET HYVIN NOPEASTI HUOMAAMAAN ETTEI MEILLÄ ENÄÄ MITÄÄN OIKEUKSIA OLEKKAAN PYYTÄÄ YHTÄÄN MITÄÄN, HERRAT VEI OIKEUDET KANSALTA POIS JA PÄÄTTÄÄKIN PITÄÄ KAIKKI OIKEUDET ITSELLÄÄN, EIHÄN SEN JÄLKEEN KANSALAISET VOI ENÄÄ MITENKÄÄN OLEMATTOMIKSI TEHTYJÄ OIKEUKSIAAN PUOLUSTAAKKAAN, KOSKA HALLITUS EI NIITÄ EDES OTA KÄSITTELYYN JA JOS HALLITUS JOTAIN SATTUISI KÄSITTELEMÄÄN, NIIN EI SE AINAKAAN KANSALAISTEN EDUKSI TAI HYÖDYKSI OLE !!! MUTTA KUN SODAT JA VERENVUODATUS LOPPUU, NIIN SIIHEN LOPPUI MYÖS KANSAN OIKEDET !!! JA TAAS ALKOIKIN OLLA HALLITUKSEN VUORO TULLA KUPPAAMAAN VERTAMME SELKÄNAHOISTAMME KÄSITTÄMÄTTÖMINÄ VEROINA JA LEIKKAUKSILLA JA VAIKKA HUUDAT KUINKA LUJAA, EI HALLITUS SUN HUUDOISTASI VÄLITÄ PÄTKÄÄKÄÄN !!! SEN ON SAANUT SOTAVETERAANIT--TERVEYDENHOITO--MAANVILJEJIJÄT--VANHUKSET--LAPSIPERHEET--OPISKELIJAT JA MONET MONET MUUT TAHOT SAMAN ASIAN KOKEA ERITTÄIN RAAKASTI !

ETTÄ PIENTÄ SE ON SÄHKÖTUPAKKALAKI ja uudistus EDELLISIIN HALLITUKSEN UHREIHIN VERRATTUNA, VAIKKA LAKIUUDISTUS MEILLE "tupakoijille"TÖRKEEÄ VÄÄRYYS ONKIN, KAIKKIEN EDELLÄMÄINITTUJEN IHMISARVOT JA OIKEUDET ON HALLITUS POLKENUT OLEMATTOMIKSI JA SE ON SE ASIA MIKÄ RAIVOSTUTTAA MEITÄ KAIKKIA SUOMSLAISIA ENITEN JA JONKA NÄKÖJÄÄN KANSAN ITSENSÄ PITÄÄ HOITAA KUNTOON, NIIN ETTÄ ÄÄNET SAADAAN KUULUVIIN JA MYÖS TEHOAMAAN !!! VAIKKA SITTEN YLEISLAKON AVULLA HALLITUS ENSIN POLVILLEEN JA VASTA SEN JÄLKEEN EROON EUsta ! MUULLA TAVALLA EI MIKÄÄN TULE ENÄÄN ONNISTUMAAN TÄSSÄ MAASSA, NIIN VÄLINPITÄMÄTÖN KUSIPÄITÄ TÄYNNÄ OLEVA HALLITUS MEILLÄ ON, JOKA TEOILLAAN ON TOISTUVASTI JA SEVÄSTI OSOITTANUT ETTÄ KANSALAISTEN ANKEILLA ELINOLOSUHTEILLA EI OLE MITÄÄN MERKITYSTÄ HALLITUKSELLE, AINOASTAAN MEIDÄN RAHOILLAMME ON HEILLE SUURI MERKITYS, EIVÄTKÄ HE VÄLITÄ MITEN RAHAT KANSALAISILTA VÄKISIN OTETAAN, SE ASIA ON TODISTETTU MONEEN KERTAAN !!!

SIIS AINOA JA PARAS KEINO SAADA JOTAIN RADIKAALIA POSITIIVISTA MUUTOSTA AIKAAN, ON TEHDÄ SE TAVALLA JOHON "vihollinen" HALLITUS EI OSAAKKAAN, EIKÄ PYSTY OLLENKAAN EDES VARAUTUMAAN ! HEILLE PITÄÄ NÄYTTÄÄ, ETTÄ KYLLÄ TÄMÄ KANSAKIN HALUTESSAAN JA TOSISSAAN OSAA YLLÄTTÄÄ JA PITÄÄ PUOLENSA ! Muussa tapauksessa EI Suomi ole valtio, jolla olisi oikeutta käyttää nimiä --ITSENÄINEN--TASAVALTA--HYVINVOINTIVALTIO--PUOLUSTUSVOIMAT/LAITOS. koska harhauttavat kohtuuttomat säädökset Suomen tärkeistä elinoloihin vaikuttavista asioista tehdään ulkomailta käsin laadituilla EU-direktiiveillä ja loput kansalaisten riistämisestä hoitaa maan oma hallitus. "SUOMI ON SIIS ALISTETTU ENTINEN VALTIO"  Urho Kekkonen PÄRKKELE herää henkiin ja tuu takas valtaan, sillä nyt on Suomen asiat päin vit*ua !!! 

On pakon sanelemaa, että hallituksen ja päättäjien "pitäisi" käsitellä kansaansa paljon kohtuullisemmin ja paljon oikeudenmukaisemmin ja tunnustaa Suomen kansan ihmisarvot, niin että kansakin tuntisi Suomen maaksi, jota kannattaa vielä puolustaa, myös sodankin uhatessa !

UUSI TUPAKKALAKI VARMAANKIN ESTÄÄ LAITTOMAN MAAHANTUONNIN JA SIIHEN LIITYVÄT RIKOLLISUUDET, KUN RIKOLLISISTA TULEEKIN LAINKUULIAISIA TUPAKKALAIN ANSIOSTA JA POLIISIEN VIRKOJA JA HEIDÄN TOIMITILOJA   LAKKAUTETAAN, SAMAAN AIKAAN KUN "MAMUT" RAISKAAVAT ALAIKÄISISTÄ ALKAEN KAIKKI NAISET.   ALAIKÄISET / NUORISO VETELEE VAHVIMPIA HUUMEITA MITÄ HELPOSTI SAA MARKKINOILTA !!! NÄINKÖ  SITÄ NUORISOMME TURVALLISUUTTA VARJELLAAN UUDELLA TUPPAKKALAILLA JOKA ESTÄÄ KAIKEN EDELLÄ MAINITUN JA SAMAAN AIKAAN HERRA ISOHERRA SIPILÄ AJELEE PANSSAROIDULLA AUTOLLA VARTIJOINEEN, MUTTA KIELTÄÄ KATUPARTIOITA SUOJELEMASTA KAIKKIEN KANSALAISTEN TURVALLISUUTTA.

ARVOISAT KANSSAHÖYRYTTELIJÄT ! KERTOKAA MULLE KÄSITINKÖ OIKEIN, VAI OLENKO IHAN METSÄSSÄ, ETTÄ TUPAKKALAKIUUDISTUS OLI KAIKISTA EDELLÄMAINITSEMISTANI ASIOISTA VÄLTTÄÄMÄTTÖMIN JA TÄRKEIN ASIA MIHIN PITI SAADA NOPEASTI MUUTOS AIKAAN, AIKUISVÄESTÖN JA NUORISOMME TURVALLISUUDEN TAKAAMISEKSI JA OLLAANKO ME KAIKKI NYT VARMASTI TURVASSA KAIKILTA EDELLÄMAINITUILTA VAAROILTA UUDEN TUPAKKALAIN ANSIOSTA JA TAATUSTI SEN SUOJAAMIA ??? TÄLLAISTA TURVAA SE HALLITUS ON PÄÄTTÄNYT ANTAA KANSALLE---KANSALLE JONKA PITÄÄ AINA OLLA VALMIS UHRAAMAAN VAIKKA OMAN HENKENSÄ VAKAVAN KRIISIN TAI SOTATILANKIN UHATESSA JA JOUDUMME PUOLUSTAMAAN HALLITUS HERROJEN TURVALLISTA RIKASTA JA LEVEÄÄ ELÄMÄÄ, JOIHIN HE OVAT ENSIN RAHATKIN KAHMINEET KANSALAISTEN OMALLA TYÖLLÄÄN HANKKIMASTA OMAISUUDESTA ???

EI VOI KUIN IHMETELLÄ MIKSI SUOMALAISET ALISTUVAT TÄLLAISIIN KOHTUUTTOMIIN EU-DIREKTIIVEIHIN JA LAKIPYKÄLIINN JA ANTAVAT HERROJEN VAPAASTI RIISTÄÄ ITSEÄÄN ? MUTTA TOSIASIAHAN ON, ETTÄ SILLOIN KUN RAHA RATKAISEE, NIIN KAIKKI TUNTUU OLEVAN HERROILLE LAILLISTA !!!

Monet sodatkin käynyt urhoollinen Isiemme maa, tämänkö takia viime sodassa Isämme henkensä ja uhrinsa antoivat, yli 80,000 sotilasta kaatui ja satoja tuhansia sotainvalideja vammautui loppuiäkseen) joista eloonjääneet sotaveteraanit joutuvat vielä tänä päivänäkin avuttomina seuraamaan sivusta herrojen ahneutta miettien samalla kannattiko ollenkaan sotia tällaisen tulevaisuuden takia, aikana, jolloin maamme kohtalon ratkaisi sota, mutta nyt sen ratkaiseekin RAHA, jota itse sotaveteraanit eivät tule saamaan, vaikka he uhrautuivat henkensä edestä taistelemaan ja pelastamaan koko Suomen ja sen itsenäisyyden, mutta nykyään he ovat valtion kassalle ja herroille ikääntyneinä sotainvalideina ainoastaan hyödytön taakka ja rasite ??? TÄMÄ, JOS MIKÄ TODISTAA ETTEI SUOMEN VALTIO JA HERRAT TUNNUSTA KANSALAISTEN IHMISARVOJA JA HEIDÄN OIKEUKSIAAN !!!

Historia toistaa itseään juuri niin kauan kunes ihmiset itse tajuavat viimeinkin ottaa siitä oppia ja tekevät / muuttavat vastaisuudessa asiat niin, etteivät aiemmin tekemänsä pahat virheet enään pääse enään toistumaan, sillä KANSAMME ON TASAVALTAINEN, JOTA VAIN MUUTAMA KAPPALE AHNEITA HALLITUSPELLEJÄ EI YKSISTÄÄN VOI MIELIVALTAISESTI MÄÄRÄILLÄ !!!

weec

#639 Re: Sähkötupakka laki 2016

11.09.2016 12:38

#324: marko.l - Sähkötupakka laki 2016 

hei kun täällä nyt puhutaan sähkötupakoista, niin haluisin kysyy, että miten ne on auttanut lopettamaan? onko ne kaikki oisen vaihdot ja nesteiden laitot hirveen hankalaa hommaa? oon koittanu kaikkii mahollisii nikotiinituotteita, mut mikään ei auta! katoin ite netistä näitä: www.paulsaar.com tai www.siu.fi ?

T: todella halukas lopettamaan!

Vesku 1

#640 Re: Re: Sähkötupakka laki 2016

20.09.2016 02:25

#639: weec - Re: Sähkötupakka laki 2016 

 Moi Weec.  Mä poltin noin 50 vuotta punasta norttia ja pääsin parissa päivässä sähkötupakan avulla noista arkkunauloista eroon, kaikki muut keinot olin tehottomina jo kokeillut.

Kaikki riippuu eniten susta itsestäsi, mutta jos sulla on laskutaito tallella, niin opit Ohm.in laista vain tässä asiassa tarvittavan pienen tiedon, että montako wattia virtaa sähkötupakkasi käyttämä atopään ohmi arvo tarvitsee, tämän oppii helposti jo parissa päivässä ja myös  sen, että nestetankkien täyttö ja atopäät vaihtuu rutiinilla "harjoittele" Paljon riippuu myös siitä minkälaisia nesteitä välineitä aloittelijana käytät, ne pitää olla arvoiltaan yhteensopivat keskenään, kuten - laitteen atopään ohmi - akun watti ja voltti määristä ja ennenkaikkea nikotiininesteen % vahvuus ja maku pitäisi kyllä ainakin alkuun imitoida mahdollisimman paljon sitä savuketta jota olet tupakoidessasi polttanut ! Kuulostaa kirjoitettuna ehkä vaikealta, mutta onkin käytännössä yllättävän helppoa, sillä onhan kaikissa myytävissä sähkötupakka laitteissa omat ohjeet aina mukana, niistä selviää akun watti ja atopäiden yhteensopivuudet Ja yleensä sähkötupakat on kaikillatavoin itselle sopivaksi säädeltäviä laitteita.

Netistä etsimällä löydät kyllä käyttäjien blogeja, mutta helpoin vaihtoehto aloittelijalle on mennä lähimpään sähkötupakka kauppaan ja kysyä myyjiltä neuvoa, mutta ole varovainen ja tarkkana, ettei myyjät rupea houkuttelemaan sua ostamaan kalleimpia laitteita ja varusteita, vaan tyydy ihan aloituspakkaukseen näin aluksi ja tutki vasta myöhemmin kokeneemmille tarkoitettuja kalliimpia laitteita, näillä tiedoilla pääset alkuun ja varmasti pääset röökistä eroon helposti ! ONNEA MATKAAN Weec !

Terv, Entinen tervakeuhko, jonka sähkötupakka pelasti, sillä jokainen polttamani arkkunaula oli naula mun omaan arkkuun!    


Vieras

#641 Re: Sähkötupakka laki 2016

11.02.2017 20:25

sähkö tupakkaa saa käyttää vain yli 10 vuotiaat!

 

aktiivitupakoitsija vm 60

#642 48 vuotta tupakkaa takana.

02.06.2017 11:02

Kiitän siitä että voitin oman jääräpäisyyteni ja siirryin sähkötupakkaan. Olin sitä mieltä että se on humpuukkia ja ihan turha juttu. Enpä ole enää sitä mieltä.

Yritin lopettaa tupakointia moneen kertaan siinä onnistumatta. Yksi kerta on melkein onnistunut ja olin tupakoimatta pitkän aikaa eli enemmän kuin 12kk. Mutta palasin takaisin kun sain maistaa tupakkaa.

Nikotiinivalmisteilla niin kuin purkat ja sen sellaiset ei ole ollut minulle toivottua vaikutusta. Purkka suussa tupakalle jne.

Mutta sähkötupakka oli toimiva keino päästä tervasta ja savusta eroon. Ei helppo, mutta toimiva.

Nyt olen tilannut kaapit täyteen nesteitä tulevaisuuden varalle. Nikotiinillisia sekä nikotiinittomia joita kohti tavoittelen.

Outo laki minun mielestäni.

TERVA PÉRSE

#643 SUOMI KUNTOON JA HANSKAT HUKKAAN !

09.04.2020 15:09

TERVAA KEUHKOSI TYYLILLÄ JA ÄÄNESTÄ KOKOOMUSTA$$$ !

 

SUOMI KUNTOON JA HANSKAT HUKKAAN !

 

HUUPS !

 

MITES TÄÄS NÄÄIN KÄVI ?

 

 

*EI V IIT NY SE TERVA TUOTANTO TAKAS SUOMEEN JA TYÖPAIKAT SUOMEN KÖYHÄLLE KANSALLE JA MATUT V ITTTUUN !